Şimdi Ara

Olcay Şahan: 'Evimi buldum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başarılı futbolcumuz Olcay Şahan, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Dergisi’nin kapağına konuk olan Olcay Şahan’ın dev posteri dergimizle hediye....

Çocukluğundan itibaren Beşiktaş sevgisiyle büyüyen ve en büyük hayalini Almanya’nın Kaiserslautern ekibinden Beşiktaşımız’a transfer olarak gerçekleştiren Olcay Şahan, Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar’ın sorularını içtenlikle yanıtladı. İşte o çarpıcı röportajdan bazı ayrıntılar:

“İlk yarıdaki Galatasaray maçından önce sahada ısınırken taraftarlar ‘Sen benim her gece efkarım...’ şarkısını söylemeye başladılar. Dayanamadım, gözyaşlarımı tutamadım. O günü bana yaşattığı için Allah’a şükürler ettim.”

“Gerçekle alakası olmayan, birçok yalan haber ortaya çıktı. Bu da futbolcuların moralini bozdu. Özellikle taraftarlarımızın bunlara inanmamasını istiyorum. Bize verdikleri o mükemmel desteğe ihtiyacımız var. Biz bir aileyiz.”

“Antalyaspor maçında attığım golden sonra taraftarlarımıza ‘Bize kızmayın. Destek çıkın. Biz elimizden geleni göğsümüzde taşıdığımız arma için veriyoruz’ demek istedim.”

“Unutulmaması gereken bir şey var; bu sezon ‘Feda’ sezonu ve sezon başında buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu. İlk dörde girersek başarılı sayılacağımız konuşuluyordu. Biz şu anda bunun çok üstündeyiz.”
    https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55526/olcay_sahan_evimi_buldum.html

Olcay Şahan: 'Evimi buldum' Olcay Şahan: 'Evimi buldum' Olcay Şahan: 'Evimi buldum'

• Son lafı söylemeseydi çok güzel gidiyordu.Sir Samet'in vizyonuna turp suyu sıkayım

• Bu adam beğenilmiyor fakat benim hoşuma gidiyor stili. Mücadele gücü var, bunun yanında top tekniği olağanüstü demiyorum fakat verkaça girebiliyor adam eksiltmede yeterli seviyede. Her şeyden önemlisi önemli bir gol yükü çekti bu sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar saçma bir açıklama nasıl Beşiktaş dergisinde olur nasıl resmi siteden yayınlar anlamıyorum. "Feda" diyerek iyice fakir edebiyatı yapmaya başladılar. Zaten bu ligde Beşiktaş'ın ölüsü ilk 4 e oynar her daim. Son cümle tam bir facia zaten "çok üstündeymişiz" söylenilenin. Antalya maçından sonra gözümden düştü malesef. Daha bir sezonunu bile doldurmamışın geliyorsun taraftara neyi nasıl yapcaklarının dersini vermeye kalkıyorsun. Ayrıca ;

“Antalyaspor maçında attığım golden sonra taraftarlarımıza ‘Bize kızmayın. Destek çıkın. Biz elimizden geleni göğsümüzde taşıdığımız arma için veriyoruz’ demek istedim.” Böyle mi deniliyor bu laf Olcay bey.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kMdSsBl2Imo#t=77s

Burada sadece "sus" işareti yaptığı var ama devamında benim hatırladığım bir kaç hareketi daha vardı.

Beklediğimizden çok daha fazla katkı verdi takıma orası ayrı konu ama bu tarz hareketleri de yapmaması gerekiyor.

• iyi çocuk ..
    Daha Fazla Göster
  • Son maçta adam geldi maçtan önce de sonra da sırayla tribünlerden özür diledi. Hırslı ve gurbetçi bir oyuncu, bu sebeple bu tarz olaylar olabiliyor. Önemli olan telafisini yapabilmek ki bence yaptı. Futbol zekası da ortalamanın üzerinde. Türkiye liginde her takım için yararlı bir oyuncu olur. Bu sezon 12 gol civarı bir sayıda gol attı sanırım. Orta sahadan gelip bu kadar gol atan kaç tane oyuncumuz oldu son senelerde?. Fazla üstüne gitmemek lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ekrem dağ gibi biri gözümde

bu herifin geleceğini bilsem amaralın gitmesini ister miydim

• Güldüm la

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Bu kadar saçma bir açıklama nasıl Beşiktaş dergisinde olur nasıl resmi siteden yayınlar anlamıyorum. "Feda" diyerek iyice fakir edebiyatı yapmaya başladılar. Zaten bu ligde Beşiktaş'ın ölüsü ilk 4 e oynar her daim. Son cümle tam bir facia zaten "çok üstündeymişiz" söylenilenin. Antalya maçından sonra gözümden düştü malesef. Daha bir sezonunu bile doldurmamışın geliyorsun taraftara neyi nasıl yapcaklarının dersini vermeye kalkıyorsun. Ayrıca ;

“Antalyaspor maçında attığım golden sonra taraftarlarımıza ‘Bize kızmayın. Destek çıkın. Biz elimizden geleni göğsümüzde taşıdığımız arma için veriyoruz’ demek istedim.” Böyle mi deniliyor bu laf Olcay bey.

Burada sadece "sus" işareti yaptığı var ama devamında benim hatırladığım bir kaç hareketi daha vardı.

Beklediğimizden çok daha fazla katkı verdi takıma orası ayrı konu ama bu tarz hareketleri de yapmaması gerekiyor.

Hocam kusura bakma da Bjk nin olusu nereye ilk 4 e kesin oynuyor ? Herkesin agzinda ayni sacma laf vizyonsuz samet vs . Adamin elinde kadro varda , duzgun teknik ekip kondisyoner varda o mu oynatmiyor ? Bu ulkenin en cok sampiyonluk yasayan takimi Galatasaray bile 3 sene once 8. Bitirmedi mi ? Trabzonspor suan kacinci ? Bjk Gs ve Ts den cok mu iyi ki direkt ilk 4 e garanti griyor ? Elinizde anadolu takimlarindan hallice bir kadroyla ? Suan feda sezonunuzda guzep bir netice aldiniz.

Quaresmalı, Simaolu, Gutili Beşiktaş ilk 3'e bile giremezken şu mütevazi kadro ligi 3. bitirirse cidden takdiri hakediyor.

Şöyle bir durum var; Samet Hoca Beşiktaş'a hoca olabilecek vizyona sahip değil ama bu sezon yaptıklarını da görmezden gelemeyiz. Sezon sonu teşekkür edilir ve yollar ayrılır umarım ama küfürle, hakaretle uğurlamak hatalı bir davranış olur.

• quote:

quote:

Bu kadar saçma bir açıklama nasıl Beşiktaş dergisinde olur nasıl resmi siteden yayınlar anlamıyorum. "Feda" diyerek iyice fakir edebiyatı yapmaya başladılar. Zaten bu ligde Beşiktaş'ın ölüsü ilk 4 e oynar her daim. Son cümle tam bir facia zaten "çok üstündeymişiz" söylenilenin. Antalya maçından sonra gözümden düştü malesef. Daha bir sezonunu bile doldurmamışın geliyorsun taraftara neyi nasıl yapcaklarının dersini vermeye kalkıyorsun. Ayrıca ;

Hocam kusura bakma da Bjk nin olusu nereye ilk 4 e kesin oynuyor ? Herkesin agzinda ayni sacma laf vizyonsuz samet vs . Adamin elinde kadro varda , duzgun teknik ekip kondisyoner varda o mu oynatmiyor ? Bu ulkenin en cok sampiyonluk yasayan takimi Galatasaray bile 3 sene once 8. Bitirmedi mi ? Trabzonspor suan kacinci ? Bjk Gs ve Ts den cok mu iyi ki direkt ilk 4 e garanti griyor ? Elinizde anadolu takimlarindan hallice bir kadroyla ? Suan feda sezonunuzda guzep bir netice aldiniz.

Al işte hocam giriyor demek ki bu sezon bu kadro bile ilk 4 deyse şuana kadar demekki ölüsü bile yeter. Dediğim aslında Galatasaray ve Fenerbahçe içinde geçerli , Galatasaray 8.oldu evet ama bi daha sence kaç sene sonra 8. olarak ligi bitirir nadiren olur böyle şeyler yoksa 3 büyüklerin hepsi şampiyonluk hedefi için lige başlarlar. Ben takımı takdir ediyorum bize heyecan verdiler en azından , zevkle izledik maçları ( İkinci devre hariç) Samet Hoca konusun da ise olay kadro da vs değil bazı dediklerini yapmaması benim eleştirdiğim taraf ; sezon başında Ernst gibi bir adamı gönderdi sırf yok neymiş Hasan 2bine koşuyormuş Ernst 2milyona , hoca tamam güzel ozaman koy Hasanı da onu izleyelim şimdi Hasan masan yok. Muhammed denilen bir adam var herkesin merakla beklediği , ne zaman Muhammedle ilgili bir soru sorulsa "hazır değil" diyor. E hocam 32. haftaya girdik yahu bi hazırlayamadın mı sen bu adamı ? ve en önemlisi Beşiktaş bu sezon sanırım gol yeme rekoru kırdı , ben kendim bile hiç bir teknik taktik bilgim olmadan Beşiktaş'ın maçı gol yemeden bitiremeyeceğini söylüyorum yanımdaki arkadaşlarıma falan ama hoca bunu nedense 32 haftadır göremiyor ve bir çözüm bulamıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

kanım hiç ısınmadı ısınmıyor ısınmayacak buna

ekrem dağ gibi biri gözümde

bu herifin geleceğini bilsem amaralın gitmesini ister miydim

Uludağ Üniversitesi
  • quote:

quote:

adam kondisyonerini kendi getirdi

geçen sene de başarı yoktu ama maç trafiği tayfur derken takım ligden koptu. geçen sezon 18 günde 6 maç bile oynadık ve bu sezonki sakatlıklardan daha az sakat verdik.

şimdi sakatlanmayan bi samet kaldı nerdeyse. bunun başlıca sorumlusu kendisidir.

ayrıca kadro mu var da samet oynatmıyor demek yanlış. kendisi drenthe gibi birini istemedi. şov yapmak istedi şapkadan tavşan çıkarmak istedi dar kadro ile iş yapmak istedi ama onu da beceremedi. oyuncuları küstürdü. vizyon fakiri olduğundan takım fb derbisinden sonra oynamamaya başladı.

bi hoca yenilen gollere çare bulamaz mı. bu bulamadı oyuncuları küstürdü. basının önüne yem etti ona göre bi adam olcay şu takımda

ayrıca önemli maçlarda sahaya sürdüğü saçma dizilimlere de girmiyorum

bu nedenle kimse samet daha ne yapsın diyemez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.