Şimdi Ara

Okulun son 2 günü yoklama alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Lise 3) yakın zamanda olan 24 ocak 2014 cuma karne alınıyor. PERŞEMBE ve CUMA yoklama olur mu? E-okul sistemine girer mi ? 22 ocak 'da otobüs bileti aldım ama boş yere yok yazılmak istemiyorum. rapor almayıda düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 15 Ocak 2014; 18:57:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okulun Son Haftası Devamsızlık Yazılır mı?

Okulun son haftasında devamsızlık yazılıp yazılmayacağı, eğitim kurumunun yönetmeliklerine göre değişebilir. Bazı okullar, öğrencilerin son hafta tüm derslere katılmasını zorunlu tutarken, bazıları daha esnek olabilir.

Eğitim kurumunun yönetmeliğinde son hafta yoklama alınmasıyla ilgili bir madde yoksa öğretmenler kendi inisiyatifleriyle yoklama alabilirler. Ancak, okul idaresinin devamsızlıkla ilgili genel bir politikası varsa bu politika son hafta da geçerli olur.

Perşembe Günü Yoklama Alınır mı?

Perşembe günü yoklama alınıp alınmayacağı da okul yönetiminin kararına bağlıdır. Son hafta yoklama alma politikası olan okullarda Perşembe günü de yoklama alınması muhtemeldir. Ancak, son hafta daha esnek bir yaklaşım sergileyen okullarda Perşembe günü yoklama alınmayabilir.

Öğrencilerin Dikkat Etmesi Gerekenler

Öğrenciler, okulun son haftasında devamsızlıkla ilgili kurallara dikkat etmelidirler. Okullarının yönetmeliğini ve öğretmenlerinin talimatlarını göz önünde bulundurmalıdırlar. Son hafta devamsızlık yaptıkları takdirde, bu durum karne notlarını veya mezuniyetlerini etkileyebilir.

Okulun son haftasında devamsızlık yazıp yazılmayacağı konusunda herhangi bir bilgiye sahip değilim. Lütfen bu konuyla ilgili bilgi için okul idarenizle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • e okul çarşamba kapanır genelde
  • alınmaz tabi lan
  • E-Okul 1 hafta önceden kapanır diye biliyorum 2 sene önceye kadar böyledi şimdi nasıldır bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bizim ilk dönem ve ikinci dönemin son haftası yoklamalar geçmemişti
  • Ben pazartesi belki bi uğrarım dahada gitmem anca karne almaya

• bu konu hakkında diğer arkadaşlarında yorumunu bi alalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1AY SONRA SINAV VAR VE BEN YOKUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu 10 günlük devamsızlık olayı dönem için geçerli mi yoksa her iki dönem için toplam 10 günlük devamsızlık hakkımız var ?

• cuma günü e okul kapanacak diye duymuştum bi yerden, ne kadar dogru bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewood

Bu 10 günlük devamsızlık olayı dönem için geçerli mi yoksa her iki dönem için toplam 10 günlük devamsızlık hakkımız var ?

Malesef toplamda 10 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SerkanK-

quote:

Bu 10 günlük devamsızlık olayı dönem için geçerli mi yoksa her iki dönem için toplam 10 günlük devamsızlık hakkımız var ?

Malesef toplamda 10 gün

Teşekkür ederim . Son hafta çoğu kimse gelmez zaten bir de e okula girip devamsızlık yazmakla mı uğraşacak yarın dan itibaren gidilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

cuma günü e okul kapanacak diye duymuştum bi yerden, ne kadar dogru bilmem

bende pazartesi duydum.
  • Pazartesi giderim bakarım kimse yoksa kaçarım öğle arası cumaya kadar gitmem
  • bizim okul alıyordu sadece 1 gün kala almadılar.
  • M.yardımcısına sordum gelmeyenler yazılıyormuş ama 2. dönem geçiriyorlarmış e-okula ama sen bi müdür muavinine sor
  • aynen e okul kapanır sonhafta ama yoklama alınır 2.dönem açılınca yazılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -SerkanK-

quote:

Malesef toplamda 10 gün

Teşekkür ederim . Son hafta çoğu kimse gelmez zaten bir de e okula girip devamsızlık yazmakla mı uğraşacak yarın dan itibaren gidilmez.

çarşamba günü e okul kapanacağı için alınmaz ama pzt ve salı günü alınır cuma günüde karne almak için mecbur gidicez . yani sadece çarşamba ve perşembe günü gitmicez okula .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SerkanK- -- 16 Ocak 2014; 18:39:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.