Ölmüş insanlarla iletişim kurulur mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ölmüş insanlarla iletişim kurulur mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ölen kişi yakınınız mı özel bir bag var mi aranizda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85B3E1193 -- 29 Temmuz 2022; 22:27:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kurulmaz. Onu yaptım diyenler şizofrendir. Kendileriyle iletişim kuruyorlardır. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kemal Sunal ve Yasemin Yalçın'ın başrolde olduğu 1991 yapımı Varyemez filminden bir sahne. Yeşilçam filmleri arasından derlediğimiz klipleri kaçırmamak için ... https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=2LHzdceB6Ck |
Zamanın birinde ruh çağırma seansı yaptık. Masadakilerden biri ölmüş dedesinin gelmesini istedi. Fincan bir şeyler yazmaya başladı. Ben de masadakiler mi ittiriyor diye şüphe duyarak, içimden bir soru soracağımı ve verilen cevabın ne olacağını görüp, soruyu öyle açıklayacağımı söyledim. İçimden hangi futbol takımını tuttuğumu sordum. Fincan soruyu sesli olarak duymadan, doğru yanıtı yazdı. |
Hazreti İsa ölmedi, diri olarak göğe kaldırıldı ve yeryüzüne zamanı geldiğine indirilecek |