Şimdi Ara

Olay Adam ÖZÜR DİLEDİ.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fod

recep41 ,
    yani tabi ki hepimiz ediyoruz onu da adam kesilcegini bile bile söylemis saka yaparcasına ,300 milyarlık araba diyorsun da futbolcular da küfürlü tezaruahatlara karsılık veriyor en son sabri yaptı belki biliyorsundur ,sabri fenerin xxxx tezaruahatına eyvalla yaptı
    yani benim demem ki olay sadece ortaya cıkmıs olmasına tepkiniz ,ünlü Galatasaraylılar da ediyordur küfür ama ortaya cıkınca mı o kisiyi asmak gerek
    hos degil tabi ki ,bunu basına sızdıran kisinin isgüzarlıgı

hocam ortada bir terbiyesizlik var bu ahmet mehmet diye ayrım olduğundan değil.yapıaln ahlaksızlık olarak yargılanmlaıdır.ercanla metinin ki deşifre edilmiş affı olmayan birşey bu davranış bana göre.yani ne tarafından bakarsak bnakalım savunulacak bir durum yok ortada.

• herif özür dilerken bile ayak üstü tüm medya, yönetici, iş adamlarına ayak üstü küfürbaz demiş. herkes senin gibi günlük yaşantısında küfürbaz değil terbiyesiz herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

recep41 ,
    yani tabi ki hepimiz ediyoruz onu da adam kesilcegini bile bile söylemis saka yaparcasına ,300 milyarlık araba diyorsun da futbolcular da küfürlü tezaruahatlara karsılık veriyor en son sabri yaptı belki biliyorsundur ,sabri fenerin xxxx tezaruahatına eyvalla yaptı
    yani benim demem ki olay sadece ortaya cıkmıs olmasına tepkiniz ,ünlü Galatasaraylılar da ediyordur küfür ama ortaya cıkınca mı o kisiyi asmak gerek
    hos degil tabi ki ,bunu basına sızdıran kisinin isgüzarlıgı

Arkadaşım senin burda anlatmak istediğini biz anlamıyoruz,çünkü bu küfür azizin özoğlu tarafından galatasarayımıza yapılmıştır.Olayı her fenerli gibi o böyle yaptı bu böyle yaptıya çevirme.İşte savunduğunuz adam en fenerlisi ercan saatçi denen(burada ne yazacağımı şaşırdım.Osman tamburacı güzel demiş boka düşse bok kirlenir diye.)............ne idüğü belirsiz uzaydan gelen madde kuyruğu sıkışınca özür diliyor.Etme arkadaşım o boku yerken düşünecektin sen.Bu olayı meydana çıkaran arkadaşıda kutluyorum.Arkadaşlar sadece hürriyet değil tüm doğan medya grubuna yapalım kınamamızı bu şerefsizi atana kadar.Her cimbomlu üzerine düşen görevi fazlasıyla ve layıkıyla yerine getirecektir ve bu şefersiz de layığını görecektir.
    Lütfen bu başlığa fb li arkadaşlar girip parazit yapmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: *metin*

herif özür dilerken bile ayak üstü tüm medya, yönetici, iş adamlarına ayak üstü küfürbaz demiş. herkes senin gibi günlük yaşantısında küfürbaz değil terbiyesiz herif.

Bu bir zamanlar şarkıda yapıyordu.
    Ebabil bir kuştur,sözünden dönen .... tur diyordu.Yani adamın heryeri küfüroğlu küfür
  • Dilese ne olur dilemese ne olur.
    Bu adamlarin karakterini herkez biliyor Ercan saatci, Selcuk yula, hakki, necat aga vs vs gazetedeki köselerini haftada 2 3 kez okuyan herkez yaklasim acilarini herkez bilir.
    Esasinda basit bir röpartaj cekiminin basinda olan bir olay bir sekilde sizmis ama elamanda Hürriyetin spo bölüm müdürü olunca konusuldu kötü söz sahibinin hesabi milli hocada birinin mamisi ve biyigina sövmedimi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.