Çok ilginç bir olay daha önce verilmemişdir umarım
Öldüğü anons edilince bayıldı
06 Şubat 2008 Çarşamba
Niğde'nin Bor ilçesinde emekli işçi Fahri Ürünveren, "öldü" diye camiden ilan edilince bayıldı. Camiden yapılan ölüm anonsunu duyunca çok heyecanlandığını belirten Ürünveren, "Kalbim duracak gibi oldu. Ailemin yardımıyla kendime gelebildim. Şakayı yapanın bulunmasını istiyorum" dedi. Caminin imamı ise ölüm haberini getiren kişiyi tanımadığını belirterek "Olayın şaka olduğunu sonradan öğrendim, çok üzgünüm" dedi.
Bu arada, Ürünveren'in yakınları da başsağlığı için eve geldi.
Ne varki bayılacak ben kopardım heralde
quote:
Öldüğü anons edilince bayıldı
06 Şubat 2008 Çarşamba
Niğde'nin Bor ilçesinde emekli işçi Fahri Ürünveren, "öldü" diye camiden ilan edilince bayıldı. Camiden yapılan ölüm anonsunu duyunca çok heyecanlandığını belirten Ürünveren, "Kalbim duracak gibi oldu. Ailemin yardımıyla kendime gelebildim. Şakayı yapanın bulunmasını istiyorum" dedi. Caminin imamı ise ölüm haberini getiren kişiyi tanımadığını belirterek "Olayın şaka olduğunu sonradan öğrendim, çok üzgünüm" dedi.
Bu arada, Ürünveren'in yakınları da başsağlığı için eve geldi.
ahaha
verildi bebem
iyi ki vuruldugu akşam özcan deniz yanlışlıkla forma girmediii.Daha çoookkk bayılırdı.
etrafondakileri cehennem zebanisi fln gördü bi anda herhalde
veya günahı çok ki cehennem anı aklında geldi
komik yaw ne die bayılıyon
sonra bayıldğını da anons etmişlermi?
Eve başsağlığına gelenler adama başı sağoğsun ölmüşsün he demişlerdir. Adamda evet bende nasıl öldüğüme inanamıyorum halbuki çok gençtim muhabbetleri geçmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
iyi ki vuruldugu akşam özcan deniz yanlışlıkla forma girmediii.Daha çoookkk bayılırdı.
SENİ ÖZLEYECEĞİZ...
sorma yaaa.bilip bilmeden topiclerr....
Bazı insanların öldüklerinin farkında olmazlar ve hayatına devam ediyormuş gibi olduklarını sanırlar.Cenaze töreninde tabutta yatarken bile başkasının cenazesine katılıyormuş gibi hissedebilirler.Toprağa gidene kadar ruhları bedenlerinden ayrılmamıştır.Bu amcamda bunu biliyordu fakat kendi ölüm haberini duyunca öldüğünü sandı ve heyecanlandı.Bende heyecanlanırdım ve korkardım.Tabi işin aslını öğrenene kadar
hay allh öldm burda ay pardon bayıldm
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
Bazı insanların öldüklerinin farkında olmazlar ve hayatına devam ediyormuş gibi olduklarını sanırlar.Cenaze töreninde tabutta yatarken bile başkasının cenazesine katılıyormuş gibi hissedebilirler.Toprağa gidene kadar ruhları bedenlerinden ayrılmamıştır.Bu amcamda bunu biliyordu fakat kendi ölüm haberini duyunca öldüğünü sandı ve heyecanlandı.Bende heyecanlanırdım ve korkardım.Tabi işin aslını öğrenene kadar
o zaman garip bişi var bunu biliyosa o adam o zaman o anda öldüünü sandı ne garip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme