Şimdi Ara

Olmaz olsun Türknet VDSL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir saçmalık görmedim ilk olarak 35 mbps hız verilecek vdsl hizmet alabilirsiniz dediler sonra geçiş yapmak istedim şuan vdsl portu boşta yok dilerseniz 16 mbps adsl bağlayalım sonra port boşalınca geçişinizi sağlarız. İnternetsiz kalmamak için tamam öyle olsun dedim bağlattım sonra port boşaldı talep ettim geçiş sağlandı modem de aldım vdsl ama DSL sinyali yok internet yok ve müşteri hizmetlerini arıyorum muhatap yok şuan 1 haftadır internetsizim düşünün kararı siz verin beni çok fena mağdur ettiler geçene kadar 100 kere arandım ama şimdi 1 kere bile aranmadım. Varsa ulaşabileceğim numara yardımcı olursanız sevinirim veya Lütfen TÜRKNET temsilcisi varsa irtibat kursun yoksa abonelik iptaline gideceğim tel: 5345016989 müşteri no:1012494 abonelik numarası: 2623237455

• balon şirket bu normaldir.. geçmiş olsun.. Devamlı arıza kaydı bırakın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'dan @turknetdestek hesabına yazın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsl den vdsl ye geçiş sırasında yeni kablo çekiyorlar bazen. Ankastre kutusunda daire numarası ya da adına etiketli bir kablo var mı bakabilir misin

• Ankastre kutunuzu kontrol ettiniz mi? Yeni hat bırakmış olabilirler isminizin yazılı olduğu. Eğer yoksa mecbur bekleyeceksiniz çünkü Türknet'de bu adsl-vdsl geçişleri çok uzun sürüyor nedense. Genel olarak 1 hafta falan sürüyor diye biliyorum. Bazı kişilerde daha kısa sürede geçiş yapılabiliyor değişken bir şey. Yani kısaca Türk Telekom ekiplerinin inisiyatifine kalıyor. Kendi aboneleri için bu tür geçişleri 1 saatte hallediyorlar.

Online işlemlere girip detaylı bir şekilde destek kaydı oluşturduysanız twitter üzerinden türknet destek hesabına da yazın. Destek kayıtlarını telefon üzerinden arayarak oluşturmayın orada detay giremiyorsunuz.

Maalesef şuan için beklemekten başka çareniz yok. Dediğinize göre 1 hafta olmuş artık bağlanması lazım daha fazla sürmez diye düşünüyorum. Her gün ankastre kutunuzu kontrol edin yeni hat bırakabilirler size haber vermeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 5 Aralık 2017; 20:37:13 >

• Enteresan olan da bu zaten adsl vardı eve geldim internet gitmiş kimsenin haberi olmadan adsl i kesmişler etiketli bir kablo bırakmışlar bende bunu evime gelen kabloyla bağladım ev telefonu çalışıyor ama VDSL modem de DSL sinyali yok nasıl iştir anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burky41 -- 5 Aralık 2017; 21:55:28 >
  • Facebook sayfası twitter destek sayfası instagram kurumsal sayfası neresi gelirse yazdık ama bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber gelince VDSL kalkar mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burky41

Enteresan olan da bu zaten adsl vardı eve geldim internet gitmiş kimsenin haberi olmadan adsl i kesmişler etiketli bir kablo bırakmışlar bende bunu evime gelen kabloyla bağladım ev telefonu çalışıyor ama VDSL modem de DSL sinyali yok nasıl iştir anlamadım gitti.

Telefon çalışıyorsa sıkıntı olmaması lazım ya. O zaman büyük ihtimal sinyal vermediler. Bilemiyorum artık.
  • Ben düşünüyorum türknet te sıkıntı. bi yönden de Türk Telekom ****lik yapıyor olabilir diyorum ama türknete ni ulaşamıyorum.

• Hocam "geçene kadar 100 kere arandım ama şimdi 1 kere bile aranmadım." lafına harfiyyen katılıyorum. Ben de dört gün önce Türknet başvurusu yaptım belgelerimi de o gün gönderdim 2 gün ellerine ulaşmamıştı günde 2-3 defa beni arıyorlardı geçecek misiniz belgeleri gönderdiniz mi diye. Ben de ne kadar ilgili bir firma diye düşündüm. Belgeler onlara ulaştıktan sonra da kimse aramıyor mesaj atmıyor mail bile gelmedi belgeleriniz ulaştı diye. Telefon açıyorum online işlemlerdeki mesajı bana okuyor sonra hattan atıyor beni. Türknet kendi sonunu hazırlıyor bence çok fazla şikayet var forumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.