Şimdi Ara

OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800√ 5230√ 5530√ X6√ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam emeğinize sağlık,benim 5800 sürüm V 51.0.006 yazıyo buna napcaz :D
  • Vallaha ilk yaparken stres oldum yapsammı diye sonra elim yapıyordu kendsi
    5230 telefonum var ona yaptım
    bir ara flash butonuna basarken çok korktum telefon ölür diye sonra düşündüm ki zaten bu telefonu bursumla almıştım giderse canım sağolsun dedim yaptım.
    Allah razı olsun bunu yapanlardan mükemmel bir şey tam istediğim bir şey.

ancak benim sorum olacak:
    videolar nerde yav görünmüyor real playerde ve video yerinde?
    yeni güncelleme ile mesela 60.0.01 falan oldu desek yine çalışır mı? yani güncelleme yaparken ne yapmamız gerek?
    menuda ki simgeleri değiştirmek mümkün mü eski simgelere getirmek?
    menu>extra>Nhan Bleutooth yazıyor içine girince rusça mı bir şeyler yazıyor onu düzeltebilir miyiz?
    ovi suit indirmiştim de orda giriş yapınca ovi de ki şeyler beleşe iniyor mu?
    bide bu sorular ne zamana cevaplanır?

eminim sorularımın ardı gelecek irtibatta olun lütfen
    şimdiden teşekkürler

• emeğine sağlık hocam
    pekı bende 5800 var ekran hassasiyetınde bı artış olurmu ? eğer yaparsam
  • Arkadaşlar artık sadece maxi-cep teki konuya gelen cevapları dikkate alacağım. konu burada çok ilgisiz gibi duruyor, ikide bir cevap var mı yok mu diye kontrol etmek çok can sıkıcı oluyor. Üstüne de cevap olmayınca soğuyorum. Bu durumdan dolayı sizlerden özür diliyorum. Özelden mesaj atıp durmayın destek vermiyorum zaten.
  • sa, bir sürü sorum var hemen geçeceğim. omega 4.5 yükledim.:::
    1-)videolar nerde gözüküyor? real playerde felan yok nasıl olacak?
    2-)zil sesini nasıl kendimiz seçeriz? hep telefonun var kendimiz seçemiyoruz?
    3-)kameradan çektiğim fotolar ile kendi attığım hd fotolar nasıl bir birinden ayırabilirim? bi arada istemiyorumda
    4-)yeni bir güncelleme gelse mesela 60.00.01 felan nasıl olacak bunu tekrarmı kuracağız?
    5-)menu>extrada nhan bluetooth felan var rusça tarzı bi yazı var nasıl sileriz yada düzeltiriz?
    6-)ev ekranına nasıl değişik içerik indiririz veya yükleriz sadece ordakiler olmasın başka şeylerde olsun
    7-)easy keylock kullanıyordum ev ekranına koydum 1-2 kullandıktan sonra telefon dondu bende şarjı çıkartıp tekrar taktım bir daha donarmı?
    8-)photobrowserde ilk açınca puslu gösteriyor resimleri zamanla düzelirmi?
    9-)haritalarımı tekrar beleşe kullanabilirmiyim? yani haritalarla ilgili ne değişti ne değişmedi bi bilgilendirsen lütfen?
    10-)mesaj okuyucu mesajları beleşemi okuyor ve gelen bütün mesajları ordanmı açıp okuyoruz kendiliğindenmi geliyor felan nasıl oluyor onuda bi bilgilendirsen lütfen
    11-)rompatcher+ ne?
    12-)mapsplazera... ne ve o niye puzzle parçası gibi gözüküyor?
    13-)normal simgeleri yapabilirmiyiz menuda? nasıl yaparız? eskisi gibi olsun istiyorumda
    14-)kendim attığım bir tema yüklersem ev ekranı değişirmi?
    gerçekten çok soru oldu ama çok yardıma ihtiyacım var bu arada 5230 telefonum belki soru cevaplamada işe yarar.
    şimdiden teşekkür ederim lütfen cevaplarını esirgeme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Arkadaşlar artık sadece maxi-cep teki konuya gelen cevapları dikkate alacağım. konu burada çok ilgisiz gibi duruyor, ikide bir cevap var mı yok mu diye kontrol etmek çok can sıkıcı oluyor. Üstüne de cevap olmayınca soğuyorum. Bu durumdan dolayı sizlerden özür diliyorum. Özelden mesaj atıp durmayın destek vermiyorum zaten.

Bu son kez cevap atışım. Bundan sonra tek adresten destek vereceğim oraya beklerim. Üniversite başlamasına az kaldı artık oraya konsantre olacağım.
  • 5530da yeşil arama tuşunun ışığı yanmıyor. sadece kırmızı no ve menü tuşu yanıyor? bi sorun var sanırım??
  • güzele benziyor ya test etmek gerek
  • quote:

quote:

Arkadaşlar artık sadece maxi-cep teki konuya gelen cevapları dikkate alacağım. konu burada çok ilgisiz gibi duruyor, ikide bir cevap var mı yok mu diye kontrol etmek çok can sıkıcı oluyor. Üstüne de cevap olmayınca soğuyorum. Bu durumdan dolayı sizlerden özür diliyorum. Özelden mesaj atıp durmayın destek vermiyorum zaten.

Bu son kez cevap atışım. Bundan sonra tek adresten destek vereceğim oraya beklerim. Üniversite başlamasına az kaldı artık oraya konsantre olacağım.

Burdaki soruları elimden geldiğince cevaplicam abi. Şuan çalışıyorum, eve geçince bakarım. Zamanım kalırsa cep.pusula'ya da bakabilirim. Sınavlarında başarılar :)

• sorunsuz yükledim ama bir sorunum var müzik çalarda müzik kütüphanesini yenile yaptığımda yeni müzikleri bulamıyor?????
  • arama tusunun yanmamasi bi tek bndemi var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaFeRMaX

Rambo_FT kardeş,

bir sorum olacak. ben 5530 sürümünü yükleyecceğim ancak üstteki release duyurusunda goremedim,

türkçe t9 varmı t9 ile yazmada sorunsuz çalışıyormu.
    eğer yoksa yüklemesi çok zormu nasıl yükleyebilirim. ?

cevabın için şimdiden tşkelr.

Metin tahmini çalışıyor bende.

quote:

Orijinalden alıntı: Ş.KIRAÇ

Üstad emeğin için teşekkürler. Yazılım çok güzel. Benim birkaç sorum olacaktı.
    1. Jaf ile yazılımı yüklerken PPM ışığı yanmıyor. Bende PPM yazısına tıklayınca açılan dosya yöneticisinden manual olarak rofs2 dosyasını gösterince bu sefer PPM ışığı yanıyor. Bu şekilde yazılımı yükledim. Bir sıkıntı yok Ama bilmeyen arkadaşlar zorlanabilir.
    2- Ana ekrana program kısayolları eklerken "radyo" kısayolunun olmadığını farkettim. Yani ekrana radyo için kısayol atayamıyorum. mecburen menüye girip açıyorum. Buda işi uzatıyor.
    3 - Coming nickli arkadaşın da istediğihttp://forum.donanimhaber.com/m_51721945/tm.htm linkinde ilk resimdeki klavye düzeni için bir yama eklemen mümkün mü? Bu düzende onay, sağ-sol ve silme tuşları üst tarafta olduğu in en alt satırdaki tuşlarda daha geniş ve kullanışlı oluyor kanımca.

Teşekkürler

-Yeri geldiğinde hepsini manual olarak seçmeniz gerekebilir. Hem daha garanti olur.
    -İnanır mısın şimdi farkettim bunu. Ama radyo dinlemem ben, sıkıntı yok.
    -O konuda yazdığı gibi bir modderden yardım istemeniz lazım. Maxi.cep'teki konuya sorarsanız cevap bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: peacer

Hocam emeğinize sağlık,benim 5800 sürüm V 51.0.006 yazıyo buna napcaz :D

Direk yükleyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

emeğine sağlık hocam
    pekı bende 5800 var ekran hassasiyetınde bı artış olurmu ? eğer yaparsam

Telefon daha hızlı tepki veriyor yükledikten sonra.

quote:

Orijinalden alıntı: mcankaya97

sa, bir sürü sorum var hemen geçeceğim. omega 4.5 yükledim.:::
    1-)videolar nerde gözüküyor? real playerde felan yok nasıl olacak?
    2-)zil sesini nasıl kendimiz seçeriz? hep telefonun var kendimiz seçemiyoruz?
    3-)kameradan çektiğim fotolar ile kendi attığım hd fotolar nasıl bir birinden ayırabilirim? bi arada istemiyorumda
    4-)yeni bir güncelleme gelse mesela 60.00.01 felan nasıl olacak bunu tekrarmı kuracağız?
    5-)menu>extrada nhan bluetooth felan var rusça tarzı bi yazı var nasıl sileriz yada düzeltiriz?
    6-)ev ekranına nasıl değişik içerik indiririz veya yükleriz sadece ordakiler olmasın başka şeylerde olsun
    7-)easy keylock kullanıyordum ev ekranına koydum 1-2 kullandıktan sonra telefon dondu bende şarjı çıkartıp tekrar taktım bir daha donarmı?
    8-)photobrowserde ilk açınca puslu gösteriyor resimleri zamanla düzelirmi?
    9-)haritalarımı tekrar beleşe kullanabilirmiyim? yani haritalarla ilgili ne değişti ne değişmedi bi bilgilendirsen lütfen?
    10-)mesaj okuyucu mesajları beleşemi okuyor ve gelen bütün mesajları ordanmı açıp okuyoruz kendiliğindenmi geliyor felan nasıl oluyor onuda bi bilgilendirsen lütfen
    11-)rompatcher+ ne?
    12-)mapsplazera... ne ve o niye puzzle parçası gibi gözüküyor?
    13-)normal simgeleri yapabilirmiyiz menuda? nasıl yaparız? eskisi gibi olsun istiyorumda
    14-)kendim attığım bir tema yüklersem ev ekranı değişirmi?
    gerçekten çok soru oldu ama çok yardıma ihtiyacım var bu arada 5230 telefonum belki soru cevaplamada işe yarar.
    şimdiden teşekkür ederim lütfen cevaplarını esirgeme :)

1)İmages klasörünün içine Videos diye bi' klasör aç. Oraya at.
    2)İstediğin müziğe seçenekler>sesi kullan>zil sesi.
    3)Galeride bütün fotoğraf ve videolar bir arada gözükür, albüm özelliği yok.
    4)Yeni güncelleme gelirse ona uygun bir Cfw yapılır. Onu yüklersin. Ama sanmıyorum böyle bi' şey olacağını.
    5)Hafıza kartından direk uygulama göndermene yarıyor o. Dursun orda. Göndereceğin zaman hafıza kartındaki uygulama>gönder yapıp göndericeksin direk.
    6)İmzamdaki konuda ev ekranı için widgetler var.
    7)Olabilir arada öyle. Düzelmezse MLock kur.
    8)Photobrowser extra bi' uygulama, tabi ilk açılışta resimlerin yüklenmesi için bir süre gerekli.
    9)Daha önce nasıl beleşe kullanıyosan aynı şekilde beleş kullanabilirsin.
    10)İstediğin mesajı okutuyosun kadına düzgün olmayan bi' Türkçe ile.
    11)Yama kurmaya yarıyor. Extra bi' mod ekliceksen. Ama bu sürümde gerek yok.
    12)O menü artığı. Maxi.cepte'ki konuda onu kaldırmak için mod var.
    13)Yeniler daha güzel. Eskileri yüklemen için tekrar düzenleyip kurman lazım yazılımı. Uğraşmana değmez.
    14)Hayır, ev ekranı aynı kalır.

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk GÜMÜŞ

5530da yeşil arama tuşunun ışığı yanmıyor. sadece kırmızı no ve menü tuşu yanıyor? bi sorun var sanırım??

Bende sorun yok. 5530'un tuşlar dokunmatik olduğu için olabilir o sorun.

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

sorunsuz yükledim ama bir sorunum var müzik çalarda müzik kütüphanesini yenile yaptığımda yeni müzikleri bulamıyor?????

Hafıza kartındaki Music adlı klasöre atıcaksın şarkılarını. Sadece orayı okur.

Saygılar.

• biraz önce denedim yüklediğim videolarda görülmüyor onlarıda videos klasörüne mi atmak lazım?
  • quote:

biraz önce denedim yüklediğim videolarda görülmüyor onlarıda videos klasörüne mi atmak lazım?

Images'in içine Videos diye klasör aç. Oraya at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

biraz önce denedim yüklediğim videolarda görülmüyor onlarıda videos klasörüne mi atmak lazım?

teşekkürler ama neden böyle olması gerekiyorki heryerde her dosyayı görebilseydi daha iyi olmazmıydı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

teşekkürler ama neden böyle olması gerekiyorki heryerde her dosyayı görebilseydi daha iyi olmazmıydı?

Sonra müzik çalarda görmek istemediğin zil sesleri yada galeride görmek istemediğin şeyler olurdu. Bunları nasıl gizlicem derdin. Böylesi daha iyi. Adam bunun için mod yaptığına göre. Tüm Cfw'lerde böyle zaten bu.

• tuş ışığı bozuk değil. çok hızlı bir şekilde tuş kilidini açıp kapadığım zaman çok kısa yanıp sönüyo arama tuşu ama normalde hiç yanmıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk GÜMÜŞ

tuş ışığı bozuk değil. çok hızlı bir şekilde tuş kilidini açıp kapadığım zaman çok kısa yanıp sönüyo arama tuşu ama normalde hiç yanmıyo...

Maxi.cepteki konuya bi' yazın bakalım belki çözümü vardır.
  • N8 klavye yaması işe yaramadı yoksa benmi etkinleştirmeyi bilmiyorum acaba? nasıl etkinleşiyor? NFE den doğru attığıma eminim
  • quote:

N8 klavye yaması işe yaramadı yoksa benmi etkinleştirmeyi bilmiyorum acaba? nasıl etkinleşiyor? NFE den doğru attığıma eminim

Allah Allah. Direk çalışması lazım. Orijinal q klavye mi açılıyor sende?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.