meslek lisesi 10.sınıftayım çalışkan insanlarla aynı sınıfta olmak için bilişime geldim ama bütün kopyacının , fırlamanın olduğu insanlardan ibaret bir yer
arkadan , önden , sağdan soldan benle dalga geçen insanlar oluyor ilk defa bu senede tipimle dalga geçmeye başladılar en çok üzüldüğüm noktaysa böyle insanlarla aynı yerde okumaktan hiç rahatsız olmayan insanlar var . okula hiç kalem silgi getirmiyorlar çantalarına bi tane ajans koymuşlar derste sıralardan sıraya geziyorlar sınav zamanıysa kopya çekiyorlar
bende ne yapsam onlara boş takmasam aynı senaryo kavga etsem olurda gözüm dönse Allah korusun derste gülsen bile disipline yolluyorlar . olurda benim başıma gelirse beni savuncak insan yok . laf soksan daha çok takıyorlar sınıf değiştirsem dikkatlerini daha çok çekicem adım iyice kolay lokmaya çıkıcak. Okulu tamemen bıraksam bu sefer aileyle sorunlarım başlıcak
bana böyle yaptıkları için konuştuğum kişiler bile benden uzaklaşıyor gittikçe insanlarla aramdaki bağ kopuyor böylece sürekli asosyal eğilimler göstermeye başlıyorum çıkışta kalabalık olmıyan yerlerden evime gidiyorum.
Acaba bendemi sorun var diye arada düşünüyorum yani böyle insanlar artık insan demekte istemiyorum okula gelmelerinin tek nedeni sosyallik için okadar çok kopyacılarki devamsızlık yapıp sınavdan muaf olunca hiçbirşey bilmeyip kopya da çekemiceklerinden sınava gitmeyip G alıyorlar.
meslek lisesinden sonrasını okumadım.
okulunu değiş, değişemiyorsan açığa geç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Doğal Seleksiyon güçsüz olanın elemine olması
açığa geçersem hiç takmamaya başlarım o şekildede olmaz