Şimdi Ara

ölen birinin ttnet aboneliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar babam 1 yıl önce vefat etti. üzerine kayıtlı interneti yazın dondurdum. Bugünde telefonla aradıgımda dondurma olmamış borcunuz filan var ondan aktif olmus olabilir dediler. Dondururken borclarımın hepsinin ödenmesi gerekiyordu ve ödemiştim. Bugün telekoma gittiğimde bana tahahhut bozdugunuzdan dolayı indirimleri filan ödeyebilirsiniz gibisinden konustular. Kapatmak içinde hat sahibi gelmesi lazım öldüyse önce üstünüze alın diyorlar bu konular hakkında beni bilgilendirir misiniz? nasıl bir yol izleyebilirm. Bu borclar ödenmese ne gibi bi yaptırımları olur vefat eden birine karşı.

Allahtan bu ttnet denen firmayı kullanmıyorum. Kullanan arkadaslar gördüğünüz gibi ölen birinin üstünden bile para kazanmaya calısan bi kurum.

• Borç sadece aboneyi bağlar abone vefat ettiyse yapacak hiçbir şeyleri yoktur borcu varsa da alamazlar artık ! Yapacağın şey o aboneliği sakın üzerine alma ..İnternet bağlatacaksan aileden başka biri yeni abone olsun ..
    Ayrıca hat dondurma ayrı iptal etme ayrı şeylerdir borç çıkarırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 31 Aralık 2014; 22:29:45 >
  • Hocam oyle firildaklar ki. Hakları kadar para isterlerse veririm ama haklarından fazla ora istediklerinde benim canım sıkılıyor olayın para boyutunda Değilim ben. Insanları salak yerine koyuyorlar. 3 defa gidip geldim şubelerine hallolmadı. Bu adamlar oyle bi adam ki babamın başka bi Hatti kapattırmak için başvurmustu, kemoterapi görürken Basını sisirmisler dondurmaya ikna etmişler. Ikna demeyelim de babam baslarından savmak için tamam Demiş gecmiş. Dondurulma Suresi bitmiş otomatik açılmış sonra fatura gelince itiraz ettik adamlar ses kaydını yollamışlar bize. Babamın sesi hastalıktan çıkmıyor bile Ölmeden 10 gün önce filan. Ya bunların yatacak yeri yok. O borcunu da ödedik. Ama su yeni durum hakkında ne yapacağımı bilemedim. Tahhahut bozmadan dolayı bile para istemek ne demek ya sanki bilerek bozuldu. Dondurulmuş net yeniden açılması Ayri bi sorun. Normalde Ocak 23te açılması gerekiyordu. Adamlar yuvarlak yuvarlak cevap veriyorlar. Bu borç birikip mirasçılara gelmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temmuz ayında dondurmama ragmen eylül ve ekim aylarına ait fatura varmış. ne enteresan bi kurum. Haksız yere kesilen bu tutarları ödemediğimiz takdirde borcları tahsil etmek için mirascılara gelir mi bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Borç sadece aboneyi bağlar abone vefat ettiyse yapacak hiçbir şeyleri yoktur borcu varsa da alamazlar artık ! Yapacağın şey o aboneliği sakın üzerine alma ..İnternet bağlatacaksan aileden başka biri yeni abone olsun ..
    Ayrıca hat dondurma ayrı iptal etme ayrı şeylerdir borç çıkarırlar...

Mirascılardan alma gibi bi durumları olmaz mı? Borcu 96 lira cıktı borclar dondurdugum tarihten sonra kesilen faturalar. Pekala bu taahütten dolayı olan indirimler de geri alınır olayı ne olur?
  • Arkadaşın da dediği gibi hat dondurma işlemi ücret kesebilirler bunun meali ben bu hatı donduruyorum ama bir müdet sonra tekrar kulanabilirimdir

Özelikle iptal etirmelisiniz iptal tamamen hatı bir daha kulanmayacağım demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.