Şimdi Ara

Okuyanlar lütfen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi günü sıfır araç aldım ilk defa otomatik kullanıyorum aracı geri gelirken vurdum kaskosu yok sizce bunu dışarda mı yetkili serviste yaptırmak mı mantıklı çok moralim bozuk

Ne kadar masraf çıkar Okuyanlar lütfen gelsin 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuyanlar lütfen gelsin

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş olsun arka tampon olduğu için bence dışarıda yaptırın servise hiç bulaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arpavud -- 1 Eylül 2025; 20:29:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birde Şehirden şehre değişir ama Ortalama 3-6bin tl arasında olabilir

• Arpavud A kullanıcısına yanıt

Garantiden çıkar mı

siz servise yine arayıp sorun ama garantiden çıkmaması lazım zaten en kötü orjinal serviste değiştirirseniz bile öyle çok yüksek fiyat çıkmayacaktır diye düşünüyorum

• Temizlet kötü gözükmüyorsa kalsın (plastik parça sorun olmaz)

Çarptığın şeyin boyası geçmiş ama aşırı bir çizik kaldığını sanmam temizleyince gündüz gözüyle daha net ortaya çıkar. Havlu mendile kolonyağı döküp silerek diğer boyayı çıkarabilirsin. Hepimizin aracının sağında solunda çizikler var. Arka tampona biri vurursa vs o zaman boyatırsın bedavaya değer kaybı da alırsın. Cepten harcamaya değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    evet yani çok abartılacak bir şey yok her ne kadar araç sıfır da olsa cana gelmesin de

Hiç önemli değil çünkü plastik parça, boyalar gitsin yeter. Bence de yaptırmayın. Nazarlık olacak =)

• Kolanya ile sildim çıktı ama göçük var ve far dışı kırık

Okuyanlar lütfen gelsin

• arka tampon düzeltip boyama 5 bin, far ne kadar bilmiyorum, yetkili servis değil iyi boyayan usta bul yeter

• Geçmiş olsun. İlk badireyi atlatmışsın. Artık daha rahat uyursun. Bu trafikte illa olacaktı bir gün, sadece erkenden olmuş.

Cana gelmesin sağlık olsun.

Farın sadece camı bulunabilirse cam değiştir. Led stoplar ucuz olmuyor. Ben daha 1 ay olmadı halojen orjinal sıfır stop için 12 bin TL para ödedim.

Çıkması bile olsa 10-15 isterler, kesip yapan yerler de var. Kaç işçilik isterler astarını geçer mi sormak lazım.

Benim geçen ay yaşadığım kazaya çok benzer ben farı değiştirdim çamurlu bıraktım. Göcüğü de düzeltirler 1000-1500 TL fln farı hallet bir şekilde gerisini çok maliyet açmadan çöz boya çok göze batarsa rötuş yaptır geç...

• Farın orjinali 10 11 bin civarıdır. Tampon boyandı diye araba garantiden çıkmaz. Değer de kaybetmez. Çok büyük kaza değil stobu alıp değiştirin orası nazarlık kalsın. Yetkili servise verirsen sana baya pahalıya patladığı gibi uzun sürede arabasız kalırsın. İlla yaptıracaksan mini onarım yapan yerler orayı lokal boyar, hem hızlı olur hem makul fiyata olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Tampon düzeltme yapan yerler var düzgün bir usta ile halledebilirsin tamponu boya atsa bile plastik parça olduğundan sıkıntı olmaz. Arka far için servisten bir fiyat alabilirsin dışarıdan da fiyat alabilirsin yakın fiyatlar ise serviste yaptırabilirsin randevu alarak normalde aracı bırak bir kaç gün sonra al diyebilirler.

• Geçmiş olsun kardeşiö. Ben de ilk arabamı aldığımda arka çamurluğu daha beter hale getirmiştim. Oluyor bunlar, sıkma canını.

• Arkadaşlar farı yan sanayi aldım 1500 lira iyimi yaptım orjinal 8000 dediler kaportayı elle sıcak suyla düzeltttim tabi iz var

Keşke eskisini tamir yaptırsaydınız hem orijinal olurdu hem de uygun'a gelirdi tampondan yana sıkıntın olmasın her türlü çözülür çözülmezse de sıkıntı değil yani bir de aracınızın boyası simli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arpavud -- 2 Eylül 2025; 10:32:31 >
    siz yinede eski kırık olanı alıp saklayın eğer satarsanız yeni sahibine verirsiniz Aracın değer kaybına da gelirsek değer kaybınız da az olur satarken

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.