Şimdi Ara

ben bu topluma ve dünyaya ait değilim bunu anladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok ben bu insanlara göre birisi değilim cok bekledim anlaşılmayı ama olmuyor ben ömrümün sonuna kadar yalnız kalacağım burası kesin

bir kız ile ilişkin olması icin herkes gibi yapmacık olman gerekiyor klişe muhabbetler bayatlamış espriler aşırı özgüvenli olmalar vs bunlar bana göre değil ben herkes gibi olamıyorum

sevilmen icin kendin gibi olman yetmiyor bu toplumda belirlenmiş bazı kalıplar var sıradan ortalama zekaya sahip boş muhabbeti olan birisi olman gerekiyor benim gibi sorgulayan ve bazı şeylerin farkına varmış insanlar yalnız olmaya mahkum bu dediklerim sana sacma geliyorsa sen de benim seviyemde değilsin maalesef herkes gibi boş kitleye hitap ediyorsun

ben ömrümün sonuna kadar yalnız başıma çürüyüp gideceğim keske herkes gibi sıradan düşünce yapısına sahip klişe bir insan olsaydım o zaman çevrem cok olurdu sevip sevilirdim şimdi kimse tarafından sevilmeyen asosyal bir ezik gibiyim aynı haklılar da onların gözünde bu konumdan öte gidemem ben

bu zamana kadar hep insanları gözlemledim ilişkisi olup sevip sevilen tipler aşağı yukarı hep aynı özelliğe sahip sıradan muhabbetler klişe hareketler bilmem ne yani tam anlatamıyorum şu an yarım şişe şarap içtim kafam biraz iyi ama anladınız siz

ben böyle olamıyorum ben sanırım eziğim ya da ucubeyiö bilmiyorum ama başaramadım bu dünya bu topluluk bana göre değil ben kimsenin umrunda olmayan bir böcek gibi ölüp gideceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ben yasamak istemiyorum intihar etmek yasamaktan daha kolay geliyor bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "bazı şeylerin farkına varmış insanlar yalnız olmaya mahkum bu dediklerim sana sacma geliyorsa" diyorsun ama sevilip sevilmiyorum diyorsun saçma gelmiyor ama arada kalmışsın bazı şeylerin yeterince farkına varamamışsın bizim gibi insanlar yalnızlığıyla mutlu olmayı öğrenmiş olur. Benimle aynı seviyede olmayan insanları tabi ki sevmiyorum ve tabi ki onlarda beni sevmiyor bundan doğal ne var? Sevilmeyi beklemen yarım kaldığının kanıtı biraz daha üzerine düşünmen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kanıya nereden vardınız ? Üzülmeyin ve umudunuzu kaybetmeyin elbet bir gün sizinde kısmetiniz bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 22 Haziran 2022; 7:57:29 >
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilemediler kiymetimizi

metni:
    benim seviyemde değilsin maalesef herkes gibi boş kitleye hitap ediyorsun

tek farkımız sen bunları takıyorsun, bana boş geliyor. o yüzden ben senin seviyenden daha üstteyim. boş insanlarla arkadaş olacam diye kendimi değersiz hissetmiyorum. benim gibi 1-2 insanla iletişimim olsun yeter.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.