Şimdi Ara

olu/stuck pixel sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler telefonumda olu pixel mi cikti anlayadim birisi stuck pixel diyor digeri olmus o diyor pixel sadece siyah ekranda beyazimsi kucuk nokta olarak cikiyor ve goze batmiyor telefonun dibine girmek belki ifsa eder onu neyse tanimlara gore stuck pixel olarak cikiyor birkac sorum vaar size;

1) stuck pixeller cogalirmi ekrandam(sevişiyolar mı)
    2) stuck pixellerin duzeltile bildgini okudum bir kac sitede(azda olsa) surekli renk degistiren program ise yariyormus dogrumudur bu bu arada telefon general mobile discovery

• Yav bi yardimci olun +(
  • p0tti2233 P kullanıcısına yanıt
    Anlatımınıza göre takılmış piksel o.

1-) Çoğalıp çoğalmayacağını kimse bilemez. Çoğalabilir de çoğalmayabilir de.

2-) Aşağıdaki uygulamayı indirip fix kısmına tıklayarak 1-2 saat çalıştırın çok küçük bir ihtimal düzelebilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=tr

3-) Telefondaki piksel sorunu ayıplı ürün olduğunu gösterir, aldığınız tarihten itibaren 30 günü geçmediyse aldığınız firmaya göndererek para iadesi isteyin, reddederlerse hakem heyetine başvurun, yüzde 100 kazanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Anlatımınıza göre takılmış piksel o.

1-) Çoğalıp çoğalmayacağını kimse bilemez. Çoğalabilir de çoğalmayabilir de.

2-) Aşağıdaki uygulamayı indirip fix kısmına tıklayarak 1-2 saat çalıştırın çok küçük bir ihtimal düzelebilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=tr

3-) Telefondaki piksel sorunu ayıplı ürün olduğunu gösterir, aldığınız tarihten itibaren 30 günü geçmediyse aldığınız firmaya göndererek para iadesi isteyin, reddederlerse hakem heyetine başvurun, yüzde 100 kazanırsınız.

Peki hocam diyelim yok etti bu kalicimi olur yoksa tekrarlarmi(belirli bir sure icin mi yok ediyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p0tti2233 -- 29 Eylül 2013; 17:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• p0tti2233 P kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam, kendim hiç denemedim, zaten düzetebileceğini de sanmıyorum o programların. Ama denemekten zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Eylül 2013; 18:19:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan Panel Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.