Şimdi Ara

Minoxil saç spreyi kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doktora bugün gittim dedi erkek tipi saç dökülmesi erken başlamış (17yaşimdayim)hemen tedaviye başlayalım. kullanan var mı? çoğu kişi bırakınca geri dökülüyor diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Ben kullanıyorum zaten ilaç kendisi diyor beni bırakırsan dökülmeye devam eder diye. Benim doktor dört beş ay kullan sonra ara ver tekrar dökülmeye başladığında kullan demişti.
  • Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    saç güçlendirici takviyeler alırsak da mı dökülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

Onların çoğu dökülmeyi engellemiyor sadece yavaşlatıyor. Aslında şöyle diyeyim saçların döküleceği varsa dökülür senin 17 yaşından başlamışsa dökülmen günün birinde saç ektireceksin söyleyeyim İşte bunu yavaşlatmak için minoxil kullanman gerekiyor. İlacı bir süre bırakmak yerine de kullanımını azaltmalısın mesela ilk etapta iki günde bire indirip bir süre kullanmak sonra üç günde bire indirmek gibi. Ama en doğrusu doktora danışmak
  • Evet. Gayet iyi ama durduruyor bir kaç ay sonra çıkartmaya başlıyor ve finalde sıkılıp bırakıyorsun. Her zaman sprey mi kullanılır. Ona vereceğin parayı 2 sene tut saç ekimi 3 bin lira civarı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

quote:

Onların çoğu dökülmeyi engellemiyor sadece yavaşlatıyor. Aslında şöyle diyeyim saçların döküleceği varsa dökülür senin 17 yaşından başlamışsa dökülmen günün birinde saç ektireceksin söyleyeyim İşte bunu yavaşlatmak için minoxil kullanman gerekiyor. İlacı bir süre bırakmak yerine de kullanımını azaltmalısın mesela ilk etapta iki günde bire indirip bir süre kullanmak sonra üç günde bire indirmek gibi. Ama en doğrusu doktora danışmak

tamam da zaten doktorum verdi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Finasteride, Rogaine, Nizoral diye 3 ilaç hariç saç dökülmesini durduracak ilaç yok piyasada. Ben şahsen üşendiğim için kullanmadım şu an kafamın üstü açılmış durumda önler de gitti gidecek. 0a vursam sakal bıraksam 40 diyecekler.
  • quote:

quote:

quote:

Şu kadar süre kullan sonra bırak, dozu azalt demedi mi onu diyorum onu en iyi doktor bilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu kadar süre kullan sonra bırak, dozu azalt demedi mi onu diyorum onu en iyi doktor bilir

hocam kullan 1 ay sonra kan tahlili yapacaz dedi. en az 1.5 yıl kullanacaksın dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Finasteride, Rogaine, Nizoral diye 3 ilaç hariç saç dökülmesini durduracak ilaç yok piyasada. Ben şahsen üşendiğim için kullanmadım şu an kafamın üstü açılmış durumda önler de gitti gidecek. 0a vursam sakal bıraksam 40 diyecekler.

size hangi teşhis koydular? erkek tipi saç dökülmesi mi?
  • Cavus boynu bükük kalsin diyosan kullan tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam kullan 1 ay sonra kan tahlili yapacaz dedi. en az 1.5 yıl kullanacaksın dedi

1,5 yıl sonrasında doktor der artık gün gün kullanma üç günde bir kullan (örneğin)

• minoxil sac çıkarır ancak kestiginde saclar dökülür kalicu olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_web

Cavus boynu bükük kalsin diyosan kullan tabi.

ne alakası var bilmeden yorum atmayın. ilacın hiçkimseye öyle bir yan etkisi yok!
  • Normal saç spreyinden farkı ne bunun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

minoxil sac çıkarır ancak kestiginde saclar dökülür kalicu olmaz

kullandınız mı? ne kadar kullandınız?
  • hocam ben minoxidil kullanıyorum. işe yaradıgını düsünüyorum. eksisozlukte de bana benzer olumlu yorumlar var.

ama bırakınca zayıflama hissediyorum. sanırım bir süre daha kullanıcam. geçen sene öbek öbek kısa olan yerler simdi uzadı. ama kişiden kişiye değişiyormuş sonuclar
  • iş yapar ama bir kere başladınmı surekli kaullanman gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Finasteride, Rogaine, Nizoral diye 3 ilaç hariç saç dökülmesini durduracak ilaç yok piyasada. Ben şahsen üşendiğim için kullanmadım şu an kafamın üstü açılmış durumda önler de gitti gidecek. 0a vursam sakal bıraksam 40 diyecekler.

size hangi teşhis koydular? erkek tipi saç dökülmesi mi?

Başka teşhis yok zaten genelde. Bende seboreik dermatit de vardı (egzama) o da etkili oldu yıprattı saçı.

Bak bu konuya gelecek bütün yorumları ve gelmiş yorumları, mümkünse doktorunun da dediklerini boşverip beni dinle. 15 yaşımdan beri saçım dökülüyor, 3 dil biliyorum 3ünde de araştırdım yıllardır. Büyük üçlü diye saydığım Finasteride, Rogaine, Nizoral ilaçları var fakat kullanması masraflı ve zahmetli. Minoxidil bütün doktorların önerdiği tek ilaç çünkü başka işe yarayan ilaç yok, fakat onu da bir süre sonra kullanmaktan yorulacaksın boşuna başlayıp vücudunun dengesiyle oynama.

Benim sana tavsiyem akışına bırakman olur. Saçın dökülse sağlığını etkilemez görüntünü etkiler sadece ama kullandığın ilaçlardan başka bir yan etki görürsen çok üzülürsün yorulursun pişman olursun. Sana tavsiyem saçını yıkamak için ''bıttım sabunu'', bulamazsan defne sabunu kullanman. (sözlüklerden bakabilirsin hakkında yazılanlara) ve çinko içeren yiyeceklerden yemen. Böylece doğal yollardan elinden geleni yapmış olursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.