Şimdi Ara

OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800√ 5230√ 5530√ X6√ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta benim şöyle bi sorunum var bunu yüklediğimde çözebilirmiyiz acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_51721945/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

usta benim şöyle bi sorunum var bunu yüklediğimde çözebilirmiyiz acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_51721945/tm.htm

Resimlerde klavye 4 satırlı yani 1234 kısmıda var. Ama OmegA v4.5'te 3 satırlı N8 klavyesi var. Senin dediğin klavyeyide eklemek kolay. Bence 3 satırlı klavyeyi dene beğenmezsen sonra yama yayınlarım kullanırsın.

Diğer beğenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizlerin geribildirim yapması sayesinde konu bu hale geldi.

Nokia 5800 v52.0.007 sahipleri için iyi haberim var: Artık telefonunuzu yükseltmeden ve isim değiştirme türü ekstra uğraş vermeden diğer cihazlar gibi direkt flashlayabileceksiniz. Konuya v52.0.007 linklerinide ekliyorum.

Yeni yamalar ekliyorum. CFW'deki hataları bu yamalarla giderebilirsiniz. İsterseniz yeni özellikleride bu yamalarla CFW ye kazandırabilirsiniz. Yamalar yavaş yavaş artacak ve ilerde SIS formatına dönüştürülerek kolayca yüklemeniz sağlanacaktır.

--

Edit: Nokia 5800 v52.0.007 CORE & ROFS2 linkleri eklendi. Rofs2'ye uygulanabilir yamalar eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 20 Ağustos 2011; 13:43:25 >

• usta yazma dilini ingilizce seçtiğimde 4 satır türkçe seçtigimde 3 satırlı oluyor. o harf düzenleme olayını resimli şekildeanlatırsanız cok sevinirim herkese lazım çünkü ve cok sinir boucu
  • 4 satır Türkçe kısmını anlamadım
  • yazma dili olarak english kısmını kullanıyorum. ve haliyle yukarıda sayılar çıkıyor. klavyeyi türkçe olrak kullanmıyorum. ve boşluk kısmının yanındaki ok tuşları sinir bozucu bunu degistirme şansımız yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

yazma dili olarak english kısmını kullanıyorum. ve haliyle yukarıda sayılar çıkıyor. klavyeyi türkçe olrak kullanmıyorum. ve boşluk kısmının yanındaki ok tuşları sinir bozucu bunu degistirme şansımız yokmu

Dediğini anladım. Bir yama hazırlıyorum. Artık İngilizce klavyede Türkçe klavye gibi olacak. Sende bunu istiyorsun değil mi?

Edit: Konudaki 3 satırlı büyük N8 klavyesi (İngilizce yazma modu düzgün - büyük klavyeli) + N8 alfasayısal tuş takımı (OK yeri altta) yaması değiştirildi. İngilizce yazma moduna geçtiğinizde klavye orjinal İngilizce klavye oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 20 Ağustos 2011; 17:47:46 >
  • emeginize sağlık kendim yapayım dedim beceremedim bunu yapan telefoncular varmıdır denemek isterim
  • usta aynen öyle birşey istiyorum eger mümkün olursa yaparsanız sevinirim. umarım istediğim gibi olur çok sinir bozucu gerçekten şuan.
  • aciiiiiiiiiiiiiil yardım,
    herseyi yaptım jafı açıyorum ayarları hallediyorum, telefonu kapalı bi şekilde baglıyorum usb ile, flash'a tıklıyorum, açma kapama dügmesine basıyorum ama olmuyo, çünkü telefon kapalıyken bilgisayar telefonu görmüyo, donanım yüklenemedi dio, telefon açıkken her türlü baglanıyo, açıkken baglayıp flash diyorum bu sefer de veri okuma hatası veriyor jaf
    napmam lazım acil yardım
  • essi_cash jaf yükleme diye arat bazı dosyalar vardı bilgisayara atıyodun telefonu görüyodu hatırlayamadım şimdi sendeki sorun bendede vardı bu yolla çözüme ulaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 21 Ağustos 2011; 0:18:12 >
  • Güzel Çalışma Tebrikler...
  • @Coming: 3 satırlı büyük N8 klavyesi yamasını dene.

JAF hatası almamak için Ovi Suite'yi kurup telefonu Ovi Suite'e tanıtmalısınız. Ondan sonra flashlamalısınız.

@Orochi: Teşekkürler.

Edit: X6 kullanıcılarının indirmesi gereken Core dosyasında eksik vardı, giderildi ve linki yenilendi. X6 kullanınıları için JAF ta parlaması gereken ışıkların hangileri olduğunu konuya ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 21 Ağustos 2011; 16:44:54 >
  • bütün adımları tek tek izleyerek yeniden denedım ve tatammmm işte oldu ellerinize sağlık biraz uğraştım ama güzel oldu

not:hafıza kartındaki müzikleri müzik çalar görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 22 Ağustos 2011; 0:10:40 >
  • bu yazılımı kullanıyorum ama turkcell ntv mobil haberden gelen 3gp videolar bozuk açılıyor. Amcaoğluma da yükledim bu yazılımı onda da bozuk açılıyor. Ne yapabilirim?
  • @teeKin: Music klasörüne müziklerini attın mı? Hafıza kartında otomatik olarak oluşturulan Music klasörü var.
    @ahmet_2030: Symbian uygulama pakedinden Java 2'yi yükleyip bir de öyle deneyebilir misin? O da olmazsa "İşCep, Java hatalarını giderme" yamasını kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

@teeKin: Music klasörüne müziklerini attın mı? Hafıza kartında otomatik olarak oluşturulan Music klasörü var.
    @ahmet_2030: Symbian uygulama pakedinden Java 2'yi yükleyip bir de öyle deneyebilir misin? O da olmazsa "İşCep, Java hatalarını giderme" yamasını kullan.

hocam tamam öyle yaptınmı müzik çalarda çalıyor ama tercihlerde yapacak zil sesi gözükmüyor sadece kendi orjinal sil sesleri var
  • Tercihlerden zil sesi yaparken Şarkılar -> Tüm şarkılar ı takip edin tüm şarkılarınız görünecek.

Bu arada C6-00'ın özelliklerini kullanmayı keşfedecek olanlar sizlersiniz. Bu tür yeni özellikler yüzünden CFW nin hatasıymış şeklinde algılanabiliyor. O yüzden biraz daha araştırıp öyle sonucu yazarsanız daha iyi olur.

Edit: Klavyede hızlandırılmış yazma modunu kaldırma yaması konuya eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 22 Ağustos 2011; 11:25:34 >
  • quote:

Tercihlerden zil sesi yaparken Şarkılar -> Tüm şarkılar ı takip edin tüm şarkılarınız görünecek.

Bu arada C6-00'ın özelliklerini kullanmayı keşfedecek olanlar sizlersiniz. Bu tür yeni özellikler yüzünden CFW nin hatasıymış şeklinde algılanabiliyor. O yüzden biraz daha araştırıp öyle sonucu yazarsanız daha iyi olur.

Edit: Klavyede hızlandırılmış yazma modunu kaldırma yaması konuya eklendi.

hocam ne yaptıysam gözükmedi ama dosya yöneticisinden şarkıyı bulup ordan siz sesi yapabiliyorsun
  • Allahallah. Bende niye gözüküyor, aynı CFW. Aynı sorunu olan var mı acaba? Böyle bir hatayı rapor eden olmadı bugüne kadar.
  • quote:

Allahallah. Bende niye gözüküyor, aynı CFW. Aynı sorunu olan var mı acaba? Böyle bir hatayı rapor eden olmadı bugüne kadar.

bende anlamadım vallahi hocam neyse sorun degil dedigim gibi yapılıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.