Şimdi Ara

Olay Adam ÖZÜR DİLEDİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan 'Müzik Molası' programında Galatasaray'a küfür eden Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü Ercan Saatçi özür diledi.

Programın üç yıl önce çekildiğini ifade eden Saatçi, Hürriyet Gazetesi'nin bugün tarihli sayısında konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte Ercan Saatçi'nin o yazısı:

"Hafta içinde Metin Özülkü'nün Fenerbahçe TV'deki programından kesip biçilen bir bölüm spor kamuoyunun en büyük (!) gündemini oluşturdu. Konuk bendim. Ama o görüntüleri "servis edenlerin"yazdığı gibi tarih 25 Ekim 2009 akşamı değildi...

3-4 yıl önce, dostum Metin Özülkü'nün"evinde"yapılan bir çekimdi. Çekimi yapan Fenerbahçe TV, montajı yapan da FB TV çalışanlarıydı...

Kendimizi güvende hissettiğimiz bir ortamdaydık... Program başlamadan önce, Metin Özülkü ile ev ortamında tamamen maç geyiği yapmıştık... Ve bize özel, mahrem bir konuşma geçmişti aramızda. İnanın ben de internette görünce hatırladım ve şok oldum... Bunun telefon dinlemeyle, gizli kamerayla kişilik mahremiyetine tecavüz etmekle hiçbir farkının olmadığını düşünüyorum.

FB TV'ye ait bu görüntüler elbette Galatasaraylılar'ı üzmüş ve kızdırmıştır. Ama bizim o konuşmalarımızın kesinlikle "aleni" olmadığının, iki arkadaş arasında kayıt dışı bir sohbet olduğunun bilinmesini isterim...

Bu nedenle, bütün samimiyetimle ve açıkca Galatasaray taraftarından özür dilerim.

Ama bir konuyu da üzülerek bildirmeliyim, artık iki arkadaş arasındaki konuşmanın bile "mahremiyeti" bitmiştir. Benim üzerimden yapılan bu olay tam anlamıyla, bir özel alan ihlali, mahremiyet ihlali ve bir çeşit telekulak olayıdır. Bütün kalbimle bu durumun beni ve ailemi çok üzdüğünü ama yine de bu olayın bel altı oyunlarının sonu olmasını istediğimi bilmenizi isterim...

Galatasaraylılar beni Fenerbahçeli olduğum için eleştiriyorlar ama bu görüntülerin de Fenerbahçe TV den sızdığını hatırlatmak isterim.... Şimdi bütün takımların taraftarlarına sormak istiyorum; Ve taraftar delikanlılığınıza güvenerek soruyorum; Siz hiç mi bir arkadaşınızla size özel bir kızdırmaca yaşamadınız, rakip takım ile ilgili müstehcen bir yorumda bulunmadınız?

Sevgili Galatasaraylı Hasan Cemal ağabey, Sen hiç bir arkadaş ortamında Fenerbahçe'ye küfür etmedim diyebilir misin? Ya da Fanatik gazetesinin müdürü Fenerbahçeli Necil Ülgen'e Beni sevmediğini söyleyen sevgili Oray Eğin, yakın bir arkadaşınla müstesna ve özel bir konuşmanı internette görmek hoşuna gider miydi? Mehmet Yakup Yılmaz ağabeyim, sen hiç Galatasaraylı bir arkadaşını kızdırmak için küfretmediğini söyleyebilir misin? Sevgili Fatih Altaylı...

Sen Fenerbahçe'ye olan hislerini bir arkadaş ortamında hiç açığa vurmadın mı? Ya sen Mehmet Ali Birand ağabeyim... Bir yemekte Fenerbahçeli bir arkadaşını böyle kızdırmadın mı hiç? Sayın Başkan Aziz Yıldırım, Sayın Başkan Adnan Polat, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Haldun Üstünel... Ya sizler?

Rakip takım taraftarı arkadaşlarınızı kızdırmak için ya da aynı takımı tuttuğunuz bir arkadaşınızla sevincinizi paylaşmak için buna benzer bir SMS bile çekmediniz mi?

Cevabınız hayır ise, bütün taşları benim kafama atın razıyım... Ama değilse. O zaman bir balans da"mahremiyeti önemsemeyenlere"çekin. Çekin ki, herbirimizin mahrem anları böyle internetler de, gazete sayfalarında dolaşmasın, en azından bazı anlar mahrem kalabilsin..."

• Artık çok geç.
  • Geeeçççç Ercan geeeçççç.

Ne olduğun ortaya çıkıp tescillendi, şimdi edebiyat yapma.

Git evinde kameranın olmadığı yerde söyle ama kameranın olduğu yerde konuşursan ortaya çıkar böyle işte.

Yapacağın tek onurlu davranış özür dileyip görevinden istifa etmendir. Sen orada olduğun sürece çalıştığın kurumada zarar vereceksin. Senin yüzünden orada çalışanlarda zan altında kalacak.
  • Neye yarar..Hürriyet gazetesine konu ile ilgili mail atmıştım..Ki patronum eminim konu ile ilgili iğneleme yapmıştır eşine
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan 'Müzik Molası' programında Galatasaray'a küfür eden Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü Ercan Saatçi özür diledi.

Programın üç yıl önce çekildiğini ifade eden Saatçi, Hürriyet Gazetesi'nin bugün tarihli sayısında konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte Ercan Saatçi'nin o yazısı:

"Hafta içinde Metin Özülkü'nün Fenerbahçe TV'deki programından kesip biçilen bir bölüm spor kamuoyunun en büyük (!) gündemini oluşturdu. Konuk bendim. Ama o görüntüleri "servis edenlerin"yazdığı gibi tarih 25 Ekim 2009 akşamı değildi...

3-4 yıl önce, dostum Metin Özülkü'nün"evinde"yapılan bir çekimdi. Çekimi yapan Fenerbahçe TV, montajı yapan da FB TV çalışanlarıydı...

Kendimizi güvende hissettiğimiz bir ortamdaydık... Program başlamadan önce, Metin Özülkü ile ev ortamında tamamen maç geyiği yapmıştık... Ve bize özel, mahrem bir konuşma geçmişti aramızda. İnanın ben de internette görünce hatırladım ve şok oldum... Bunun telefon dinlemeyle, gizli kamerayla kişilik mahremiyetine tecavüz etmekle hiçbir farkının olmadığını düşünüyorum.

FB TV'ye ait bu görüntüler elbette Galatasaraylılar'ı üzmüş ve kızdırmıştır. Ama bizim o konuşmalarımızın kesinlikle "aleni" olmadığının, iki arkadaş arasında kayıt dışı bir sohbet olduğunun bilinmesini isterim...

Bu nedenle, bütün samimiyetimle ve açıkca Galatasaray taraftarından özür dilerim.

Ama bir konuyu da üzülerek bildirmeliyim, artık iki arkadaş arasındaki konuşmanın bile "mahremiyeti" bitmiştir. Benim üzerimden yapılan bu olay tam anlamıyla, bir özel alan ihlali, mahremiyet ihlali ve bir çeşit telekulak olayıdır. Bütün kalbimle bu durumun beni ve ailemi çok üzdüğünü ama yine de bu olayın bel altı oyunlarının sonu olmasını istediğimi bilmenizi isterim...

Galatasaraylılar beni Fenerbahçeli olduğum için eleştiriyorlar ama bu görüntülerin de Fenerbahçe TV den sızdığını hatırlatmak isterim.... Şimdi bütün takımların taraftarlarına sormak istiyorum; Ve taraftar delikanlılığınıza güvenerek soruyorum; Siz hiç mi bir arkadaşınızla size özel bir kızdırmaca yaşamadınız, rakip takım ile ilgili müstehcen bir yorumda bulunmadınız?

Sevgili Galatasaraylı Hasan Cemal ağabey, Sen hiç bir arkadaş ortamında Fenerbahçe'ye küfür etmedim diyebilir misin? Ya da Fanatik gazetesinin müdürü Fenerbahçeli Necil Ülgen'e Beni sevmediğini söyleyen sevgili Oray Eğin, yakın bir arkadaşınla müstesna ve özel bir konuşmanı internette görmek hoşuna gider miydi? Mehmet Yakup Yılmaz ağabeyim, sen hiç Galatasaraylı bir arkadaşını kızdırmak için küfretmediğini söyleyebilir misin? Sevgili Fatih Altaylı...

Sen Fenerbahçe'ye olan hislerini bir arkadaş ortamında hiç açığa vurmadın mı? Ya sen Mehmet Ali Birand ağabeyim... Bir yemekte Fenerbahçeli bir arkadaşını böyle kızdırmadın mı hiç? Sayın Başkan Aziz Yıldırım, Sayın Başkan Adnan Polat, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Haldun Üstünel... Ya sizler?

Rakip takım taraftarı arkadaşlarınızı kızdırmak için ya da aynı takımı tuttuğunuz bir arkadaşınızla sevincinizi paylaşmak için buna benzer bir SMS bile çekmediniz mi?

Cevabınız hayır ise, bütün taşları benim kafama atın razıyım... Ama değilse. O zaman bir balans da"mahremiyeti önemsemeyenlere"çekin. Çekin ki, herbirimizin mahrem anları böyle internetler de, gazete sayfalarında dolaşmasın, en azından bazı anlar mahrem kalabilsin..."

Cevabım hayır.

• yola gelmek böyle birşey olsa gerek.
  • ilginç olan daha ağır küfürü eden diğer organizma gözden kaçıyor. O da bilinen birisi, sıradan birisi değil.
    Özürü hiç dilemesin (diğer eleman zaten dilemiyor bile) delikanlı gibi arkasında dursun.
    O küfürü edip, orgazm olmuşcasına anırarak gülerken düşünecekti işin sonunu !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böylesine ''hem fukara hem şeyi büyük'' derler eskiler....

Şerefsiz herif Hürriyet gazetesindeki yazısının başlığını Develinin mahremiyeti diye yazmış.

Neymiş efendim kalamışta her Fener maçı öncesi halka açık Develi et lokantasında toplu halde taraftarlar yemek yer ve hep bir ağızdan Galatasaraya a küfürlü şarkılarda söylenirmiş ama dışarı sızmazmış.orda kalırmış..

Bu yaşadığı olay mahremiyetin ihlali,telekulak ,özel yaşantıya tecavüz müş...

Ulan dingil!! Senin bu sözleri sarf ettiğin yer babanın evi değil , FB TV de olsa bir medya kuruluşunun çekim stüdyosu ,bir işyeri....ne mahremiyeti ne özeli...
    Asıl problem senin aslında sırtında tuttuğun takımın forması ile güdümlü yazılar yazan , ağzından kin salyaları aka aka iş yapan biri olman.ve bunun bilinç altında yarattığı etkinin istemsiz bir şekilde dışa vurumu...
    Koskoca bir camia senin özrüne zaten ihtiyaç duymaz. Asıl sorgulanması gereken objektifliği amaç edinmesi gereken kalem erbabının , sinkaflı duygulara sahip olarak bir zümreyi her fırsatta hedef alan bir portrenin olmasıdır.Nitekim Ercan Saatçinin genelde yazıları daima Galatasaray antipatisini her fırsatta ortaya koyan nitelikte olmuştur bugüne değin...

• rezaletin daniskası...kamera karşısında...kesileceğini bilselerde bilmeselerde......rezalet...
  • Ömrünün sonuna kadar böyle hatırlanacak. Ne kadar acı birşey!
  • Facede falan almayın aldırtmayın diyodu yazık oldu Hürriyete desene Tirajlar düştü İşte Fenerbahçe Tek dertleri biz olmuşuz ama hep tükürdüğünü yalamazki bi insan
  • Ercan saatçi, saatinde ki yelkovanı sana armağan ediyorum. Geç bu özür diliyorum ayaklarını. Daha yeni başlıyoruz bekle sen...
  • ne mahreminden bahsediyon ercan ne mahremi.sen sanatçısın sıradan birisi değilsin.sokaktaki insan burdaki herhangi birisi değilsin ki.

hiç kusura bakmada nasılki en iyi arabalara siz biniyorsanız en iyi evlerde en iyi yaşamları en iyi kızlarla siz yaşıyorsanız bizler sayesinde bizim tuttuğumuz takımlarada saygı duyacaksınız.senin bu konuda mahremin asla yoktur.köpekler gibi pişmansın biliyoruz ama istifa edeceksin.bunu başaracak galatasaray taraftarı göreceksin.
  • Saçmalamış

Tvnin mahremimi olur Galatasaray taraftarı duruşunda sonuna kadar haklıdır
  • Utanmadan bir de özür diliyormuş. Adam olanın özrü kabul edilir.

Bu canlının ekürisi de hiç böyle bir saçmalığa girişmesin. Boşa oksijen tüketmesin.
  • Valla özürünü falan bilemem de haklı olduğu tek konu aynı şeyleri taraftarından yöneticisine herkesin söylediği , bunların hatası tv çekiminde kameralar karşısında söylemiş olmaları
  • herkesi kendi gibi görüyor yüzsüz herif ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Valla özürünü falan bilemem de haklı olduğu tek konu aynı şeyleri taraftarından yöneticisine herkesin söylediği

Bende bunu anlamıyorum. Medya olayı öyle bir normalize ediyor ki sanırsın ki Ercan haklı. Yahu madem etik olmayan herşey genele vurulup es geçilecek, o halde Ali Kırca'ya da bir şey denilmesin, çoğu kişi aynı şeyi yapıyor. Hatta biri çıkıp anamıza küfür etse yine bir şey demeyelim, biz de başkalarının analarına küfür etmedik mi, etmiyoruz mu? Böyle bir algı yok.

Bazı savunucu Fenerbahçeli arkadaşlarımıza da şu soruyu sorayım: Şimdi Adnan Polat ile Haldun Üstünel'in bir kasedi yayınlansa ve bu kasette Fenerbahçe'ye ağız dolusu küfür etseler onları bir güzel kalaylarmısınız yoksa 'ne olacak canım bizim başkanla yöneticiler de Galatasaray'a küfür ediyordur' tarzı bir polyannacılıkla mı yaklaşırsınız?

Azıcık dürüstlük lütfen!

• Martaval'a bak.
  • sus çakacam ağzına 2 tane hala konuşuyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.