Şimdi Ara

ömrüm resmen sona eriyor, hiç bişeyi tadamadım psikolojik anlamda bittim tükendim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
13
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu yazıyı biraz uzun tutacağım bende artık doldum iyice. hiç bişeye gücüm kalmadı okuyupta yardım eden herkese teşekkür ederim

yaklaşık 1 yıldır psikoloji namına bişey kalmadı herşey askerliğim bittikten sonra böyle oldu önceden iyiydim
    herşeyi açık açık yazıyorum liseyi okulu sevmediğimden dolayı bırakmıştım, ailem bir çok konuda beni hayata hazırlayamadı
    kız kardeşimide hazırlayamıyorlar

babamla hiç anlaşamıyorum kendisi aşırı agresif biri severiz birbirimizi ama anlayaşamayız

askerlik yaşım gelince hiç beklemedim çünkü sıkılıyordum askerliğim geldiği gibi hemen gittim yaptım geldim
    gelincede biraz dinlendim 2 ay kadar, fakat sıkılmaya başladım bişeyler beni huzursuz etmeye başlamıştı

neyse dedim kendi kendime ankarada çok şükür evimiz var

dedimki kendime: "git ankaraya tek başına evde yaşa bide iş bul çalış kafana göre takıl" dedim (ailem iş dolayısıyla sürekli dışarıda bulunuyor normalde ankaradayız)

dediğimide yaptım geldim 1.5 ayda filan iş buldum bir elin parmağını geçmeyecek kadar arkadaşım var onlarda küçükken beraber top oynadığım arkadaşlarım

iyi güzel 3 4 ay geçti çalışıyorum mesai saatlerim biraz geniş 8:30 akşam 20:30 haftada 1 gün izinimde var

ama hiç bişeye gücüm yok açıköğretime yazıldım kitapları aldım 1 ay sonra sınavlar başlıyor daha 1 gram ders çalışamıyorum
    kalkıp kendime 1 çay bile koymuyorum
    nefes almak bile istemiyorum hiç bişey istemiyorum herşeyi eriniyorum nefes almaya bile eriniyorum

afedersin ömür boyu öküz gibi çalış neden ? hayatını devam ettirebilmek için

ulan madem hayatımı devam ettirebilmek için öküz gibi çalışıyoruz neden o zaman hayatımıza son verip kurtulmuyoruz ?
    Allah korusun bişey olsa elimiz ayağımız tutmasa hapı yuttuk bu hayatta açlıktan geberip gidecez
    aşırı derecede yalnızım hiç arkadaşım kalmadı artık askerden geleli 1 yıl oldu 1 tane bile arkadaşım yok
    telefonum asla çalmaz herkesin bayramını kutlarım 1 kişi bile dönüpte bana bayramın kutlu olsun demez artık insanlardanda kendimdende nefret etmeye başladım

nolursunuz beni bu çileden kurtarın psikolojik tedavi görecek kadar zamanım yok her zaman olduğu gibi kendi sorunlarımı kendim çözebileceğime inanıyorum

lütfen sinemaya git, gitar kursuna başla vb. önerilerde bulunmayın iş dolayısıyla vaktim kısıtlı ben artık kendimi içten içe kötü hissetmeye başladım bilgisayarın başındanda kalkmaz oldum iş dolayısıyla bilgisayar başındayım eve gelincede bilgisayar başındayım

ben hayatı sevmek istiyorum arkadaşlarım olsun istiyorum ama olmuyor esasımda dürüst sakin kimseye zararı olmayan ve istemedende olsa içe kapanık biriyim
    artık gerçekten ben bu işin içinden çıkmayacağımı anladım gücüm hiç kalmadı

• İş yerinde hiç arkadaşın yok mu ? Oradan takıl birileriyle ? Devamı gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

İş yerinde hiç arkadaşın yok mu ? Oradan takıl birileriyle ? Devamı gelir diye düşünüyorum.

patronum ve ben varım sadece büyük bir yer değil
  • Benden yaşça büyüksün ancak benzer problemlere sahiptim. İstersen PM'den detaylı konuşabiliriz. Elimden geldiğince rehberlik etmeye çalışırım kendimden yola çıkarak.
  • Sizin tek ihtiyacınız olan bir arkadaş.Eğer kafanıza uyan,beraber takılabileceğiniz kız veya erkek bir arkadaş bulursanız problemleriniz çözülür
  • Sabah uyanacak, akşam eve gelecek bir sebep bulmalısın. Sevgili olur, evcil hayvan olur, hobi olur, her şey olur.
  • Aynı isteksizlik bende de var. Çıkış yolu bulamadığımdan, oluruna bırakmayı deniyorum şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhaba arkadaşlar, bu yazıyı biraz uzun tutacağım bende artık doldum iyice. hiç bişeye gücüm kalmadı okuyupta yardım eden herkese teşekkür ederim

yaklaşık 1 yıldır psikoloji namına bişey kalmadı herşey askerliğim bittikten sonra böyle oldu önceden iyiydim
    herşeyi açık açık yazıyorum liseyi okulu sevmediğimden dolayı bırakmıştım, ailem bir çok konuda beni hayata hazırlayamadı

babamla hiç anlaşamıyorum kendisi aşırı agresif biri severiz birbirimizi ama anlayaşamayız

askerlik yaşım gelince hiç beklemedim çünkü sıkılıyordum askerliğim geldiği gibi hemen gittim yaptım geldim
    gelincede biraz dinlendim 2 ay kadar, fakat sıkılmaya başladım bişeyler beni huzursuz etmeye başlamıştı

dedimki kendime: "git ankaraya tek başına evde yaşa bide iş bul çalış kafana göre takıl" dedim (ailem iş dolayısıyla sürekli dışarıda bulunuyor normalde ankaradayız)

dediğimide yaptım geldim 1.5 ayda filan iş buldum bir elin parmağını geçmeyecek kadar arkadaşım var onlarda küçükken beraber top oynadığım arkadaşlarım

iyi güzel 3 4 ay geçti çalışıyorum mesai saatlerim biraz geniş 8:30 akşam 20:30 haftada 1 gün izinimde var

ama hiç bişeye gücüm yok açıköğretime yazıldım kitapları aldım 1 ay sonra sınavlar başlıyor daha 1 gram ders çalışamıyorum
    nefes almak bile istemiyorum hiç bişey istemiyorum herşeyi eriniyorum nefes almaya bile eriniyorum

ulan madem hayatımı devam ettirebilmek için öküz gibi çalışıyoruz neden o zaman hayatımıza son verip kurtulmuyoruz ?
    Allah korusun bişey olsa elimiz ayağımız tutmasa hapı yuttuk bu hayatta açlıktan geberip gidecez
    aşırı derecede yalnızım hiç arkadaşım kalmadı artık askerden geleli 1 yıl oldu 1 tane bile arkadaşım yok
    telefonum asla çalmaz herkesin bayramını kutlarım 1 kişi bile dönüpte bana bayramın kutlu olsun demez artık insanlardanda kendimdende nefret etmeye başladım

nolursunuz beni bu çileden kurtarın psikolojik tedavi görecek kadar zamanım yok her zaman olduğu gibi kendi sorunlarımı kendim çözebileceğime inanıyorum

lütfen sinemaya git, gitar kursuna başla vb. önerilerde bulunmayın iş dolayısıyla vaktim kısıtlı ben artık kendimi içten içe kötü hissetmeye başladım bilgisayarın başındanda kalkmaz oldum iş dolayısıyla bilgisayar başındayım eve gelincede bilgisayar başındayım

ben hayatı sevmek istiyorum arkadaşlarım olsun istiyorum ama olmuyor esasımda dürüst sakin kimseye zararı olmayan ve istemedende olsa içe kapanık biriyim

Aynı sorun bendede vardı. Çok boş yaşıyormuşuz gibi geliyordu. Psikoloğa gitmemi tavsiye ettiler ve psikolog bana 2 tane ilaç verdi. paxera ve concerta. bu 2 ilacı al kullan kendine gelirsin :) reçeteyle satılıyor sanırım tanıdık bir doktor yazar reçeteyi. olmadı kendin git psikoloğa ilaçlarla hallolur.

• Hayat ne kadar sıkıntılı değilmi ? Daha 23 yaşındayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhaba arkadaşlar, bu yazıyı biraz uzun tutacağım bende artık doldum iyice. hiç bişeye gücüm kalmadı okuyupta yardım eden herkese teşekkür ederim

Hocam seni bu hale getiren tek şey yalnızlıktır. Daha genç adamsın bilgisayarın başında soldurma gençliğini. Kendine güzel bir sevgili bul onunla gez hafta sonları akşamları fln bazen buluş. Sonra beraber hayal kurmaya başlayın. ikinizinde çok isteyeceği hayaller. O zaman hayatına bir renk gelir ve artık bir amaç uğruna yaşarsın. Sevgiliyi nerden buluyum deme en kötü sabah servis veya dolmuş beklerken ki kıza sor

• hayata tutunman icin bir sey kalmamis yaninda
    senin biraz ilgiye sevgiye ihtiyacin var
    bazen her insanda oluyor üsengeclik hicbir sey yapmak istememek. fakat bunla kafani doldurmamalisin
    Yürüyüs yap , kafandaki bos seyleri cikar aklindan
    sen kendini sevmezsen hickimseden seni sevmesini bekleyemezsin
  • Bi köpek al işten gelince çıkar gezdir köpeği otur biyerde çay iç. Denedim hakkaten ise yarıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende farklı durumda değilim ama ölmeye de üşeniyorum.

galiba sosyal çevre iyi bir arkadaş sevgili veya eş lazım insanın doğası gereği. bunlar yoksa o hayata çok yazık oluyor.
  • çözümü bulursan bana da anlat...
  • Sana önerim, Kur'an-ı Kerim okumaya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Sana önerim, Kur'an-ı Kerim okumaya başla

Çok haklısın hocam
  • Bir hayvan edin
  • Aynısı bendede var ama ben liseye gıttığım için bide habıre hareket halınde olduğum için idare edıyorum arkadaşım bi kopek al parka fln gıt bişiler yap eğer tipin varsa biraz korkunç gorunumlu biri değilsen sevimliysen yoldan geçen hayvansever bir kız

Kız:Kopeğinizi sevebilirmiyim ?
    Sen:Tabiki
    Kız:Çok guzel bir kopeğin var (eğer bole derse kız kıvama gelmiştir)
    Sen:Şey isterseniz sizde gezdirebilirsiniz ? (yadabunun gıbı bışı)
    Kız:Olur derse kopeğin kafasına geçirilen tasmasının ipini tutup biraz gezin
    Sen:Biraz yurudukten sonra isminiz nedir hanımefendi de
    Kız: adım ...
    Sen:benim adımda ... m.o tanıştığımıza de
    Kız: eğer kız sana sıcak davranıyorsa bı kafeye gıdın sohbet edin fln

bu arada sana uzuldum benim senden farkım yok senınde benden arkadaş grubu edınmelisin zaten 1 tane sevgilin olsn yeter onun arkadaşlarıylada tanışırsın
  • benimde başıma dün kötü bir olay geldi en yakın arkadaşlarımından biri ailemee küfür etti bende ben sövdüm engelledim çocugu çok arkadaşım var sorun değil sana önerim dostum kendine bir kız bul üstüne başına çeki düzen ver birde pc modifiye kendi çapında uğraş hayat zevk vermeye yine başlamasssa biraz psikolojik destek alman lazım
  • Şimdi hocam sizin yapmak istediğiniz bir uğraşınız falan yokmu. ?

Spora gidin,yüzmeye gidin bir hobi bulun edinin uğraşın birşeyler yapmaya çalışın iş yerinden veya çocukluk arkadaşlarını bulsan onlarla beraber takılması deneyiniz çünkü bu yaştan sonra bunların çözümü ancak birileriyle konuşup beraberce birşeyler yapılmasıdır..

Hobileriniz nelerdir önce bir onları öğrenelim diyelim ? Varzettim elektronik elektronikle ilgili birşeylerlede uğraşabilirsiniz mesala yani çıkın yürüyüş yapın dolaşın tek başına olsan dahi gene en azından birşeyler yapmış olursun boş vaktin kalırsa dine karşı imanlıysan Ku-ran okumayı deneyebilirsiniz hocam neyi seviyorsanız onlarla uğraşabilirsiniz.

Spor,yüzme vs olabilir ve yürüyüşte yapmanızı önerioyrum hocam size en azından dğişiklik olur köpekleri seviyorsan eğerki evinizde bahçe varsa köpek besleyebilirsin onunla dolaşırsınız mesala sonra aradan hayvan severler çıkarsa onlarla sohbete falan dalar gidersiniz böylece sohbet uzadığında zaten onunla tanışmış olursun kız olabilir veya erkekte olabilir ama kızlar ilgi duyabilir bu hayvanlara karşın öyelce kızla zaten tanışınca gerisi gelir üstte arkadaşımız anlatmış onun dedği gibide yapabilirsiniz hocam..

baktım bunlar olmuyor sadece Psikoloja görünün ilaçlarla çözümlü değildir bu ilaç kullanımını gerektiren durum değildir bu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.