Şimdi Ara

Okulda hic tanimadigim kiza nasil acilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler tel.no su var kiz beni ya bir kere gordu ya da gormedi gidip yuzyuze de konusabilirim ama cok utangac biriyim herseyi berbat edebilirim
    Telefondan mesaj da atabilirim sizce hangisi
    Tipsiz birisiyim bunun icin hayir dicek ama ask bu laf dinlemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickine göre yorum yapacak olursam whatsapp daha çok işine gelir ama whatsapp'dan olmaz. kızla tanışman gerek, ortak arkadaş filan ne varsa yardır. tanışmadan mesaj atıp, arama gibi saçmalık yapmazsın umarım.
  • Selam tanımadığım kız açılabilir miyim

• Kızlar kapağını beğenmediği kitabı okumaz kardeş boşuna uğraşma

• Sakin whatsapptan filan yazma sakin! Direkt trip atiyorlar bizzat basima geldi gecenlerde

• Whatsapp'tan tanışacağına hiç tanışma daha iyi.
  • Tipine göre kendini yargılıyorsan baştan 1-0 geridesin demektir. Cesaretin olmalı, özgüvenin olmalı. Sende hiç biri yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siliniz
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Youtubede videolar çekıyorum 2. videomu çektim tepkiler çok güzeldi yeni olmana ragmen güzel dediler siz ne düşünüyorsunuz? buyrun videomun linki :https://youtu.be/EB6v24e1faw
  • Merhaba diyip giriş konuşmaya normal arkadaşlarınla nasıl konuşuyorsan o rahatlıkla olman lazım ki olması gereken budur onun senden bir üstünlüğü yok hatta senin fazlan bile var aslanım al bu gazı yürü kıza taktik maktik yok bam bam bam.
  • gidip yuzyuze de konusabilirim ama cok utangac biriyim herseyi berbat edebilirim (kaybedecek neyin var ?)
    Telefondan mesaj da atabilirim sizce hangisi (sapık oldugunu düşünür)
    Tipsiz birisiyim (ozaman tipini düzeltmekle işe başla sacını giyimini değiştir)
  • Hocam ne var kı bunda mesaj atım resmımı gonderecem begınırse buluscaz ayrıca ortak arkadas da var lutfen yol gosterın

• Neden

• Okulda hic tanimadigim kiza nasil acilirim

• Direk numarasına whatsapptan veya smsten yazma , kız ön yargıyla karşılar böyle bişey yaparsan ; bunun yerine Instagram varsa ordan konuş ilk.

• Git bi muhabbet et lan once, acilmak ne ben kiz olsam kacarim direk
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Hocam kız turbanlı o yuzden korkuyorum bıraz kaybedecel bır seyım yok ama basıma gelenlerı anlatayım

bır kac yıl once yıne bırıne teklıf ettım hayır dedı sonrakı zamanlarda okulda o ve arkadasları habıre bana bakıuordu fısıf fısır konusuyorlardı rahatsız oluyordum yanı sımdı de bundan korkuyorum

• The Outsider kullanıcısına yanıt
    Nası olcak o

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

Nası olcak o

Kiz turbanli demissin, babasi ve abileri seni deser kardesim. Sen bu sevdadan vazgec
  • tanımadığın kızdan nasıl hoşlanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

Hocam kız turbanlı o yuzden korkuyorum bıraz kaybedecel bır seyım yok ama basıma gelenlerı anlatayım

bır kac yıl once yıne bırıne teklıf ettım hayır dedı sonrakı zamanlarda okulda o ve arkadasları habıre bana bakıuordu fısıf fısır konusuyorlardı rahatsız oluyordum yanı sımdı de bundan korkuyorum

türbanlıysa uzak dur azcık yerini bil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.