Şimdi Ara

olm bu üniversitede ne kadar fosforcu varmış la böyle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağolun hcm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en iyisi bu grupları sessize almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta beni tongaya mı düşürdüler zaten gruplaşmış gibilerdi dışlandığımı hissetmiştim

• Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    Dostum geçmiş olsun, iş işten gecti. Gruplasmalar, sevgililer ayarlandı. Yalnız geçecek bir 4 seneye hazır ol

• Al sessize hocam veya çık gruptan. Okul ile alakalı haberlwri websitesinden takip edersin varsa eğer.

• biz devam

• o gruplaşmalar ilk yıl dağılacak merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemin ederim daha gitmediğim okuldan soğudum umarım fakültenin çoğunluğunu bu 3ubeler oluşturmuyordur

• İlk zamanlar gereksiz sohbet döner. Herkes birbiriyle konuşur, sen dersin ki ne ara tanıştılar, ne ara samimi oldular. Biraz zaman geçti mi bundan eser kalmaz. Önce 8-10 kişilik büyük gruplara bölünür sınıf. Sonra bunlar teker teker azalarak 2-3'e kadar düşer. Sonra bazı gruplar değişir. Bakarsın hiç ummadığın kişiler yan yana gelir ama okuldaki ilk yakın arkadasinla üniversiteyi bitirirsin genelde. Gruplar değişse de o yakın arkadaş çoğunlukla değişmez. Bir de öne çıkmaya çalışan erkekler olur ama dikkat çekicilik doğuştan gelir ne de olsa. Ben çok konusmayan biri olduğum halde aşırı ilgi odagiydim. Neyse diğer erkekler bunu çekemeyip benim çıkıntılik yaptığım konusunda dedikodumu yapmışlardı. Hâlbuki sınıftaki kimseyle muhattap olmayan, dersime girip çıkan biriydim. Böyle çıkıntılik nasıl oluyorsa. Bu lafı taşıyan eleman bu lafı kimin cikardigini da soylememisti. Neyse bu eleman dahil tüm hemcinslerime sinir oldum. Birkaç tane düzgün vardi, onlar da kafayı futbolla bozmuştu. Baska bir şey konuştukları yoktu. Neyse erkeklerle hiç muhattap olmadan üniversiteyi bitirdim. Gruplarım hep kız doluydu. 😀

• Ahahah bunr lan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam hiç sorma daha beterleri var adamlar aşırı boş

• Skyrim modlayıp oynıcakmıs bune olum erkek grubu mu bura kızlar ne anlıyor ki bu muhabbetten

• abi bu ne ya ergen topluluğu gibi

olm bu üniversitede ne kadar fosforcu varmış la böyle
  • Başkan hangi bölümdesin bir tane hatun yok aq

• hocam okul grubu bu bölüm değil kızlar da var ama onlar da boş yapıyo sürekli

• Ahaha olum okul grubuna niye girdin la bölüm grubuna gir burda her bölümden maymun vardır bunlarla ne işin var

• Üniversiteyi birkaç sene önce bitirdim. Size şöyle diyeyim yeri gelecek liseden çok daha fazla boş muhabbetle, geri zekalılık ile uğraşacaksınız. Bu kadar çok iş bilmez, IQ'su düşük, abuk insan görmek sizi dumura uğratacak. Salak salak sorular soran, gereksiz panik yapan kızlar. Hazırcılar. Alfa benim tavırları yapan erkekler. Ohoo neler neler.

Benim bu tarzda gördüklerim şimdi iş hayatında ve şu anda iş arkadaşlarına dünyayı zehir ediyorlar. Ya da evleniyorlar ve eşlerine dünyayı dar ediyorlar. Yazık yani. Aileler ortada olunca çocuklar da ortada oluyor. Kimisi prenses kızım kimisi aslan oğlum. Ama iş yapmaya gelince herkes minimum çaba ile maksimum para kazanayım derdinde. Konu genel yani. Halk aslında hak ettiği gibi yönetiliyor. Anlayacaksınız siz de üniversitede ilerledikçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İÜ için de aynısını söyleyebilirim. Daha işte liseden yeni çıkmış olmanın, yasal yetişkinliğin heyecanı falan herhalde diyorum ben. İlk sene bi herkes cozutuyor.

• Kendimi hatırladım.

Üniversiteye gitmeden önce ne güzel kültürlü insanlarla karşılaşacağım yeni ve farklı şeyler öğrenirim ümidiyle gitmiştim. Ama çoğunluğunu bilgi paylaşma bencili, eve çıkıp evdeki yaptığı pislik ile resim çektirip hava atan, içki içip şişelerin resimlerini atıp şu kadar içtik bu kadar zıpladıktan öteye gitmeyenlerin çoğunluğunu oluşturduğu bir kitle gördüm.

• Isminiz ile yorum uyumlu olmuş hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.