Şimdi Ara

OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800√ 5230√ 5530√ X6√ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teeKin

@ Şehr-i Hüzün
    telefona bu yazlımı yükledikten sonra C6 temalarını kullanabilirmiyiz yoksa sadece 5800xm temalarınımı kurabiliriz

Fatketmez. İkisi de aynı sistemi kullanır. Temaları birbirine uyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

Arkadaşlar telefon kilit kodunu bilen birisi bana yardımcı olabilir mi? bu yazılımı yükledikten sonra hangi girsem kabul etmiyor.

12345 / 0000
    Bunları dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

Arkadaşlar telefon kilit kodunu bilen birisi bana yardımcı olabilir mi? bu yazılımı yükledikten sonra hangi girsem kabul etmiyor.

12345 / 0000
    Bunları dene.

denedim ama malesef kabul etmiyor.
  • Yapabileceğim başka bi' şey yok malesef.

Kilit kodunu öğrenmek için Reis-i Eagles'in anlatımı vardı. Onu dene bir de.
  • Sonunda yükleyebildim ya ellerinize sağlık.

Tek aklıma takılan nokta ben eski orijinal yazılıma dönebiliyor muyum sonradan?
  • Abi telefon mükemmel bir şey oldu ya hiç bu kadar beklemiyordum. Çooook teşekkür ederim
  • ya nereye baksam 5228 hariç herkese göre fw var bi yardım eli lütfen 5228için bunları yapamaz miyim
  • neyse bi kaç kez hatadan sonra basardım...5230'um artık omega
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

hocam çok uğraştım ama bir türlü şu PPM ışığını yakamadım.. haliyle de flashlama yapılamıyor.. cihazın dosyalarını indirip gerekli yere atıyorum ama olmuyor.. hatta sorun olmuştur diye bir kaç kez indirdim.. başka (Örnek: Pars) cfw ile deniyorum gayet başarılı ama OmegA ile olmuyor.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Nokia 5230 v50.0.001 RM-588

OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800√ 5230√ 5530√ X6√

arkadaş ppm ışıgı yanmıyorsa(bende öle oldu)söyle yap

ppm tıkla.. ışık yanacak biraz bekledikten sonra(nokia/phoenix/products/r-588 dosyasına)kısa yol acıyor...
    sonra sonu=rofs2.v02 olan dosyayı seç.....
    ppm artık yanıyordur.....sonra ver odunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Sonunda yükleyebildim ya ellerinize sağlık.

Tek aklıma takılan nokta ben eski orijinal yazılıma dönebiliyor muyum sonradan?

Dönebilirsin de dönmek isteyeceğini sanmıyorum.
  • sorun 1:tercihlerden gelen arama ve mesaj için şarkı seçmeye çalıştıgımda bütün sarkıları görmüyor.ofis/dosya klasöründen bütün sarkıları music klasörüne attım,yinede göremedim.şarkının üstüne gelip zil sesi olarak seçtiğimde ise yine değişmiyor...
    sorun2:3D özellikli fotğraf görüntülemeyi açtgımda herşey normal.lakin çıkış/kapat gibi bi tuş çıkmıyor...mecburen menü tuşuna uzun basıp uygulamadan çık diyerek çıkış yapılabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

sorun 1:tercihlerden gelen arama ve mesaj için şarkı seçmeye çalıştıgımda bütün sarkıları görmüyor.ofis/dosya klasöründen bütün sarkıları music klasörüne attım,yinede göremedim.şarkının üstüne gelip zil sesi olarak seçtiğimde ise yine değişmiyor...
    sorun2:3D özellikli fotğraf görüntülemeyi açtgımda herşey normal.lakin çıkış/kapat gibi bi tuş çıkmıyor...mecburen menü tuşuna uzun basıp uygulamadan çık diyerek çıkış yapılabiliyor..

1.sorun bende yok. 2.si sorun degil ve asla cfw ile ilgili degil. Photo browser beta bi uygulama ve kırmızı tuşa basarak çıkıyor.
  • Beyler bu yazılımla birlikte push mail olayım bozuldu telefonumda nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Beyler bu yazılımla birlikte push mail olayım bozuldu telefonumda nasıl düzeltebilirim?

Bilmediğim bi' konu. Yardımcı olamicam.
  • düşündüm taşındım omega 4.5'ten vazgeçtim..tekrardan nokia'nın kendi sürümüne(yada adı her neyse)geçmeye karar verdim...kısaca nokia'nın kendi sürümünü tekrar yüklemek istiyorum.nasıl yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...

eskiye dönüş tamamlandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 9 Ekim 2011; 17:39:19 >
  • bende eski yazılıma dönmek istiyorum nasıl yapabilirim ama herşeyi yeni gibi olsun 1 sorun bile olmasın
    açıkcası omega'yı çok başarılı buldum. sandığımdan iyi çıktı ama gerçekten 1-2 problemi çıkıyor
    tabi yeni kullanıcılar için inanılmaz kolaylık sağlıyor teşekkür ederim 2 aylık deneme sürecinden sonra düşündüm de ben eskiyi özledim
  • İnternetimi kestiğim için sadece maxi-cep teki konumu düzenliyordum ve sadece oradan destek veriyordum. Şimdi yeni geçtiğim eve sınırsız interneti bağlamış bulunmaktayım. Birkaç gün içerisinde buradaki konuyuda düzenleyip, OmegA'nın en güncel versiyonunu ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.