Şimdi Ara

Titan Panel Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TIKLA
    Resimde gördüğünüz gibi druid formları chat logun önünü kapatıyor.:D Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
    Bu arada bana buraya direk gözükecek şekilde resim koymayı öğretir misiniz?:D
    [simage][/simage]yazıyorum olmuyor da.(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 19 Ağustos 2007; 13:09:20 >

• evet ya gıcık birşey rogue nda stealthi kapatıyor. çözüm bulamadım bende ona titan paneli kapatıyorum mecburen
  • bunun Titan Panel'le ne ilgisi var anlayamadım ama chat penceresini direk yukarı çeksen olmaz mı mesela? Shapeshift bar'ını düzenlemek için bi add-on kullanmıyosun madem, chat penceresini direk yukarı taşı bence. biraz fazla yukarda kalacak belki ama..

Değiştirme: hee, alttaki satır barı yukarı taşımış sanırım.. ben insanlar neden Titan Panel kullanır halen anlayamadığım için.. Yani çantada kaç slot boş yer var, acaba kaç goldum var... ne kadar gereksiz özellikler.. sadece üstteki satırı kullansanız olmaz mı mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 19 Ağustos 2007; 13:14:36 >
  • show double bar diye opsiyon tiklidir onun tikini kaldır.
    [simage]bunun arasına direk linki yapıştır(bende bugün öğrendim)[/simage]
    + illa double bar kullanmak istiyosan general chat taba sağ tıkla unlock de
    ordan birazcık üste taşı tekrar lock yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 19 Ağustos 2007; 13:19:45 >
  • abi general chat ayarını seç unlock window yap sonra sürükle yukarı olur
  • Teşekkürler.
    Asaf ben de öyle yapıyorum zaten resimleri ama olmuyor.:D
    General chat ayarını bulamadım desem çok mu garip kaçar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 19 Ağustos 2007; 14:34:29 >
  • yazıların üstüne gel general diye yazı belircek chat boxun üzerinde
    ona sağ tıklıycan unlock dicen sonra uzatıcan kısaltıcan ufaltıcan sonrada lcok diyip bitircen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series S Isınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam.
    Ben de o ayarı interfacede arıyorum.:D
  • ben aynı sorunla 1 hafta oynamıstım general chattin uzerine sağ tıkla unlock window seceneğine tıkla sonra farenin sol tuşuna basılı tutarak sürükle yukarı doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.