< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece şuradan meyve suyuna takılayım. Meyve suyu fabrikasında çalışmışlığım var. İçtiğin meyve suyunda konsantre olarak meyve evet var. Hatta bu oran gıda mühendisi ve teknikerleri tarafından ölçülür. Meyve suyunun içinde olmayan şey şeker yani bildiğin toz şeker. Glikoz şurubu katılıyor. Hamallık, stoklama ve diğer maliyetleri azalttığından istisnasız glikoz şurubu var. Glikoz şurubunda ne var dersen vallahi bilmiyorum. Ancak net söyleyim, evine alamadığın kalitede meyveler özellikle şeftali vişne meyve suyuna geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung 55mu9000 - HW-Q70R Soundbar - HW-MS650+ Soundbar
ZYXEL AC1600 Modem - Asus ROG Strix G15 G513IE-HN065 Notebook - Samsung Galaxy S10 Plus 128 Gb Prizma Beyazı |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Life is about having fun.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Aralık 2021; 23:19:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Artık çok takamıyorum. Eskiden dana etine karşıydım hayvanlar çok yıllık olduğundan illa ilaç kullanıyor yada birikimi oluyor diye koyun kuzu eti yerdim. Evlendikten sonra hanım koyun eti kokuyor diyince o bile yıkıldı artık ne varsa onu yiyorum. Hatta ekmek yemezdim günde 1 ekmek yer hale geldim. Görüşüne göre siz bakliyatı komple çıkartmışsınız. Et, yeşil sebze, meyveye dayalı gidiyorsunuz gibi. Bel fıtığı bende de vardı. Vardı derken tabi bundan iyileşmek diye birşey yok ameliyat oldum. Siz şu beslenme listenizi bir atın bende denemek istiyorum. |
ya hala şu aşı olmamak için bahane üreten arkadaşları anlayamadım gitti. Dünya nüfusunu yarıya indirmek isteseler bunu virüsle aşıyla yapmak yerine koy kolaya cipse zehiri zaten direk %90 nüfus silinir. Kolanın frito layin girmediği ülke yok mesela. Afrikadan kıtasından Asyaya kadar tüm ülkelerde var bu markalar ve ürünler. Biraz mantıklı argüman sunun. |
Benim tek beklentim dinozorlar çağında meteor düştü tümü yok oldu diyorlar ya bize ne zaman düşecek bu meteor düşsede kurtulsak kısa yoldan ne virus kalır ne geçim derdi ne para hırsı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 TB Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K) PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 11 Aralık 2021; 6:33:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |