Şimdi Ara

Öldüğü anons edilince bayıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ilginç bir olay daha önce verilmemişdir umarım

Öldüğü anons edilince bayıldı

06 Şubat 2008 Çarşamba

Niğde'nin Bor ilçesinde emekli işçi Fahri Ürünveren, "öldü" diye camiden ilan edilince bayıldı. Camiden yapılan ölüm anonsunu duyunca çok heyecanlandığını belirten Ürünveren, "Kalbim duracak gibi oldu. Ailemin yardımıyla kendime gelebildim. Şakayı yapanın bulunmasını istiyorum" dedi. Caminin imamı ise ölüm haberini getiren kişiyi tanımadığını belirterek "Olayın şaka olduğunu sonradan öğrendim, çok üzgünüm" dedi.

Bu arada, Ürünveren'in yakınları da başsağlığı için eve geldi.

• Ne varki bayılacak ben kopardım heralde
  • quote:

Öldüğü anons edilince bayıldı

06 Şubat 2008 Çarşamba

Niğde'nin Bor ilçesinde emekli işçi Fahri Ürünveren, "öldü" diye camiden ilan edilince bayıldı. Camiden yapılan ölüm anonsunu duyunca çok heyecanlandığını belirten Ürünveren, "Kalbim duracak gibi oldu. Ailemin yardımıyla kendime gelebildim. Şakayı yapanın bulunmasını istiyorum" dedi. Caminin imamı ise ölüm haberini getiren kişiyi tanımadığını belirterek "Olayın şaka olduğunu sonradan öğrendim, çok üzgünüm" dedi.

Bu arada, Ürünveren'in yakınları da başsağlığı için eve geldi.

• ahaha
  • verildi bebem
  • iyi ki vuruldugu akşam özcan deniz yanlışlıkla forma girmediii.Daha çoookkk bayılırdı.

SENİ ÖZLEYECEĞİZ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynn ne var ki bayılcak

etrafondakileri cehennem zebanisi fln gördü bi anda herhalde

veya günahı çok ki cehennem anı aklında geldi

komik yaw ne die bayılıyon
  • sonra bayıldğını da anons etmişlermi?
  • Eve başsağlığına gelenler adama başı sağoğsun ölmüşsün he demişlerdir.
    Adamda evet bende nasıl öldüğüme inanamıyorum halbuki çok gençtim muhabbetleri geçmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

iyi ki vuruldugu akşam özcan deniz yanlışlıkla forma girmediii.Daha çoookkk bayılırdı.

SENİ ÖZLEYECEĞİZ...

sorma yaaa.bilip bilmeden topiclerr....

• Bazı insanların öldüklerinin farkında olmazlar ve hayatına devam ediyormuş gibi olduklarını sanırlar.Cenaze töreninde tabutta yatarken bile başkasının cenazesine katılıyormuş gibi hissedebilirler.Toprağa gidene kadar ruhları bedenlerinden ayrılmamıştır.Bu amcamda bunu biliyordu fakat kendi ölüm haberini duyunca öldüğünü sandı ve heyecanlandı.Bende heyecanlanırdım ve korkardım.Tabi işin aslını öğrenene kadar
  • hay allh öldm burda ay pardon bayıldm
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

Bazı insanların öldüklerinin farkında olmazlar ve hayatına devam ediyormuş gibi olduklarını sanırlar.Cenaze töreninde tabutta yatarken bile başkasının cenazesine katılıyormuş gibi hissedebilirler.Toprağa gidene kadar ruhları bedenlerinden ayrılmamıştır.Bu amcamda bunu biliyordu fakat kendi ölüm haberini duyunca öldüğünü sandı ve heyecanlandı.Bende heyecanlanırdım ve korkardım.Tabi işin aslını öğrenene kadar

o zaman garip bişi var bunu biliyosa o adam o zaman o anda öldüünü sandı
    ne garip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.