Şimdi Ara

ÖLMEDEN ÖNCE HONDA S2000 KULLANMAK İSTİYORUM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 yaşındayım. Çoçukluk'tan beri hep hayalimdi ne içine oturabildik nede kullanma fırsatı oldu. Elbet birgün

• İnsanların hayalleri olmasi güzel elbette, ama bu gibi deneyimler hayatin felsefesini oluşturacak deneyimler değildir, dürüstlüğüne bozmadan bir yasam surexegim, hayatım boyunca iyi insan olacağım, hayatin değişimine ayak uydurup her daim işlerimi katma değer sağlayan yargilar ile alınmış belli prensipler ile yapacağım gibi yaklaşımlar insani mutlak başarıya götürür.

Bu nedenle ölmeden önce yapılacaklar listesi olmasi iyi birsey ama hayati yasam amacını doğru seçersen bu listeyi gercekleyebilirsin, çünkü bu hicbir zaman tek amac olarak mutlu etmez s2000 binersin porsche istersin o biter Ferrari baslar o biter, Koenigsegg baslar bu böyle gider. Onemli olan doğru değer yargılar ile alinmis hedefler koymak gerisi zaten gelir.

Başarılar
    Yerde sürünerek gitmeyi şekil sanan barzo tipler osuruk sesli bu arabayı fazla abarttılar. İlk çıktığında güzeldi de şuan bi esprisi olduğunu düşünmüyorum. Sırf keko gibi görünmemek için bu arabayı kullanmam.
    90 ların honda ruhunu tatmak istesem ilk nesil nsx kullanmak isterdim güzel bi pistte.
  • İnsanların hayalleri olmasi güzel elbette, ama bu gibi deneyimler hayatin felsefesini oluşturacak deneyimler değildir, dürüstlüğüne bozmadan bir yasam surexegim, hayatım boyunca iyi insan olacağım, hayatin değişimine ayak uydurup her daim işlerimi katma değer sağlayan yargilar ile alınmış belli prensipler ile yapacağım gibi yaklaşımlar insani mutlak başarıya götürür.

Bu nedenle ölmeden önce yapılacaklar listesi olmasi iyi birsey ama hayati yasam amacını doğru seçersen bu listeyi gercekleyebilirsin, çünkü bu hicbir zaman tek amac olarak mutlu etmez s2000 binersin porsche istersin o biter Ferrari baslar o biter, Koenigsegg baslar bu böyle gider. Onemli olan doğru değer yargılar ile alinmis hedefler koymak gerisi zaten gelir.

Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 9 Ocak 2021; 2:57:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende lisede okurken birgün param olur da araba alırsam çok zengin olsam bile ilk önce Tipo alacağım derdim. Büyüdük, iş güç sahibi oldum, evlendim, araba aldım ama tedavülden kalktığı için Tipo almadım. Demem o ki hayallerinizi bu kadar dar tutmayın. Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah.

• Bende ilk çıktığında pejo 206 ya hayran kalmıştım. Tasarımcısı da Türk olunca ayrı bir sempatim olmuştu. Üni de dolap kapaklarımı süslüyordu. Şöyle bir arabam olsa başka bişey istemem diyordum.
    Daha da küçükken köye orman işletmenin Toyota hilux çift kabinli kamyonetleri gelirdi. Yüksek yapısına inanılmaz hayranlık duyardım. Mat gri rengi sanki zırhlıymış, duvarı bile delip geçermiş hissiyatı verirdi. Çok hayalini kurdum. Şimdi yaş 40 oldu hiç heves kalmadı. Kamyoneti bedava verseler alsam mı yoksa başıma dert mi olur diye düşünürüm o derece.
    İnşallah sen de benim gibi hevesini kaybetmezsin.

• Toplantıları var gidersen fırsatın olur. Offroad toplantılarında kullanıcıların hepsi acemi araçlar kiralık yada emanet zaten

• S2000 Tamamen hayal kirikligi. Arabanin gitmesi icin 4.000 devirlere gelmesi gerekiyor. 4.000 devir altinda hic bir keyfi yok.4.000 devire kadar 1.6 dizeller gibi performansi var.

• Yerde sürünerek gitmeyi şekil sanan barzo tipler osuruk sesli bu arabayı fazla abarttılar. İlk çıktığında güzeldi de şuan bi esprisi olduğunu düşünmüyorum. Sırf keko gibi görünmemek için bu arabayı kullanmam.
    90 ların honda ruhunu tatmak istesem ilk nesil nsx kullanmak isterdim güzel bi pistte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir fakirlikse artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Ya işte malesef saf kan pist aracını ne hale getirdiler.
  • Sıkma canını bu dünyada değilse bile öldükten sonra kullanacağız..öbür tarafta herkese 4 adet Honda S2000 garanti ÖLMEDEN ÖNCE HONDA S2000 KULLANMAK İSTİYORUM...!!! 

• Bizim yine iyi veya kötü araçları sürme şansımız oldu. Gelecek nesiller:

"Ölmeden önce araba sürmek istiyorum" diye konu açacak bu gidişle.

• S2k dünya genelinde değerleniyor sadece trde değil. Bu gidişle hepimiz için bir hayal

• Bir yerde dek gelir kullanırsınız ama illa S2000 nasıl bir sürüşü var derseniz, motosiklet gibi derim. Güçlü bir sürat motosikleti kullanın alacağınız hiç motor keyfi olarak aynı. Motorsiklet motorlu araba kısacası S2000. Artık dünyada da klasik haline geldi ucuzlamaz zaten ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubashi

Sıkma canını bu dünyada değilse bile öldükten sonra kullanacağız..öbür tarafta herkese 4 adet Honda S2000 garanti  

O da bişey mi, öbür tarafta şarap bile serbestmiş.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Sene 2001 filan amcam sıfır civic almak istiyordu. Honda bayisine gidecekti beraber gittik benide götürdü. Kapıdan girer girmez şah tarafta bir araç gördüm dedim bu ne hemen aracın yanına gittim. Etrafında bir tur attım. O zamandan beri hep aklımda kalmıştır. Allah nasip etmedi inş bir gün nasip eder.
  • Bizimde var bir hayalimiz.

• Sene 2000 abimin crx crx crx diye evde gezdiği lise yılları bir araba pazarı gezimizde ilk defa gözlerimle crx gördüm. 91 model ve beyazdı 55 yaşlarında bej şapkalı pantolonlu beyaz bez ayakkabılı bir dayı dikiliyordu başında sahibiymiş ben arabanın etrafında dönerken babamlar araba hakkında adamla konuşuyorlar. O gün eve döndüğümüzde evde crx crx diye gezen kişi sayısı 2 ye yükseldi. O dönemler şiir mektup falan yazdım araba için forumalarda takıldım o dönemler tr deki 100 crx 95 tanesini plakasını söylediğinizde seceresini dökerdim 2005 yılında abimle sayesinde aileye girdi ilk crx 2 yıl sonra satıldığında ağlamıştım 3 gün boyunca tr nin ilk b16 swaplı crx iydi. O günden sonra hep hayal kurdum ilk aracım crx olacak ve satmayacağım diye. İlk aracım 90 model crx oldu hala daha binmek için arabaya doğru yürürken onu ilk gördüğüm günkü gibi heyecanlanıyorum. Otoparkta en boş ve uzaktan görülecek yere koyup uzaklaşırken gözden kaybolana kadar dönüp dönüp bakıyorum.

İnsanın hayallerini gerçekleştirmesi kadar mükemmel bir duygu daha yok bence. S2k Honda modelleri arasında Nsx den sonra en değerli araçlardan birisi. Ülkede bir kaç züppenin ellerinde yanlış tanıltıldı ancak s2k yı bu insanlardan önce bilenler zaten aracın potansiyelinin farkındaydı ve bu insanlar gerçekten bilerek kullanan kullanıcılar. Ülkede belkide ilk fiyatı abartı yerlere çıkan modellerden birisi. Fiyatları insanın önceden alabilecek durumdayken şimdi hayal kurabileceği bir noktaya geldi. Umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz. S2k olsaydı gel bin derdim yalan yok ÖLMEDEN ÖNCE HONDA S2000 KULLANMAK İSTİYORUM...!!! 

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

su forumda su kafayı buldum sonunda. dedıgınız modeli bilirim. benim evde model araba olarak bile yeri vardır. bu model cok ıyı ve cogu kısının bılmedıgı (iyi ki de bilmediği) bir modeldir.

benımde tıpkı sızın gıbı acura hevesim var. bana sorsalar ne ısterdın dıye, benımde hayalım acura ıntegra dır. tr de bulunan dandık 4 kapı sedan honda ıntegra lar degıl. gercek bır acura ıntegra. tr de yok dıye bılıyorum bu araca bayılıyorum.

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Çok içten çok güzel bir yazı elinize sağlık hocam.
  • Rabbim gönlünüze göre versin. İnş nasip olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.