Okulların kapanmasiyla 12-13 yaşındaki tüm cocuklar omegle'a gelmiş 20-25 yas Arası genclerimiz de gelince çekilmez olmuş zaten çekenlerden bıkıyoruz he bir hintliler var hiç sormayın yani eskiden kız düşürme oranı %12 filansa şimdi %5'e düştü.
çubuk görme oranı kaça çıktı ? :D
quote:
Orijinalden alıntı: RecycleBin
çubuk görme oranı kaça çıktı ? :D
%58 filan
dağılım yapçek olursak :
Her 100 kişiden :
58'i uzuv oldu. 6'sı hatun oldu. 11'i Türk erkeği oldu. 7'si Hint erkeği oldu. 8'i Avrupa-Amerika kökenli erler oldu. 3'ü çocuk oldu. 7'sine de diğer diyorum.
Kişiler gireceğiniz saatlere göre değişiklik gösterebilir.
Tüm genellemeler yanlıştır.
Tamamen şansına bağlı 2 arkadaş takılırken 2 türk kızla karşılaşmıştık hemde yaşıtımız... biraz şans meselesi. bi türk kızla daha karşılaşmıştık ama italyan taklidi yaparak elden kaçırdık
quote:
Orijinalden alıntı: MoosacheR
Tamamen şansına bağlı 2 arkadaş takılırken 2 türk kızla karşılaşmıştık hemde yaşıtımız... biraz şans meselesi. bi türk kızla daha karşılaşmıştık ama italyan taklidi yaparak elden kaçırdık
Kanka 2'ye 2 yapabilirdiniz kızlarla buluşadabilirdiniz.Şansıma bi tane Türk gelmedi. Öbür Türk kızla karşılaştığınızda neden öyle bir şey yaptınız merak ediyorum
allah belanızı vermesin bu omeglemidir nedir bilmiyordum, az önce girim sitesine dedim video yu seçdim kamerayada izin ver dedim hıyarın teki çıkarmış okşuyor
buralardamı takiliyosunuz lem
quote:
Orijinalden alıntı: Grozny
allah belanızı vermesin bu omeglemidir nedir bilmiyordum, az önce girim sitesine dedim video yu seçdim kamerayada izin ver dedim hıyarın teki çıkarmış okşuyor