Şimdi Ara

Bu başlık da hesabım çalınarak 3 yıl önce filan açılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da hesabım çalınarak açılmıştı ama mesajı değiştirmeyi akıl etmemişim şimdi değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vergosa -- 17 Mart 2019; 21:55:38 >

• Adobe photoshop cs 5 yada cs6 ile rahatlıkla yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Adobe photoshop cs 5 yada cs6 ile rahatlıkla yapabilirsin.

Adam nasıl demiş sende rahatlıkla demişsin
  • Yav resimde otomarik zatez sağ üstte renk grafiği var onunla oynamış etrafa bulanıklık atmış ışığı merkezi olarak arttırmış abartılacak bir durum yok millet photoshop bilmiyor bilenlerde bilenler dediğim de az çok kullanabilen pro. Değil yani artistlik tapıyor insanlarda vay be nasıl yapıyo helal diyosun yaptığı iş iş değil kurun photoshopu uğraşın 1 hafta milletin yaptığı photoshopa benim gibi bok atarsınız.

• bu şeyi ben sormadım ya kim sormuş anasını satıyım hesabımı mı araklamışlar bi de sabah 8 de atılmış bu adam kim amk çala çala çalcak benim bin yılda bir girdiğim donanımhaberforumunun üyeliğini mi arakladınız vay arkadaş yav istesen veriridim kardeş ya da yeni bi üyelik açmak çok mu zor da böyle şeylerle uğraşıyon Allahım ya
  • vergosa kullanıcısına yanıt
    Ne oluyor yav

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Ne oluyor yav

ne biliyim ben ya bayağıdır girimyom şu foruma filan derslerden ötürü veya eskisi gibi takılmıyom bi gireyim dedim böyle bi konu açmışım haberim yok :D şifreyi de değiştirmicem kim açtıysa bunu kullansın gene ortak kullanalım sorun yok :D aman ban yemesin de :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***AJDAR MI? MERİÇ ERKAN MI***
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.