Şimdi Ara

YARDIM OKUYUN LÜTFEN BAKIN !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim tytm kotu tym 70 civariyken ayt 50 55 civari arada sirada kolaylarda 60 ben modern organik integralin alan dısı seylerını hemen hemen biliyorum sizce tyt mi calısayım ne yapayım elım ayagım tıtredi bi anda bitki hemen az buzz biliyorum ne yapıcam ben ? eski konulara mı calısayım noluur akıl verın cıdden bunu duyunca cok kötü oldun bu acıklaamalar benim hedefime ulaşmami dehşet engeller ben tytde süre yonetemiyorum ayt de kayarsa elimden cidden biterim sansim yok mezun gibi ne yapayım yardımcı olun

• modern fizigide yeni bitirmiştim halbuki
  • upppppp
  • cevap verin oglum delircem
  • uppeperr
  • Hocam olay daha çok taze ne olup ne biteceği belli değil buradaki trollerin boş boş yorumlarına canınızı sıkmayın belki dedikleri olur belki alakası bile olmaz normal standardınızda 1 hafta falan devam edin forumda da çok takılmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sagolun hocam Allah razı olsun sizden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Abilerrrr,Yardım Edin Lütfen :(
    13 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben sivil hava ulastirma 2.sinifim malum corona virusu nedeniyle unilerde de tatil oldu sorum su benim donemim uzayabilirmi cunku bende yks ye kayit yaptim uzarsa yazik olur cunku

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aga tyt düşük biraz sanki. süreyi elbet denemelerle halledersin tytye denemelerle aban gerekirse 2-3 güne bir tyt genel denemesi at. çok zaman harcadığın dersleri belirle misal mat her sabah mat denemesi at. yakın zamanda hızlanırsın. ama aytyi sakın ihmal etme kaldırılabilmesi muallakta olan konular çok ta önemli değil diğer baba konular dururken. sen elinden geldiğince onları halletmeye bak
  • Eyvallah hocam başka yol yok zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.