Şimdi Ara

Olası Veri Hatası Tespit Edildi Sorunumu Çözene 840 RP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hata yüzünden yine ban yedim ve bu 3.hata oluyor artık bıktım usandım ram ve harddisk ekran kartı yeniledim format attım sürücüleri güncelleştirdim çözülmüyor hesabım açıldıgı günün ertesi günü bug splat yüzünden yine ban yiyor oyuna girerken bug splat veriyor çıkıp girdigimde olası veri hatası tespit edildi diyerek 22 dakikadan fazla patch atıyor oyuna girdigimde oyun bitiyor ve yine ban yiyorum

sorunumu çözene 840 rp vericeğim

• Skin installer veya rafmanager yada malum script programı yüzünden oluyor onları tamamen silip lolu baştan kurarsan tamamdir.

Edit: uninstall programi olarak iobit uninstaller öneririm lolu kaldırdıktan sonra tam tarama yapıp kalanlqrida silmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rynum -- 24 Ağustos 2014; 21:00:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere format attım şu an sadece lol winrar chrome ve driver var
  • arkadaşın dediği skin programlarında oluyor bide eğer leptopsa uzaktan çekiyorsan wireless internet gidip geldiği sıralardada olabiliyor bu 2si benim bildiklerim
  • Biraz araştırdım güvenlik duvarı ve antivirusten bahsetmisler onları kapatıp/silip repair yaparmisin

• yaptım hepsini 2 oyun oynadıkdan sonra yine aynısı olur :/
  • Oyunun verilerinde bozulma olduğunu işaret eden bir hata. Büyük ihtimalle kullandığın harddisk ile bir bağlantısı var. Çünkü zaten bir çok şey denemişsin.
    İki tavsiyem olacak. Yükleme ve Güncellemeleri yaparken yönetici yetkisiyle yap. Yoksa işletim sistemi veriyi sadece okuma izni olarak görebilir ve bu da çalıştırmak. Kullanıcı haklarıyla alakalı bir tavsiye. İkincisi de donanım olarak yazma da sıkıntı olduğu için harddiski değiştirmendir. 840 rp için şimdiden teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc deki gereksiz herşeyi sil, avtivirüs vb yükleme güvenlik duvarı windows defender fialn kapa herşeyi açık kalmasın arkada hiçbirşey

• Başka Windows kur. 8 ise 7 eğer 7 ise 8 falan.

• Oyun hata veriyor diye format atmak, işletim sistemini tekrar kurmak nedir ya?

Possible data corruption detected hatası lol dosyalarında bir uyumsuzluk tespit edilmesi anlamına geliyor. Your Uninstaller diye bir program var, onu indirip League of Legends programını her şeyiyle sil (registry kayıtları ve tüm yerel dosyalar). Sonra baştan yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 25 Ağustos 2014; 2:44:52 >
  • işletim sistemi ne ?

bu arada sazan.avi
  • Oyunu en baştan indir, işlemciye değişmemişsin herhalde onu da değiş imkan varsa
    Şaka bi yana başka bir hesap, dene hesapta sorun olabilir bi ihtimal.
  • Lolü güzelce kaldır
    Sonra "sitesinden" indir yönetici olarak kur
    Yöbetici olarak yükle
    Yönetici olarak aç
    Bakalım olcak mı?
    Lolü silince klasörünü sil
    Cclean at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu okumadım da, şu RP vercem yazısı olmasa kaç kişi yardım ederdi
  • oyun nereye kurulu, usbden ya da harici hdd den mi açmaya çalışıyosun?

• işlemci kaynaklı sorun olabilir aklıma tek gelen bu yenilediğin herşeyi başka bir cpu-mb ye tak bakalım sorun çıkmaması lazım bu arada cpu'nun arıza içermesi sistemin çalışmasıyla bir ilgisi yoktur şahsen senin sorunları kendi cpu'ma oc yaparken banada oldu.

Yani CPU stabil eğil diyorumhttp://files.extremeoverclocking.com/browse.php?c=18 şurdan en üstteki prime95'i kur win. sürümüne göre çalıştır bi 20-30dk bakalım ne olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 25 Ağustos 2014; 5:59:43 >
  • destekten mesaj geldi

3 kere onardım format attım onu yaptım bunu yaptım diye 1 sayfa mesaj yazdım gelen cevap

Bunun sebeplerinden biri, güncelleme yaparken veya oyun yüklenirken eksik veya hatalı dosya yüklemesi olabilir. (Ağdan kaynaklı veri kayıpları yüzünden olması da muhtemel.) Bu yüzden uygun bir zamanda oyunu da onarman iyi olacaktır. Nasıl onarma yapılacağına dair ayrıntılı bilgi için şuraya göz atabilirsin

daha nasıl bir uygun zaman bulucağımki 2 3 oyun atıyorum 4.oyunda bug splat veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

Lolü güzelce kaldır
    Sonra "sitesinden" indir yönetici olarak kur
    Yöbetici olarak yükle
    Yönetici olarak aç
    Bakalım olcak mı?
    Lolü silince klasörünü sil
    Cclean at

C nin icindeki program data yi sil ve %appdata% da da veri dosyalari olmasi lazim sil ne varsa. Belki ddos yemisindir diye dusundum olasi veri deyince

• dostum şöyle düşün 3 oyun atıyorum 1 oyun sonra giriş ekranında bug splat veriyor veri hatasından 22 dk felan bi patch atıyor bu hep böyle destektende hep aynı mesaj geliyor ne yapıcağım bilmiyorum internetimle ilgili bir problem olabilirmi acaba
  • JeveLry kullanıcısına yanıt
    hdd ndede hata olabilir dosyalar yazılmıyor olabilir

bi hd tune yi indirip error scan bölümünde tarama yap. bitince ss at

bnde bad sector olmustu ama aklıma baska cozum gelmedı. sendede olabilir oyun o kısıma yuklenmıs olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.