Hayat bilgisindeki apaci melek.. bir aydir kafayi takmis durumdayim bu hanim kizimiza.. aradim taradim.. artik kafayi siyirma noktasina geldim.. tirlatacam.. Dun asagidaki maili attim ama hic umudum yok.. Kiyisindan kosesinden taniyan bilen arkadaslar bi el atin biseyler yapin gozunuz sevem buyuk sevaba girersiniz valla.. ---------- Ya her seyim ya hicim Sorma dunyam ne bicim Bir kordugum ki icim Çözdükçe dolasiyor..
sensiz aldigim her nefes ornitorenklerin, terliksi hayvanlarin, bolunerek ureyen amiplerin bile hayatindan calmak gibi.. yedigim her cukulatanin aci gelmesi bitter tercih ettigim icin degil, yuregimdeki acinin tatma duyusuna etkisi.. sensiz ibibik kuslarinin otusu tebesirin kuru tahtaya surtunusu gibi..
gamzeli sirinsin sen.. gece ruyamda gorup uyandigimda gercek hayatta olmaz boyle seyler dedigimsin sen.. hicbir yerde rastlamayacagimi bile bile aradigimsin sen.. hani olur da senden once olursem gamzesine gomulmek istedigimsin sen.. sigaramdan bir nefes fazla cekme sebebim, dumanindaki her nikotin zerresisin sen.. o minicik cusseye 26 seneyi nasil sigdirdigina sastigimsin sen.. bu gidisle olum nedenimsin sen..
oysa ben.. dunya yuzundeki onemi az denemeyecek kadar yok, yok denemeyecek kadar hic olan ben.. ictigi sigaranin ozon tabakasina etkisi cigerlerindeki tahribattan daha muhim olan ben.. yalnizca birtakim hali saha maclarinin, sevgi yumagi toplantilarinin aranan yuzu olan ben.. uc bes figuranlik, uc bes acik oturum kalabaligi yapma cabasinin faili olan ben.. hayatin ona verdigi tek sey olan "bir sekilde dogmus olma"nin bedelini hep kaybederek odemek zorunda oldugunu hisseden ben.. e-mail eklentisinde fotografi olan ben.. belki... diyerek numarasini yazma kustahliginda bulunan ben.. an itibariyle telefonunun her calisinda icinde bazi umutlar yeserecek, fakat cok sevdigi annesinin aradigini gorunce ilk defa hayal kirikligina ugrayacak olan ben.. Onceki Mailinde Salakligindan Oturu Fotografini Eklemeyi Unutan Ben.. ----------
ben bir keresinde atlas pasajında barbi ve diziden bir kaç kişiyle görmüştüm..
Güzel kızda ne yapacaZ :D onu anlayamadım ben :) boş işler bunlar sen bence çevrene bak TW ye değil.
ya con con bunlar ya bırakın bu işleri con con işler yapmayın
su kızın con con diye tepişip durmasını cok seviyorum ya cok yakısıo kıza
dizi setine gitsene.kuzguncuk ta ama ismi rıdvan kanatmı bilemicem
üsküdar ilköğretim okulu mu ne.. dizinin sonunda yazıyodu ya okulun adı...
quote:
Orjinalden alıntı: allroad ben bir keresinde atlas pasajında barbi ve diziden bir kaç kişiyle görmüştüm..
pek tatmin edici bir yanit olmadi ama tesekkur ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: selective Güzel kızda ne yapacaZ :D onu anlayamadım ben :) boş işler bunlar sen bence çevrene bak TW ye değil.
olmayacak sey degil be kardes.. bu yolla afakan, zabita irfan ve uc bes onemsiz artistle gorustum.. is nedeniyle eskisi gibi o ajans senin bu ajans benim kosturamiyorum.. hani birinin komsusudur arkadasidir.. surda oturur suralara gider diyebilir diye bekliyorum..
şimdi show tv de var abi irem .bak yine con con lar diyo
Orjinalden alıntı: mcse2k3 dizi setine gitsene.kuzguncuk ta ama ismi rıdvan kanatmı bilemicem
iyi diyorsun da senin dedigin otuz kisi arasinda siradan bir kisi olmak.. birebir gorusmek niyetim..
quote:
Orjinalden alıntı: mcse2k3 şimdi show tv de var abi irem .bak yine con con lar diyo
sirketteyim.. gaza getirip kovduracan mi beni..
quote:
Orjinalden alıntı: ned johnlansen
quote:
Orjinalden alıntı: mcse2k3 şimdi show tv de var abi irem .bak yine con con lar diyo
abi yardımcı olmaya calısıyoruz .ayıp ediyosun valla,olmadı!
quote:
Orjinalden alıntı: mcse2k3
quote:
Orjinalden alıntı: ned johnlansen
quote:
abi yardımcı olmaya calısıyoruz .ayıp ediyosun valla,olmadı!
kizmadim be kardes.. sondaki goz kirpmayi gormedin sanirim.. ->aha bundan.. saka yani..
arkadaslar F5'e basmaktan parmaklarim sisti.. yok mu bileniniz?..
Ben biliyorum.Bu kız show tv de çıkıyo
Ya hadi ben takılıyorum ama sen bizimle dalga geçiyosun.Hiç maile cevap verir mi?Git ajansına orada görüş.Ama gidip ne diyeceksin ki?En iyisi bırak bu işleri
quote:
Orjinalden alıntı: faruk Ben biliyorum.Bu kız show tv de çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: faruk Ya hadi ben takılıyorum ama sen bizimle dalga geçiyosun.Hiç maile cevap verir mi?Git ajansına orada görüş.Ama gidip ne diyeceksin ki?En iyisi bırak bu işleri
demek istedigim o zaten.. ben sizin cok feci hayraninizin hasta yatagimda bile meleeek aaa pardon ireeeem diye isminizi sayikliyorum durumlarina girmek istemiyorum..
yas kaç kardes senin?
bu konu ile alakali soruyorsan hic girmeyelim yas mevzuuna.. bu konudan bagimsiz olarak yas 21..
pek küçük de değilmişsin? artık tv deki kızlara asık olma yasın gecmiş.. nacizane fikrim.. platonik asklar olmaz bozar adamı.. eger bir erkek senin gibi platonik aşık olmussa cok bos kalmıs demektir.. dısarda bir sürü hazine seni beklior.. üstelik o kız çok kısa yakından gördüm:)
quote:
Orjinalden alıntı: allroad
pek küçük de değilmişsin? artık tv deki kızlara asık olma yasın gecmiş.. nacizane fikrim.. platonik asklar olmaz bozar adamı.. eger bir erkek senin gibi platonik aşık olmussa cok bos kalmıs demektir.. dısarda bir sürü hazine seni beklior.. üstelik o kız çok kısa yakından gördüm:)
ask degil kardes bu tutku.. kim oldugu onemli degildir.. kafana takilir engelleyemezsin.. yaninda yuruyenin sadece karsi cinsten biri olmasi artik senin icin birsey ifade etmez olmustur.. geceleri hic bilmedigin slow radyo frekanslarini ararsin.. sabah neseli kalkmak nedir unutursun bir sure.. arzuladigin seyi elde edersen buyusu kacacak bilirsin ama elde etmek icin elinden geleni yapmaktan da geri durmazsin.. durum budur..
aynı durum daha önce birlikte oldugum sonra bir hatam yuzunden beni terkeden sevgilim yuzunden yasanmıstı. çok uzulmıstum uzun sure onu düşündüm hergun aglıyordum ama baya önceydi o.. ama sunu merak ediyorum insan tanımadıgı birine nasıl böle tutku hissedebilir ? neyse forumunu rahatsız etiysem ben gideyim sana kolay gelsin
tecrube etmedigim birsey degil ama karakterime yapismis bu.. oturmussun fakultenin onunde milleti kesiyorsun.. kizin biri dikkatini cekiyor.. ilk bakista bu ne acayip bir kiz diyorsun.. bir gun sonra farkli bi kizmis diye dusunuyorsun.. biraz kafanda kurcaliyorsun bir hafta icerisinde sana mukemmel gorunmeye basliyor.. bak su hareketi cok hosuma gitti.. bak surda sunu yapti ne kadar guzel degil mi diyorsun.. bu kizda ne buluyorsun oglum bak surda soyle bi kiz varmis kendine gel diyen arkadaslarina bazi seyleri ispatlamaya calisiyorsun.. kizin ortamina girip bir sekilde elde ediyorsun.. bir de ne goresin.. kindarr bencill fesatt seni erkek arkadaslarindan bile kiskananacak kadar psikopat bir kiz.. postu cizdirmeden dusmanimdan irak olsun diyorsun ve dananin kuyrugu kopuyor.. durum bunun gibi degil.. hissettiklerinin adini koyabiliyorsun artik.. gecici oldugunu bilsende onu bi kosede israrla yasatmaya calisiyorsun..