Şimdi Ara

Kartonpiyeri sokmek/kirmak/cikartmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni evlenecegim icin evde tadilata giriyorum. En buyuk sorun salonumda,evi aldigimda salona kartonpiyer uygulamasi yapilmis ama malzeme yeni cikan köpük/plastik urunlerden degil,bildiginiz alçidan yapilmis. Bende asma tavan yapacagim icin bunlari sökmek istiyorum. Duydugum kadariyla bu biraz zormus. Oysa benim aklimda kalan montaj sekline gore saglam bir iki cekic darbesiyle duvardan kurtulur diye dusunuyorum. Bu fikrimde ne kadar hakliyim? Onerisi olan var midir? Acil yardimlarinizi bekliyorum.

• Bende şu tavana monteli vantilatörlerden takmak için lambada ki yuvarlak kartonpiyeri sökmeyi düşünüyordum. Gerçekten iki çekiç darbesiyle çıkacak bir şey değil mi ? uğraşmak mı lazım ?
  • konuyu unutmusum kımse yardımcı olmadıgı ıcın. Tavanı yaptırdım ve dusundugum gıbı bır ıkı cekıc darbesıne karsı gelemıyor kartonpıyerler.

Gobektekı kartonpıyerı sokmek ıcın bence genıs bır spatula ıle dıbınden cekıcle kaldırmaya calıs,baktın olmadı bu sefer dırek cekıc yardımızda tavana paralel olarak kartonpıyere vur. Boylece cıkacaktır. Eger buda olmazsa matkapla belırlı aralıklarla kartonpıyerı çürüt. kesinlikle çıkar,cok korkmamak lazım.
  • Başlıktan anladığım kadarıyla psikopatsın, kartonpiyeri sökmen yeterli, niye işkence ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Başlıktan anladığım kadarıyla psikopatsın, kartonpiyeri sökmen yeterli, niye işkence ediyorsun?

+1

Bu konuyu açmadan önce keske düşündüğünü deneseydin.
  • Psikopat degılım arkadaslar :) ya tabıkı denerdım gorurdum olup olmadıgını ama soyle bır durum vardı. Soylenenlere gore tavan/duvar dagılır , bırde alcı ısı cıkar demıslerdı bu nedenle asma tavandan vazgecme durumundaydım.Eger oyle bırsey olmayacaksa yanı duvara/tavana zarar gelmeyecekse dırek kırıp asma tavan yapacaktım. Deneme yapıp aaa dedıklerı gıbı tavana/duvara zarar verdım,asma tavan yapmayayım dıyemezdım.o nedenle sormak ıstedım. Ama kımseden cevap gelmeyınce gözümü karartıp,kırdırttım ve dusundugum gıbı tavana/duvara herhangı bır zararı olmadı.Kolayca sokuldu ama memlekettekı ustalar gercekten de soylendıgı gıbı bes para etmez. 2 gunluk ıs ıcın 2 haftamı caldı. Sınır harbı, stres cabası oldu. Aslında cok kolay bırseymıs zamanım olsa kendım bıle yapardım,ucuza malolur zaman kaybı olmaz ve emınım daha duzgun yapardım. Ustayım dıyene bulasmayın bence. Su tadılat ısınde 4 tane ustayım dıyenle karsılastım illallah dedırttıler.Anlasma sırasında oo yaparız ederız , ıscılıgımı gor dıyenler cuvalladı hemen. Tanıdık olmadı mı , yabancı ustadan cok cekıyor ınsan. Su anda salonumu yaptırdım, zorda olsa kurtuldum artık.

• nasıl bir asma tavan yaptırdın sademi ? havuz falan yaptırsaydın keşke güzel olurdu. ledlerle falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Supurgelik altindaki bosluk
    6 yıl önce açıldı
    Cam catlagi zararlimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

nasıl bir asma tavan yaptırdın sademi ? havuz falan yaptırsaydın keşke güzel olurdu. ledlerle falan

Asma tavan derken her yerde ısımlerı farklı, spot cercevesı de denıyor. Benım yaptırdıgım tam olarak spot cercevesı denebılır. 35cm genıslıgınde bır serıt gecırdım salonun cevresınden ve altta spotlar olacak. Bırde tavana yansıması ıcın gızlı ısık bölümü yaptırdım.Bugun gıdıp şerit ledleri takıcam. Bılgı olması acısından resımlerı paylasırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.