Şimdi Ara

Olmazsa olmaz android uygulamaları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
14
Favori
12.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk akıllı telefonumu bir iki hafta önce aldım yine bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle sağ olsun. şimdi hangi android appları kurmam gerektiğini araştırıyorum. whatsapp ı saymazsak bilgisayardaki mantıkla önce antivirüs yükledim avg.

cleanmaster diye bi program yükledim sonra gereksizleri silmek için.

bir dosya yöneticisi yükledim.

imdb, facebook,stumble ve youtube un applarını yükledim.

video izlemek için mx player müzik dinlemek içinde n7player kullanıyorum bu iki programdan çok memnunum.

başka önereceğiniz uygulamalar varsa bilmek isterim.

Oyun falan önermeyin oyun moyun mevzularına girersek konu başka yere gider.

• antivirüs hem gereksiz hem de sistemi boş yere yorar. onu sil bence. zaten ne idüğü belirsiz önüne gelen şeyi yüklemedikçe androide virüs bulaşmaz. onun dışında clean master harbi müthiş bişey.

swiftkey: bence en iyi klavye.

office suit pro: en iyi ofis programlarından biri

airdroid: aynı ağa bağlı olan bilgisayardan telefonu yönetme, usb kablosu bağlamaya gerek kalmadan dosya transfer etmeye yarar.

barkod tarayıcı yükle bi tane lazım oluyo.

bi tane el feneri uygulaması yükle acayip faydalı.

araban varsa android speedometer yükle.

smart tools yükle.

camscanner yükle telefonu tarayıcıya dönüştürüyo. bi tane belgenin yazının falan fotosunu çekiyon onu pdf'ye falan dönüştürüyo.

convertpad yükle birimleri birbirine çevirici.

spor yapıyosan endomondo yükle.

eczane diye bi uygulama var harita üzerinden sana en yakın eczaneleri göteriyo gps ile

en yakın atm diye bi uygulama var harita üzerinden sana en yakın atmleri gösteriyo gps ile

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim. antivirüs programı koruma açısından ne kadar etkili bilmiyorum. ama ben daha çok performance booster olarak kullanıyorum diyebilrim açık programları kapama pil ömrünü arttırma tarzı şeyler için.

onun dışında endomondo için teşekkür ederim lazımdı böyle bir şey. runkeeper falan indirmeyi düşünüyordum aslında ama endomondo hoş duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

öncelikle teşekkür ederim. antivirüs programı koruma açısından ne kadar etkili bilmiyorum. ama ben daha çok performance booster olarak kullanıyorum diyebilrim açık programları kapama pil ömrünü arttırma tarzı şeyler için.

onun dışında endomondo için teşekkür ederim lazımdı böyle bir şey. runkeeper falan indirmeyi düşünüyordum aslında ama endomondo hoş duruyor.

task killer tarzı şeyler kesinlikle androidde kullanılmaması gereken şeyler. çünkü androidin mantığı zaten kullanılan programları hazır tutmak için açar kafasına göre. sonra eğer sistem şişerse ya da ram gereken bişey yapıldığında kendisi yine kapatır ve yer açar. task killer kullanınca kullandığın task killer, programı kapatıyo, sonra android sistemi tekrar açıyo, task killer kapatıyo, sistem tekrar açıyo... falan. bu yüzden hem performans kaybı yaşanıyor hem de batarya daha çabuk bitiyor.

özet olarak android sistemi kafasına göre takılır. dışardan müdahale edildiğinde (task killer uygulamaları gibi) sistem yorulur ve batarya kaybı yaşanır.

• bu ttorrent uygulamasından film nasıl indiriliyor arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    mantıklı. bende neden uygulamaları kapadıkça tekrar açılıyor diyordum açıklamanızı okuduğum gibi avg yi kaldırdım.

teşekkür ederim tekrar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

mantıklı. bende neden uygulamaları kapadıkça tekrar açılıyor diyordum açıklamanızı okuduğum gibi avg yi kaldırdım.

teşekkür ederim tekrar :)

rica ederim ben de bunu bu forumdan öğrenip kaldırmıştım telefondaki task killerları falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bende çok yeni bir S4 kullanıcısıyım ,
    Screen Lock Widget / aWallet Password manager / slider Widget / Ulysse Speedometer / ES File Explorer File Manager uygulamalarını kullanışlı buluyorum
  • inboxstore kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • Hocam , Advanced Mobile Care kullan derim . Çok iyi bir program ve çok kullanışlı Clean Master'ı sildim ve onu yükledim . Ayrıca DonanımHaber tanıtmıştı Mesut abi de vardı
    Ha unutmadan linkini de veriyim .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iobit.mobilecare
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

bu ttorrent uygulamasından film nasıl indiriliyor arkadaşlar?

Film derken

• Clean master uygulamasini tavsiye ederim. Sade ve cok kullanisli. Turkce dil destegide var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

Hocam , Advanced Mobile Care kullan derim . Çok iyi bir program ve çok kullanışlı Clean Master'ı sildim ve onu yükledim . Ayrıca DonanımHaber tanıtmıştı Mesut abi de vardı
    Ha unutmadan linkini de veriyim .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iobit.mobilecare

zaten bilgisayarımda da advanced systemcare kullanıyorum bir deneyeyim. teşekkür ederim.

• MusixMatch diye bir müzik çalar var tavsiye ederim. Şarkıların sözlerini falan da buluyor. Telefonu yan yatırınca şarkı Çalarken söyleyenin fotoğrafları geçiyor arkadan. Insanın devamlı müzik dinleyesi geliyor.

• Aptoide ve Mobogenie marketleri tavsiye edebilirim. Tarayıcı olarak da Next Browser iyidir.
  • Poweramp var severek kullandığın müzik çalar, aviary adlı fotoğraf düzenleyici var.

• PicsArt denen resim düzenleme uygulaması çok iyi. Basit ve çok fonksiyonlu bir uygulama.

• powercam var. fotoyu çekmeden efekt falan yapıyorsun fena sayılmaz
  • Clean master var iyi sözlük olarak english Turkish Dictionary var o iyi onuda yükleyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inboxstore kullanıcısına yanıt
    Önerdiğin uygulamalar çok kullanışlı. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.