Kızın birinin saçını başını yol ağlayana kadar döv öğretmen gelmeden önce daha sonra öğretmen gelince neden kızın dövdün sen? dediğinde Hocam ben dövmedim gözüne bir şey kaçmış de... hhahahahhsdgauıduhaıuh
quote:
Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
Kızın birinin saçını başını yol ağlayana kadar döv öğretmen gelmeden önce daha sonra öğretmen gelince neden kızın dövdün sen? dediğinde Hocam ben dövmedim gözüne bir şey kaçmış de... hhahahahhsdgauıduhaıuh
An'a göre TYTZ kuralını unutmadan espri yapmalısın Yıl 2012 hala hazır esprilere gülen mallar var
quote:
Orijinalden alıntı: Jungler
öğretmen bi konu anlatırken birşey sorabilir miyim de ve saati sor %50 döver %50 dersten atar ama sınıf çok güler
Aynen zamanına göre yapmalısın. Mesala bir arkadaşım var , yeri geldiğinde güzel espriler yapıyor(bazen saçmalıyor tabi)
Örnek vereyim : Derste suçlarla ilgili muhabbet açılmıştı öğrenci - öğretmen arasında.Kızın biri dedi ''hocam gazetede okudum adam işten atıldı diye karısını bıçaklayıp öldürmüş.'' Arkadaşta bağırdı arkadan'' Niye adamın işvereni karısımıymış ? '' dedi ve herkes güldü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme