Şimdi Ara

Ön-Arka Tampon Boyama Ne Tutar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
35.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım opel corsa c kasa, ön ve arka tamponda fotoğrafta çok görünmeyen çizikler ve boya çatlamaları mevcut. İkisinide boyatmak istiyorum ama sanayiye gitmeden önce size sormak istedim, bilmeden gidipte kazıklanmayalım sanayide . Bu tamponları ortalama ne kadara boyarlar ? Tamponu söküp mü boyatmak daha iyi olur yoksa sökmeden mi boyanmalı ? Maslak Atatürk oto sanayide yaptıracağım.

Ön-Arka Tampon Boyama Ne Tutar ?

• İmkanın varsa kendin boya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500-550

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamponlar bayağı bir küçük 500 lira fazla gibi. Zaten çoğu yeri siyah plastik.
  • Maksimum 350-400 verin.Sökme takmaya 100 yazsalar parça başı da maksimum 150 yazabilirler zımpara macun astar boya vs.
  • Hocam ben başıma geleni anlatayım benim aracın tamponunu boyatmam gerekiyordu siyah tampon plastik

Bursa sanayide 400 lira dediler opel servisine sordum 300 lira dediler kayınpeder sanayide dükkanı var bikaç dükkan ileride bi kaportacıya gittik siyah tampon boyasına boyadı mat renk çok güzel oldu ne kadar istedi tahmin edin 40 lira dedi ben 100 lira al dedim almam dedi 50 lira verdim bi sonraki gidişimde hepsini boyatacam

• 500 civari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazda için konuşuyorum,

Yetkili servis sadece ön tampon için 550₺ demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Kaskonun mini onarım servisi (rs) 300+kdv demişti.

Sanayiye daha soramadık. Ama bunlardan uygun olmalı elbet.

• Komple boyanmayacaksa çıkarmanın bir anlamı yok maskeleyerek boyarlar.Size tavsiye takıntınız yoksa öylece bırakmanız en fazla rötüş boyası alıp ufak ufak kendiniz boyayın.Biz arabayı aldık tampon ve kaputta vernik çatlağı vardı boyatmadım.Tampon bu ya ben vururum ya da birisi vurur boşuna para vermeye gerek yok dedim.Bir gün iş yerindeyken minibüsün birisi sürtmüş kaçmış sağ tarafın boyasını komple kaldırmıştı.

Sağolsun jandarma adamı 10-15 dakikaya plakasından bulup yolladı yanıma.Adamdan parayı peşin alıp komple boyattım bedavaya geldi cebimden para çıkmadı

İlla boyatıcam derseniz çıkarmadan boyarlarsa 300-350 tl civarına boyarlar sökme takma yaparlarsa 100-150 lira falan daha üstüne isterler diye tahmin ediyorum.
  • sökme takmaya gerek yok. maskeleyip üstünde boyarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.