< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 19 Nisan 2025; 0:0:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 19 Nisan 2025; 0:0:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çok uzun özet geç |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bence yaşamadan deneyimleyemeyiz, ne desek havada kalır gibi geliyor bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beynin bir karakutusu olduğu dogru, güzel bir teori olmuş. Ancak yoruma acik ifadelerin de var. Uydurma demeyelim de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son cümlede rüya hazırlayacak demişsin ya, valla bir sürü makale okudum bugün anlamamış da olabilirim. Ama genel olarak izlenimlerimi paylaştım. Bu konu biraz şey olmuş ölüm anında yaşadıklarımız, ölümden sonraki yaşamdan ziyade. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yav şu gereksize cevap verme herkese ahkam kesiyor ilacı çekmiş kafayı bulmuş. |
Bilinç ve beyin farklı şeyler değil aslında. Bilinçaltı ve farkında olmak farkli(ki onlar da birbiriyle baglantili) .Zamanın göreceliliği ise bambaşka bir konu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |