Şimdi Ara

KYK de internet sıkıntısı nasıl çözülemiyor anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaş turkcell türk telekom zaten devletin altyapı sahibide telekom yurtlar da devletin ulan doğru dürüst bir şey istese yapamazlar mı arkadaşım özel yurtta adam server kurmuş resmen millet 100 e 100 internet alıyor bu yüzyılda bu yaşanan rezilliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türk telekom satıldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizim yurt müdürü kota ve hız ile ilgili çalışma yapılıyor dedi, bakalım tüm genelde olacak mı böyle bir şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zannetmiyorum hocam.

• 500 metre ötedeki özel yurt 3 diş çekiyor. Bizim kyk 2 diş çekiyor.

• Bizim yurttaki memur kota kaldırıldı dedi, buna inanıp 2 gün istediğimiz gibi takıldık sonra kota dolunca 500 kb'a düştü tekrar.

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    bizim normalde de 2-3 mbps zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 17 Ekim 2021; 1:12:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada beyler sizin de internetiniz 5 dakikada bir kesilip tekrar bağlanıyor mu kyk de?

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Bizim yurtta mobil veri bile çekmiyor, dağın başındayız çünkü :)

• KYK'da interneti unutun. Hiçbir zaman çözülemez. En son düşük hız sorununa çözüm bulmak için kolay yoldan kota koyma yoluna gittiler. İyi dedik en azından hızlanır biraz ama bir de ne görelim daha da yavaşladı. Okulda film dizi depolayıp akşam yurtta izlerdim. Herkes de benim gibi yapıyordu. Sosyal medyaya girmek için ise mobil veri kullanıyordum. O da çok az çekiyordu.

Bu sorunun çözümü şudur: Her odayı internet bağlatılabilir hale getirmektir. Teknik olarak mümkün mü tam bilmiyorum ama çözüm ancak bu olabilir. Yoksa KYK gidip de her kişiye en az 5 Mbps düşecek internet almaz. Her odaya internet bağlanabilse odadakiler birleşir en az 16 Mbps internet alır. Kişi başı 20 lira falan öderler. İyi de bir modem aldıktan sonra hızı 4'e bölersin. Kimse o sınırı geçip interneti felç edemez.

• SON 1.5 GB KALDI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TELEFON DA ÇEKMİYO AMK SİNYAL KESİCİ FALAN MI KOYMUŞLAR ANLAMADIM

• kedicilerdenki K kullanıcısına yanıt

odanın içinden çekmiyor bende anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.