Şimdi Ara

Okulda yapılacak kaliteli espriler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde birkaç kalıp üzerinden espri yapardım ama artık eskidi iyi esprileri falan olan varsa yazsın.
  • Dur dolapta olucaktı bir tane.
  • %90 lise 1 veya 2
  • Espri zekâ işidir. Öyle hazır esprilerle bir yere kadar gidersin. Ortama göre an'a göre espri yapmak gerekir kalite için
  • öğretmen bi konu anlatırken birşey sorabilir miyim de ve saati sor %50 döver %50 dersten atar ama sınıf çok güler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47E8DEB22 -- 5 Nisan 2012; 17:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

öğretmen bi konu anlatırken birşey sorabilir miyim de ve saati sor %50 döver %50 dersten atar ama sınıf çok güler

Bu mesaja içerikten dolayı sana da konudan dolayı güldüm ey konu sahibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

%90 lise 1 veya 2

Lise 3'üm...

@Jungler iyi espri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıp dersleri pek keyifli değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • te
  • her boka gülünür zaten lisede ama buna rağmen güldürmeyi başaramıyorsan hiç uğraşma.
  • kimya hocasına sor

-Kimya dersi kalkıyormuş
    -Neden
    -Kim olduğunu bulmuşlar
  • o laflar boyboy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Espri zekâ işidir. Öyle hazır esprilerle bir yere kadar gidersin. Ortama göre an'a göre espri yapmak gerekir kalite için

Bu sertti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

öğretmen bi konu anlatırken birşey sorabilir miyim de ve saati sor %50 döver %50 dersten atar ama sınıf çok güler

Bu mesaja içerikten dolayı sana da konudan dolayı güldüm ey konu sahibi

• Sen : Arkadaşlar espri patlatıyımmı
    Arkadaşların : Patlat
    Sen : Espri Bom xD xDé
    Arkadaşların : **************
  • He zaten espride ha deyince yapılıyodu. Sen kesin arkadaşlarına "Size bi espri yapıyım mı?" da diyosundur
  • Eğer sınıfınız en alt kattaysa(Bizimki gibi)
    Cama çık ve bağır "Yaklaşmayın atlarım" diye.Bir daha espri yapmak istemezsin

Ya da fıkra anlat
    Bkz:
    Laz hep diyormuş ki "bak ben hastayım ben hastayım" diyormuş kimse dinlemiyormuş.Sürekli diyormuş "ben hastayım ölücem bana bakın" falan.Sonra laz demiş ölürsem mezar taşıma böyle yazın demiş.Mezar taşına yazmışlar "Ben hastayım dedim dedim inanmadınız noldu şimdi?"
  • Kızın birinin saçını başını yol ağlayana kadar döv öğretmen gelmeden önce daha sonra öğretmen gelince neden kızın dövdün sen? dediğinde Hocam ben dövmedim gözüne bir şey kaçmış de... hhahahahhsdgauıduhaıuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

her boka gülünür zaten lisede ama buna rağmen güldürmeyi başaramıyorsan hiç uğraşma.

harbi böyle. ota boka gülüyorlar. lise ortamı işte.
  • kaliteli espri saniyelik iştir tak diye çıkar agzından gezelemeyi sevmez
  • Dedikleri gibi muhabbete uygun espri yapacaksin. Dogaclama yapabilmelisin. Forumdan tavsiyeler almakla olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.