Şimdi Ara

Ön Balata +İşçilik Fiyat araştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2019 için guncel konu bulamadım malum kurlrdan fiyatlr çok değişti.

Chevrolet yeni aveo sadece ön balata değişimi için balata 180 işçilik 90 tl olarak bi fiyat aldım.

Toplam 270 tl.

Uygun mudur? Bu konuda tecrübe edenler yardım edevilirse secinirim. Kazıklanmayalım. Hem herkese referans olmuş olurız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende geçen almıştım, 2018 micra
    Ön Balata +İşçilik Fiyat araştırması

• 50 tl olması gereken rakam tahminen önlerin değişimi 10-15 dk sürer. Arkalar kampana olsa lastiklerin sökülüp açılıp temizlenip ayar yapılması 15-20 dk toplamda 30-35 maksimum kalfanın yapacağı bir iş.
  • Önceden balataları kendim değiştiriyordum ama şimdi zor geliyor.
    180 tl. Fiyat çok vermişler bence biraz daha araştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftasonu ön balata değişimi+ aks keçesi değişimi+ şanzıman yağı ekleme (1,5 litre) toplam 200 tl verdim.

Not: Balata ve keçeyi kendim götürdüm. Onları da 200+25 tl olarak almıştım. Araç Mondeo MK4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürattrage -- 4 Mart 2019; 17:5:16 >
  • Ben fiat egea için yetkili serviste balata + işçilik için 204 TL ödedim (kdv dahil). 2 ay falan olmuştur. Ama dışarda daha pahalıya geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alo parçadan 86 liraya balata almıştım,
    Rasgele gittiğim bir ustada değiştirdim 30 lira işçilik aldı çok uygun geldi bana,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren balata ve servis ücreti?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aloparçadan aldım bende, ön balata trw 270 lira. 50 lirada işçilik verdim ustaya. Bosche balata 180 liraydı. Onuda alabilirdim ama arkalarada trw almıştım o yüzden trw aldım. Birde bende balata fişi var, onuda textar aldım 50 tl.
  • 2012 model 308 eHDi

yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, mazot filtresi ve ön fren balataları değişti.

Toplam işçilik 100 TL. sen sadece balataya 80 vermişsin. pahalı.
  • Balatanın markasına göre fiyat değişir
    Işçilik ise yaşadığınız yere göre değişir

• Bu kadar basit bir is icin fiyat gercekten cok yuksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 4 Mart 2019; 21:55:13 >
  • Ön fren balata değişim ücreti arabasına ve ustasına göre 50~80 lira arası değişir. Kendim değiştiriyorum. Balataları 45'e aldım.
    Oto Liteyoutube
    Clio 2 Symbol Ön Fren Balata Değişimi ( Front brake pad replace )
    https://youtu.be/VzC2tty7oLo

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Aloparçadan aldım bende, ön balata trw 270 lira. 50 lirada işçilik verdim ustaya. Bosche balata 180 liraydı. Onuda alabilirdim ama arkalarada trw almıştım o yüzden trw aldım. Birde bende balata fişi var, onuda textar aldım 50 tl.
    İyi ki Bosch balata yerine TRW tercih etmişsiniz, Bosch balata kadar ses yapan başka lanet balata görmedim. Gerçi Bosch un Filtreleride beş para etmez. Ben de ön arka balatalar için Ta TRW ya da FEREDO alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

İyi ki Bosch balata yerine TRW tercih etmişsiniz, Bosch balata kadar ses yapan başka lanet balata görmedim. Gerçi Bosch un Filtreleride beş para etmez. Ben de ön arka balatalar için Ta TRW ya da FEREDO alacağım.

Alıntıları Göster
    Aslında aynı araç için bosch car serviste balata taktıran bir kaç arkadaşta var, memnunlar bir şikayetleri yok. Disk değişiminde bende bosch almayı düşünüyorum. Feredo fiyat olarak bosch ile aynı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Aslında aynı araç için bosch car serviste balata taktıran bir kaç arkadaşta var, memnunlar bir şikayetleri yok. Disk değişiminde bende bosch almayı düşünüyorum. Feredo fiyat olarak bosch ile aynı bu arada.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarınız bir süre daha kullansınlar memnun olmayı görürler, emin olun hem diskte hem de balatada FEREDO, Bosch dan bin kat daha iyi.
  • Ben geçen yıl aynı araç için 150 tl verdim. Enflasyon vs. 200 tl olsun hadi ama 270 tl biraz kazık gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.