Şimdi Ara

Olcay ŞAHAN evet sonunda gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asla unutulmayacak kral. Giydiği formanın numarası yüzünden takıntı yapıp küfürler edenlere de diyecek sözüm yok. Takımın ruhuydu, savaşçıydı. Hücum presin kitabını yazdı, pas oyununun (ki bu sene de ne zaman o oynasa eski pas oyunumuzdan esintiler gördük) en önemli parçalarından birisiydi. Çok çok üzüldüm gerçekten. Takımın neşe kaynağı, abisi, ruhu, savaşçısı gitti. Siz de 10 numaralı forma açığa çıktı diye sevinin.
  • Olcay bu kulubun efsanelerinden olmustur burada taraftar gecinen onlarca kisiden daha besiktaslidir. Fedadan buralara gelmemizde en buyuk pay sahiplerindendir. Futbol kariyeri sonrasinda her zaman kapisi aciktir bu kulubun ona. Evet artik futbolu tatmin etmiyordu gitmesi hem takim hem onun icin iyi oldu. Zaten giderken bile kulubune fayda saglayan adamlardir besiktasli. Ersan ve Olcay, hatta demba ba.
  • Adam gibi geldi adam gibi gitti.

Ama bu gitme vaktinin geldiğini değiştirmez sıra şimdi Veli de.
  • son 2 sezondur kötüydü, aslında kötü değil yetersiz kalıyordu bize. Çok eleştirdim Olcayı ama gidince bi duygusallık oldu. Büyük emekleri oldu 4 senedir. Yolu açık olsun.

Trabzonda başarılı olacaktır sabrederlerse.
  • Nasıl boş bir duygusallık var herkeste. İş ahlakı olarak gayet iyiydi ancak beşiktaş kalibresinde değildi ki olcay? Kötü bir takımda sadece daha kötülerin arasından sıyrılıyordu feda sezonunda. Beşiktaş belini doğrultunca takım kalite ortalamasının kat be kat altında kaldı. Gereksiz duygu seline kapılmaya da gerek yok tam türk işi duygusallık bu, profesyonelce işini yaptı parasını kazandı yolu açık olsun.
  • Bu sene haric hep iyiydi olcay bu sene taniyamiyorum. Severdim ama gitmesinde sakinca yok. Bedave verildiyse Allah kahretsin ama.
  • Emekleri icin tesekkurler.gorevini yapti,vakti gelmisti hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda.
  • Beşiktaş için iyi transfer. Şenol Güneş'in saçma Olcay ısrarından da taraftar kurtulmuş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

samet aybaba'ya protesto yapıldı diye gol atıp kendi taraftarına doğru küfür edip artistlik yapan olcay...sevimli adamdı,önemli gollerde attı ama benim için hep böyle hatırlanacak

ulan hiç unutmam sahaya atlamamak için zor tuttum kendimi o günden o olaydan beri nefret ediyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamadıklarını bir kaç saniyeliğine unutup,yaptığı şeyler için,tüm katkıları için teşekkürler Olcay.İnşallah hak ettiği şekilde mutlu ve başarılı olur.Bizim göremediğimiz yerlerde,kamera arkasında takımın neşe kaynağı,abisi,önemli bir parçasıydı,bunu düşününce insan bir tuhaf oluyor ama sahada oynanan oyuna katkı sağlayamadığı gerçeğini de değiştirmiyor malesef.Bol şans Olcay Şahan.
  • Adamlığına lafım yok. Gerektiginden fazla sans buldu değerlendiremedi yolu açık olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sempatiklikle futbolcu olunmuyor maalesef. Sabri ,Yasin,Necip,Olcay büyüklerin kanını emen bunun gibi çok oyuncu var işlem çok basit KENDİNİ GELİŞTİRMİYORSA defolup gidecek gözünün yaşına bakmayacaksın.Kalmak istiyorsa sempatiklik değil çalışması gerek.

Sizi bilmem ama ben rahatsızım bu asalaklardan.Golden sonra asker selamı vermekle olmuyor bu işler..
  • İyi hatırlayacağız, İnönü'ye gelince de alkışlarız. Yolu açık olsun Turkish Thomas Müller
  • bizim türk taraftarlar kadar nankör yok ya,açın bakın olcaya adam hersene kaç gol atmış,q7 dediğimiz adamın skora katkısı yok ama olcay yarısı kadar sevilmedi q7nin
  • Muhteşem sol ayağımla YAAĞPUŞTIRDIM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mükemmel bir karakterdi. Bence Beşiktaş içerisinde takım ruhunu oluşturan en önemli kişilikti. Beşiktaş 3-5 kuruş kazanmış olabilir (hoş 200 bin euro deniyor) ama çok başka şeyleri kaybetti Olcay'ı göndererek. Kendisi için hayırlı olsun bu adam hepimizi utandıracak
  • Trabzon millete hayır için oyuncu dağıtırken biz hayır için trabzona oyuncu veriyoruz komedi.Olcay işe yarar bir oyuncuydu iyide başladı bu sene ama bir şeyler ters gitti demek.Trabzona gol atabilen bir adam gelmesi önemliydi.
  • 4 senede verdiğin katkı için teşekkür ederiz. Aldığın paralar helal olsun. Fakat Şenol hocayla kimyan pek uyuşmadı. Ayrıca takımda da kim ne derse desin tolga-necip-oguzhan-cenk-olcay çetesi vardı ve dağılması lazımdı. Yolun açık olsun. Sıra tolga beyde.
  • Trabzonspor KAP:

Profesyonel futbolcu Olcay Şahan' ın kulübümüze transferi konusunda, Beşiktaş A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; sözleşme fesih bedeli olarak Beşiktaş A.Ş.' ye, 200.000.-EUR ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.