Şimdi Ara

### OLYMPIA DONANIM HABER UYELERI COK KIRILDIM COK ! ###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle herkezi rahatsiz ettigim icin kusura bakmayin .

B forum'da bir cok paylasimimiz ve ayni zamanda tanistigim kisiler olmasinin sonucu ve ayni zamanda kralliga aday olmamin sonucunda son 2 aydir yasadiklarimin ozetini sizlerle paylasmak istiyorum. Bu sadece 1 gunde yasadigim 20 konunun sadece 1 tanesi Her gun bu tip olaylarin en az 20 defa karsilasiyorum Sadece Donanim haber uyelerinden diger forumlara takilmam ile birlikte ediyor bu sayi 50 , MSN arkadaslarim ve Oyundan tanidiklarim ile birlikte sayi 100 kisiye ulasiyor.

ama ben sabirla kimseyi kirmadan 100 kisiye de cevap veriyor onlarla ilgileniyor ayni zamanda (krallik secimi veya herhangi bir konu olmasa bile) ugrasiyorum.

ama dun gece artik sinirlerim bozuldu ve bunu paylasmak istedim, artik biktim. tam 1 aydir ayni EXp' puaninda sayiyor hic bir ilerleme kat edemedim oyun oynayamiyor maradonda alisveris yapamiyor arkadaslarimla Clan chatten yazisamiyorum. Lutfen sizden rica ediyorum bende sizler gibi bir oyuncuyum. sizlerden hic bir farkim yok. bu sitedeki diger 60+ 62+ 65+ gibi 70+ gibi herkez gibi bir kisiyim. neden ustume bu kadar cok geliyorsunuz ? bana GM veya Dupeciler para yagdirmiyor, sabahlara kadar bos kovalayip DM keserek uykusuz kalarak kazandigim paralari veya zamanlarin karsiligini selam ben su kisinin arkadasi veya selam ben surdan geliorum su forumdan hani varya . seni ordan ben rtaniyorum diyerek isim vererek her geleninizle ilgilenip o kisilere butun emeklerimi paylasmak zorundamiyim ? eger PM blocklasam vay be iki dakkada kalkti bir yerleri diyecekler, veya buralara Konu acip SenS bizi tanimiyor DH forumu diyoruz, baksana adam takmiyor bile diye SS gondereceksiniz.. Cok uzuluyorum cok !!!!

Not ;: Bu SS leri cektigim arkadasimdan ozur diliyorum kendisi bu olayarin ustune geldi artik patladigim nokta oldu lakin kendisinin nickini vermemek icin paintle resimleri duzenledim .

Forum'a eger bir rahatsizlik verdiysem tekrar ozur dilerim ama gercekten cok SIKILDIM .

www.mdhnet.com/kingsorun/1.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/1-1.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/1-2.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/1-3.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/3.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/4.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/5.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/6.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/7.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/8.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/9.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/10.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/11.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/12.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/13.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/14.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/15.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/16.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/17.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/18.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/19.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/20.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/21.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/22.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/23.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/24.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/25.jpg

www.mdhnet.com/kingsorun/26.jpg

• haklısın abi sonuçta sende insansın sende bi oyuncusun utanmadan 75m istemiş yaw ben hayatımda 20m görmedim valla
  • kral olmanın dezavantajları.., ne diyim Allah sabır versin.
    Edit: Yalnız şimdi fark ettim sen bu foruma konu açıp destek istemişsin hafiften, onun için bunların olması biraz kaçınılmaz, belki burda konu açmasan kral olamayacaktın bu da bi gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 8 Temmuz 2006; 10:56:01 >
  • Ben olsam deliririm çıldırırım :P

Sen gene ii sabretmişin bi de 5m vermişin :P
  • adama güzellikle demişin bide pot parası wereyim diye adam 75 mil. dan bahsediyo sabrına helal olsun

ally istiyo kendi clan kurcak ona da sabır

diyo alt clana gireyim ama asist olurum buna da sabırr

sabrına hayranım helal olsun
  • SenS allah yardımcın olsun ben boyle sıne daha ılk pm de sİ.... der yol aldırırdım bu foruma gıren herkes senden bısı ıstıyecek yandın valla bu arada sabaha kadar boss kuvaladım dıosun ıtem dusdumu ?????
  • Bırak salla sens uğraşmaya deymez ya!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seninde işin zor ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da_WaNToN

SenS allah yardımcın olsun ben boyle sıne daha ılk pm de sİ.... der yol aldırırdım bu foruma gıren herkes senden bısı ıstıyecek yandın valla bu arada sabaha kadar boss kuvaladım dıosun ıtem dusdumu ?????

inventory kapadim simdi onlari goren olucak veya parayi bana 55 bana 35 kagidi o kolyeyi belti kaca satarsin. yok abi bu saatten sonra elalem gibi olup pm blocklamak istemiyorum biraz agir basli olsalar canimi veriyim s.a ben DH dan Clan pls ! bu nedir ya veya bana yardim edermisin ben forumdan .. ben bunlari istemiyorum. insan gibi gelip halimi hatrimi soran kisilere zaten yardim ettim bu gune kadar . hep paylastim ama bunlari istemiyorum artik bu saatten sonrada selam para pilis olaylarinda yokum. kimse kusura bakmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 8 Temmuz 2006; 12:09:05 >

• Bırak bunlarla Uğraşmaya değmez..

Bunlar her iyiliğe karşılık bekleyen tipler.

Pm blocklucan ordan gitcen olcak biticek..

Benim charada bu tip Pm ler geLmişdi..
  • Ben Kesin Küfür Etcek Dedim Sonlara Doğru Ama Etmemişin SAbır Taşı Mübarek

quote:

Not ;: Bu SS leri cektigim arkadasimdan ozur diliyorum kendisi bu olayarin ustune geldi artik patladigim nokta oldu lakin kendisinin nickini vermemek icin paintle resimleri duzenledim .

SenS Bence Hiç PAtlamamışın Gayet Güsel Konuşmuşun

O Arkadaşta Burdaysa Hiç Çekinmicem amma Yüzsüzmüşün Adam Sana 5m verio millete 1-2 m verirken sen bide opal safir kristal istiosun

birde 46 lwl den 54 kaıdını düşünüosun

ve Sonuncu hem 54 Kaıdı 75 m dior ve sora opal safir kristal istior
  • 1.si)1 kere resmen sallamış 30 accaount açtım diye 97 oy attım diye 1 accounttan 1 oy verilebiliyo.
    2.si)30 accountta o kadar lvl 20 yapana kadar kendini 60 yapardı clan dilenmek zorunda kalmazdı.

Emrah abi seninde işin çok zor gerçekten böyle aç insanlar olduğu sürece daha çok çekicek gibisin :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Oncelikle herkezi rahatsiz ettigim icin kusura bakmayin .

B forum'da bir cok paylasimimiz ve ayni zamanda tanistigim kisiler olmasinin sonucu ve ayni zamanda kralliga aday olmamin sonucunda son 2 aydir yasadiklarimin ozetini sizlerle paylasmak istiyorum. Bu sadece 1 gunde yasadigim 20 konunun sadece 1 tanesi Her gun bu tip olaylarin en az 20 defa karsilasiyorum Sadece Donanim haber uyelerinden diger forumlara takilmam ile birlikte ediyor bu sayi 50 , MSN arkadaslarim ve Oyundan tanidiklarim ile birlikte sayi 100 kisiye ulasiyor.

ama ben sabirla kimseyi kirmadan 100 kisiye de cevap veriyor onlarla ilgileniyor ayni zamanda (krallik secimi veya herhangi bir konu olmasa bile) ugrasiyorum.

ama dun gece artik sinirlerim bozuldu ve bunu paylasmak istedim, artik biktim. tam 1 aydir ayni EXp' puaninda sayiyor hic bir ilerleme kat edemedim oyun oynayamiyor maradonda alisveris yapamiyor arkadaslarimla Clan chatten yazisamiyorum. Lutfen sizden rica ediyorum bende sizler gibi bir oyuncuyum. sizlerden hic bir farkim yok. bu sitedeki diger 60+ 62+ 65+ gibi 70+ gibi herkez gibi bir kisiyim. neden ustume bu kadar cok geliyorsunuz ? bana GM veya Dupeciler para yagdirmiyor, sabahlara kadar bos kovalayip DM keserek uykusuz kalarak kazandigim paralari veya zamanlarin karsiligini selam ben su kisinin arkadasi veya selam ben surdan geliorum su forumdan hani varya . seni ordan ben rtaniyorum diyerek isim vererek her geleninizle ilgilenip o kisilere butun emeklerimi paylasmak zorundamiyim ? eger PM blocklasam vay be iki dakkada kalkti bir yerleri diyecekler, veya buralara Konu acip SenS bizi tanimiyor DH forumu diyoruz, baksana adam takmiyor bile diye SS gondereceksiniz.. Cok uzuluyorum cok !!!!

Forum'a eger bir rahatsizlik verdiysem tekrar ozur dilerim ama gercekten cok SIKILDIM .

bende krallığı kaybedip oyunu bırakıyosun sandım sorun bu mu be benim msn ye burda söliemiyeceğim bir konudan (illegal) dolayı kaç kişi günlük ekliyo biliyor musun????
    benimde forumdakilere bir süprizim war rütbem binbaşı msj 100 olunca bütün forumu karıştırcam biraz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 8 Temmuz 2006; 11:20:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: #KaRaBaSaN#

Ben Kesin Küfür Etcek Dedim Sonlara Doğru Ama Etmemişin SAbır Taşı Mübarek

quote:

SenS Bence Hiç PAtlamamışın Gayet Güsel Konuşmuşun

O Arkadaşta Burdaysa Hiç Çekinmicem amma Yüzsüzmüşün Adam Sana 5m verio millete 1-2 m verirken sen bide opal safir kristal istiosun

birde 46 lwl den 54 kaıdını düşünüosun

ve Sonuncu hem 54 Kaıdı 75 m dior ve sora opal safir kristal istior

iste en cok kizdigim sinirlendigim nokta da bu oldu , uykusuzum butun gece birde ustune boyle olunca cildirdim iyice merchant kurucaktim ALT F4 cektim kapadim oyunu heralde bu sinirle anca yarin aksama girerim oyuna

• bende olimpialıyım sens aga(!) bende 70 skillini aççam banada bi 2478324gb atsana humanım ama ossun
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Oncelikle herkezi rahatsiz ettigim icin kusura bakmayin .

bende krallığı kaybedip oyunu bırakıyosun sandım sorun bu mu be benim msn ye burda söliemiyeceğim bir konudan (illegal) dolayı kaç kişi günlük ekliyo biliyor musun????
    benimde forumdakilere bir süprizim war rütbem binbaşı msj 100 olunca bütün forumu karıştırcam biraz....

Bu forumda ben hacklenmemek icin yardim yaparken . gecen birisi bana Forumdan PM atmis aynen su yaziyor.

'Aga sen bu Hack olaylarindan anliosun trojan yapalim, birini hackliycem.'

bu ve bunun gibi mantiksiz, garip, cocukca, ve ayni zamanda kosp isteyenlerimi ararsin glitching nasi yapiliyor diyenlerimi anlatamam yani. birde forumdaki PM ler yetmiyormus gibi oyundada soruyorlar.

Forumda bazi arkadaslara guvenip MSN verdim saolsunlar herkeze dagitmislar birde ona sinirliyim

• Sen clan kurucusun bi ordan pm gelir..
    Seni tanıyan cok oldugu için bi ordan pm gelir...
    Bide krallıga adaysın burdanda pm gelicek...
    Böle adamlarda cıkar...

Tek çare pm block..
  • bende sana pm attın özelden clan için ama öyle bi yazılar yazmışınki sanki bende yapıyomuşum gibi geldi.benim iteme falan htiyacım yok.herşeyde haklısın.biliyosun item ve levle sahibi olmak biraz zorluk gerektirir.eğer clanda yerin varsa alırısn.yoksa canın sağolsun...

ii oyunlar
  • SenS ben de clan bulmama yardımcı olabilir misin diye pm atmıştım ama neyse kusura bakma artık...
  • gerçekten utanç verici
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.