Şimdi Ara

5800 Klavye Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SUNRISE V3.2 CFW kullanıyorum. Mesaj yaz menü düzeni N8e göre uyarlanmış ben bu düzene alışamadım eski 5800 düzenini istiyorum acaba böyle birşey yapabilmem mümkün mü?
    Klavye düzeni ewski 5800 gibi olsun yani;

şuanki hali;

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl yapacagım hakkında çünkü alışamadım.

not:Bir arkadaşımız c6 v20 yazılımı bul sys/bin içinden 10283389.dll dosyasını bul. yazılıma at, klavye eskiye döner. demişti ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.

• Bunun nedeni klavyenin Türkçe değil de ingilizce olmasıydı sanırım farkettiyseniz Türkçe karakterler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Bunun nedeni klavyenin Türkçe değil de ingilizce olmasıydı sanırım farkettiyseniz Türkçe karakterler yok.

Bencede
  • NomadCRY e sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

NomadCRY e sormak lazım

aynen. senin sorununa yardımcı olabilecek bilgiye sahip. pm atmayı dene hocam
  • usta türkçe olarak kullanmıyorum ben ingilzce olarak kullanıyorum. 10283389.dll falan değiştirince düzelir dediler değiştirdim tekrar flashladım bu seferde telefon nokia yazısında takılı kaldı. neyse artık yapcak birşey yok n8 menüsüne alışıcaz.. Ayrıca sordum sanırım tatile çıkıyormuş daha sonra ilgilenicek geç kaldık (:
  • yukarı
  • sorunun cevabı basit ama çözümü anca bi modder tarafından olur veya sen anlıyosan yapabilirsin
    o mesaj yazma ekranı farklı mod kullanılarak oluşturulmuş onu eski haline döndürmek için ya orjinal halini bulup fwye ekliceksin yada bi modere rica etceksin senin için yapıcak
  • orjinal halini buldum ordaki dosyayı attım flashladım ama telefon açılış ekranında kalıyor ve sürekli kendini resetliyor .yani dil secin yerine gelmiyordu.
  • dediğim gibi bi moderden yardım al yada illa ben yapcam diyosan forumda yararlı konular var biraz uğraş kendin yapman daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.