Yedi sivas maçında küfürleri aklı başına geldi tabi.
Geçiceksin böyle işleri Ercan dayı. Yaptığın terbiyesizlikle ne kadar adam olduğunu gördü herkez. Biraz onurlu olsaydın özür dileyip istifanı verirdin, nerde sende o yürek
Şuna hala sanatçı demeyin lütfen. Bundan ne sanatçı ne de saatçi olur, bundan en iyi ...neyse söylemiyim, onun seviyesine inmeyelim
ercan saatçi adam değildir şe...siz önde gideni fakat Metin Özülkü den beklenmezdi onun da ne mal olduğu ortaya çıktı
İzel ve çelik den açıklama bekliyorum
Bir özür ile kurtulacağını sanıyor.
Bu adamlar sanatçı filan değil,bkz. sanatçı tanımı
Adam özür dileyeceğine siz hiç küfür etmediniz mi diyor.özrü kabahatinden büyük
Ben buna insan demem. ıyy gülüşe bak
Görürsem söylerim Ercan
İstifa edersen ancak kabul ederiz özürünü.
Lan Ercan Seni bulacaam olm seni bulacaaam erhan sopayı ver kaçma lan!!!
Şerefsiz şımarmış.
Bundan sonra ne gazetesini alıyorum nede sitelerine giriyorum.Zaten siteleri youtube dönmüştü.
kaba et korkusundan ne yapacağını şaşırmış.e tabi korkuyor GS taraftarının topuklarına sıkacağı için
quote:
Orijinalden alıntı: silenThief
Lan Ercan Seni bulacaam olm seni bulacaaam erhan sopayı ver kaçma lan!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Dreatlord
Facede falan almayın aldırtmayın diyodu yazık oldu Hürriyete desene Tirajlar düştü İşte Fenerbahçe Tek dertleri biz olmuşuz ama hep tükürdüğünü yalamazki bi insan
sadece spor sayfasını okuyanlar bencede gazete almasınlar
Buraya yorum yazanlar hic küfür etmiyorlarmıs demek rakip takıma bunu da ögrendik
fod@ kimse küfür etmiyom diyemez.kendi adıma söleyim ben ediyorum.allahın bildiğini kuldan saklasam ne olurki.sorun bu değilki.benim düşünceme göre sanatçı meziyetleri olan halktan güç alan insanların bu tür şeyleri sölemye hakları yoktur.onlarda insan eyvallah ama bizde insanız biz niye 300 milyarlık arabaya ibnemiyoruz.umarım değinmek istediğim ince noktayı anlatabilmişimdir.
O küfürler 2006 yılına aitmiş. Şunu belirtmek istedim geçen ki derbiden sonra edilmiş bir küfür değil .Sonuçta yine küfür. Gs yönetimi mahkemeye vermeye hazırlanıyormuş galiba.
recep41 , yani tabi ki hepimiz ediyoruz onu da adam kesilcegini bile bile söylemis saka yaparcasına ,300 milyarlık araba diyorsun da futbolcular da küfürlü tezaruahatlara karsılık veriyor en son sabri yaptı belki biliyorsundur ,sabri fenerin xxxx tezaruahatına eyvalla yaptı yani benim demem ki olay sadece ortaya cıkmıs olmasına tepkiniz ,ünlü Galatasaraylılar da ediyordur küfür ama ortaya cıkınca mı o kisiyi asmak gerek hos degil tabi ki ,bunu basına sızdıran kisinin isgüzarlıgı
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick__09
O küfürler 2006 yılına aitmiş. Şunu belirtmek istedim geçen ki derbiden sonra edilmiş bir küfür değil .Sonuçta yine küfür. Gs yönetimi mahkemeye vermeye hazırlanıyormuş galiba.
2006 yılında edilmişse küfürden sayılmıyor mu yoksa son kullanma tarihi mi geçmiş oluyor BAN Son maçtan sonra olmamış olması birşeyi değiştirimez BAN GS Yönetimi geç bile kaldı BAN
Bu arada şu konunun başlığını değiştirin lütfen "olay adam özür diledi", bu rezil herif adam değil, adam da olamaz