Şimdi Ara

Olcan'ın Attığı Golde Yaptığı Topsuz Koşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçın gollerini bir daha izlerken fark ettim.
    7:05-7:22 dikkat;

http://www.youtube.com/watch?v=CH1Ld4wgYsM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sol bekte iş yapacak gibi.
  • çok iyi hareketlenmiş
  • Olcan tam bir solbek.
  • ya bırakın ya bir maçta iyi oynadı diye adamı hemen sol bek yaptınız görecem sizi ilk batırdığı maçta aynı kişiler olcandan sol bek olur mu diye hamza hocaya kızacak
  • Mancini bir ara 3-5-2 deniyordu.Orta 5 linin en solunda Olcan'ı düşündüm şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

ya bırakın ya bir maçta iyi oynadı diye adamı hemen sol bek yaptınız görecem sizi ilk batırdığı maçta aynı kişiler olcandan sol bek olur mu diye hamza hocaya kızacak

Bu maçta bile bir ara çok pas hatası yaptı. Ancak Sağ bek Tarık gibi sırıtmadı. İleri çıkışları da bu maçta iyiydi. Telles bu koşuları yapmıyor. Arkada kendini unutturdu. Telles yabancı sınırını işgal edecek kadar bir performans sunmadı şu ana kadar. Bari Bruma'yı oynatalım en azından hücuma hızlı çıkabiliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maçta hazreti wesley'nin golünden sonra tebessüm etmiştir.
    sol beke geçince iyi oyununa bir de gülme update'i gelmiş lan, ben beğendim

• Sol Bekte olması gerekip Olcan'da olmayan özellikler: Ofsayt taktiği uygulama, kademeye girme, iyi yer tutma.

Bu 3'ünü Telles pek iyi yapamıyordu, son haftalarda da rakip takımlar onun kanadını yol geçen hanına çevirmeye başladılar. Hamza Hoca her maç onu oynatsa da fizik açısından pek iyi değil. Orada Olcan denenirse belki sıkıntı yaşanabilir ama zaten Telles varken de yaşanıyordu. Hiç değilse 1 kişilik yabancı kontenjanı açılır ve bir şeyler yapmaya çalışan Bruma ilk 11'de daha fazla yer alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir maçını da Olcan'ın ortasıyla kazandık. Şimdilik Telles'ten daha iyi olduğu kesin. En azından ayaklarına daha hakim. Telles'in açtığı 10 toptan 8'i rakibe gidiyor. Olcan ise direkt asistlik toplar atıyor.
  • Defansif anlamda bir hata yapar 2 hafta sonra söylemediğinizi bırakmazsınız. Neyse Bruma düzenli oynasın da varsın bek boş kalsın, kabul

Bu arada Burak'ın ortası da çok iyi. Haftalarca Umut'u tek forvet izledikten sonra Burak'ın değerini daha iyi anladım
  • olcan hızlı adam, sneijder'in ikinci golündede iyi bi koşu yapmıştı. Ortaları iyi, biraz sanki yerini beğenmiyor gibi ama iyi bi motivasyonla iş yapar

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Hamzaoglu-ndan-ovgu-ve-tesekkur--BCHwJ7b4CmIL.html

Şu açıklamadan sonra Olcan 11 de başlamaz diye anladım balıkesir maçında
  • pozisyon hatası yapma ihtimali fazla
  • maç esnasından nedense çok gülmüştüm
  • Telles den iyidir, en azindan yabanci sinirindan yemiyor

• Olcan'ın çok eksiği var ama Lig'in en iyi orta açan oyuncularından birisi
  • Sol bek alışkanlıkları yok fakat kanat kullanma alışkanlıklarıyla en azından ofansif katkı sağlıyor.

Bek sorununu bir türlü aşamadık,
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Mancini bir ara 3-5-2 deniyordu.Orta 5 linin en solunda Olcan'ı düşündüm şimdi

göbeği sebebiyle tek başına bir kanadı maç boyunca taşıyamaz bence
  • Cok isabetli ortalar yapiyor. Gol atma potansiyelede var. Bu iki ozelligiyle tellesten cok daha yararli ama defansif olarak ne yapar bilinmez. Zaten defansimiz cok guven vermiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.