Şimdi Ara

(ÖLDÜ) Sultan papaganım ölmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alalı daha 8 gün oldu ilk 3 gün güzel gitti sonra iştahı kesildi çok az yer oldu verdigim yem versele laga marka

Bu ilk günkü hali 8 gün önceki

Buda son hali

Buda son halinin videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman.E -- 13 Mart 2012; 13:50:36 >

• Sen bana ver onu öyle bi öttürürüm ki
  • yemi değiştir bir de öyle dene

hatta daha önce veterinere götür
  • kafesi yokmu onun devamlı dışaramı? ayrıca sadece yem vermiyosun değilmi? su falan da vermişliğin vardır inş. ?
  • Sultancık.com gir üye ol
  • Açıkta tutarsan zehirlenebilir.Unutma zehirlenirse atropin iğnesi alıp çeyrek atropin vuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Açıkta tutarsan zehirlenebilir.Unutma zehirlenirse atropin iğnesi alıp çeyrek atropin vuracaksın.

Açıkta durursa ne zehirler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yavru Kumrumuz Öldü :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam veterinere götürün. Birde öyle itelemeyin İçim garip oldu ya üzüldüm
  • Eğer bu kadar kısa sürede hastalandıysa kuşçuda da hasta olabilir.Git iade et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

quote:

Açıkta tutarsan zehirlenebilir.Unutma zehirlenirse atropin iğnesi alıp çeyrek atropin vuracaksın.

Hayvan bu belli mi olur.Ben köpeğe yal veriyordum.Babamda bahçeye kepekli ekmekle hazırlanan bir tarım ilacı atmış gitmiş köpek tarım ilacını içmiş zor kurtardım hayvanı valla bir de ne olduğunu anlayana kadar iflahım kurudu.
  • Kaliteli marka yem al.
  • Sadece bu yemden mi veriyorsun ?
  • quote:

quote:

quote:

Hayvan bu belli mi olur.Ben köpeğe yal veriyordum.Babamda bahçeye kepekli ekmekle hazırlanan bir tarım ilacı atmış gitmiş köpek tarım ilacını içmiş zor kurtardım hayvanı valla bir de ne olduğunu anlayana kadar iflahım kurudu.

Anladım sen evcil hayvanlardan anlıyosun aklımda bulunsun l:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuş geleli daha 8 gün oldu ilk 3 gün çok saglıklıydı.

Daha önce muhabbet kuşu yetiştirdim 15 çift muhabbetim vardı kuşlardan anlarım kuşların geneli aynıdır ama sizede danışayım dedim belki farklı fikirler çıkabilir diye düşünüyorum
  • Hayvan bildiğin çökmüş burada uğraşma git bir veterinere baksın yazık olacak vallahi
  • bence soğuk almış hayvan sanki üşüyor gibi geldi
  • Daha önce kuş baktım veterinerin yapacagı şeyleri biliyorum ayrıca bizim burada kuştan anlayan vet yok kuşun soguk almasına imkan yok durdugu yerde imkansız ayrıca evim dogalgazlı sürekli açık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım sen evcil hayvanlardan anlıyosun aklımda bulunsun l:D

Elimden geldiği kadar hocam ben fazla hayvan besleyemedim ama kuzenim yılan,timsah hariç hemen hemen her evde beslenen hayvanı beslemiştir ordan biraz biliyoruz işte.

• hocam virüs falan kapmış olabilir yada yediği yemekten geçmiştir belki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.