Şimdi Ara

Olası bi ÖTV indiriminde,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasa allak bullak olmaz mı? Ortalık çok karışır. Sonuçta ikinci el piyasası birden dibe vuracak ve milyonlarca lira yatırım yapmış adamlar var onların çoğu zararına satış yapmak zorunda kalacak. Ve bunların çoğu büyük şirketler yani şu veya bu şekilde böyle bişeyin olmasına zaten müsade edilmez. Ne zamana kadar böyle kazık fiyatlar üzerinden devam edecek? Bildiğiniz eski yıllara geri döndük Avrupa arabaları ulaşılamayacak kadar pahalı artık yine dandik yerli üretim mallara mahkum etmek istiyorlar bizi. Krizin en tehlikelisi ise kredilerle gözardı edilendir.

• herkes bankalara koşar araç kredisi çekmeye -
  • Allak bullak olmaz tabi ki.

Fiyatlar aynı kalır.

Zaten satıştan para kazanamayan zavallı bayiler :D :D aradaki farkı cebe indirerek rahat bir nefes alır :D

Büyük ağabeyler 156 bin liraya siparişler açılınca Passat Highline 1.6 TDI DSG manuel yan perdeli elektirikli arka perdeli süper opsiyonlarla dolu, 5 serisi katili araçlarını alırlar devran böyle sürer gider.
  • Arabasi olanlar icin cok iyi olur otv indirimi. Arabasi olmayanlar hayatta alamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim yaparlarsa öncekinde olduğu gibi en çok bayilere yarar...Vatandaş avucunu yalar...
  • 3. yada 4. tekrar seçimde belki yapılabilir

• Son indirimde olanı bir hatırlatayım: Önce ,sağda solda yatan 20 yaşından büyük arabalar kıymete bindi. 750 lira etmeyen 124'ler 2500 olmuştu. Bir arkadaşım, cepleri 124 ruhsatı dolu geziyordu. Denizli'de bir bayinin 300 hurda toplayıp, sıfır Das Auto araç alacak müşterilere pazarladığını duymuştum.

Sonra, bayiler ,talep olan versiyonlara ''Yok'' çekip, mantıksız versiyonları itelemeye çalışmışlardı. Corolla D4-D Comfort'un liste fiyatı 35 000 falandı sanırım. İndirimle...Ama Toyota'nın teşhir salonundaki tüm dizel Corolla'larda satıldı ibaresi vardı. Millet torpil arıyordu.

Yani her türlü olan vatandaşa olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ötv indirimi olsa olsa hurda araç ile olur, böylece 5-6 bin tl altındaki araçlar değerlenir

herkes hurda alıp ötv indirmine koşar 10-20 bandında bi değişim olmaz

5-6 altındaki arabasını satanlar 10bin tl ye kadar bir araba alır, 30 bin tl ve üstü araba bakanlar 0 a yönelir
  • Onu bunu bilemem de şu sistem zengini zengin etmekten öteye gitmiyor. Çevremde arabası olmayan adamın araba alması hayal, araba sahibi olan da maksimum 5 sene kullanıp sıfırlıyor.
  • Dolar ve euro arttığı için sadece zamlanmayı yavaşlatır.
  • 2-3 sene içinde bekliyoruz böyle bişi kkize gidiyoruz dünya olarak

• Biz Türk milleti olarak indirim lafını duymayalı çok oldu. Bize genelde bindirim yaparlar.

• Vallaha ben 2011'de aldığım aracı 3 sene daha kullanacağım zaten çok memnunum tık demedi. Sizlere de elinizdeki araçlarım tamirini bakımını yaptırıp binmenizi tavsiye ederim.

Böyle kudurmuş gibi satın almaya devam edersek, bir direksiyon 3 pedal A sınıf araçlar 50 bin tl'den başlatacak bir kaç sene sonra ona korkuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün araçların ötv si aynı olsa en mantıklısı olur 2.5 tdı passat ;)

• Vergiyi indirseler, bayiler *çakar
    Bayiler indirime gitse, devlet *çakar.

*zammı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Vallaha ben 2011'de aldığım aracı 3 sene daha kullanacağım zaten çok memnunum tık demedi. Sizlere de elinizdeki araçlarım tamirini bakımını yaptırıp binmenizi tavsiye ederim.

Böyle kudurmuş gibi satın almaya devam edersek, bir direksiyon 3 pedal A sınıf araçlar 50 bin tl'den başlatacak bir kaç sene sonra ona korkuyorum

Hocam iyi hoş da aileye bi araba alamadık keza ben de kendime araba alma arefesindeydim şimdiki piyasaya bakılırsa 2. elde fiyatlar aşırı uçuk geçen 98 model bi corsa sordum 17 bin lira diyo. 1-2 sene önce 22ye aldığımız lineanın fiyatlarına 24-25 yazmışlar. Döküntü arabalara 17-20 aralığında para istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Vallaha ben 2011'de aldığım aracı 3 sene daha kullanacağım zaten çok memnunum tık demedi. Sizlere de elinizdeki araçlarım tamirini bakımını yaptırıp binmenizi tavsiye ederim.

Dayandi 50.000'e

YENİ i10 1.2 ELITE OTM. (BENZİNLİ) 46.700 TL

Clio, fiesta, yaris, c3'ler falan 60-65.000'e kadar cikiyor.

• Yav focusun en boşu ilk çıktığında 52 bin tl idi şimdi 59 bin olmuş durmadan zam yapıyorlar.Artık c sedanların başlangıç fiyatları 60bin olacak sırayla tüm markalar zam yapacak.
    Aslında bunun sebebi fosfagın neden derseniz şimdi jettanın en boşu 57 bindi ford dedi bizim focusun ne alta kalır yanı var zam yaptı 59 bin yaptı sonra toyota geldi bizimde aşağıya kalır yanımız yok 52 binden 57 bin yaptı.

• araç satışları geçen seneye göre çok arttı. Ayrıca ülkede enflasyon var. Hayatta böyle bir indirim gelmez hayal kurmayın

• ekonomi bu durumdayken indirim falan beklemeyin, muhtemelen % 10-15 civarı ÖTV artışı gelecek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.