Şimdi Ara

Okulda hic tanimadigim kiza nasil acilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamin Aleyküm hanimefendi uygun gorurseniz köşede bizim mahmut abinin çaycisi var size bir oralet ısmarlayayim o narin diliniz yanmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

Hocam kız turbanlı o yuzden korkuyorum bıraz kaybedecel bır seyım yok ama basıma gelenlerı anlatayım

bır kac yıl once yıne bırıne teklıf ettım hayır dedı sonrakı zamanlarda okulda o ve arkadasları habıre bana bakıuordu fısıf fısır konusuyorlardı rahatsız oluyordum yanı sımdı de bundan korkuyorum

ne güzel işte hakkında dedikodu yapiyorlardı. bi güzel bişey. rahatsızlık duyma. aksine gurur duy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanatizm

Merhaba diyip giriş konuşmaya normal arkadaşlarınla nasıl konuşuyorsan o rahatlıkla olman lazım ki olması gereken budur onun senden bir üstünlüğü yok hatta senin fazlan bile var aslanım al bu gazı yürü kıza taktik maktik yok bam bam bam.

taktik maktik yok bam bam bam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

Hocam ne var kı bunda mesaj atım resmımı gonderecem begınırse buluscaz ayrıca ortak arkadas da var lutfen yol gosterın

yanlış yöntem bence. hayatı iyice bugün ne giyseme çevirmişsiniz arkadaşım, futbol takımına kadro seçer gibi hoşlanılan kişi mi seçilir. ne konuşup nasıl tanışacağını bilmeden debelenmen de gayet normal. zaten böyle olmalı her iki taraf içinde. bu debelenme ve saçmalama içerisindeyken elektrik birbirini tutarsa olur bu iş
  • Kardeş aynı durumdaydım kız kabul etmedi hiç boşuna heveslenme. Sessiz sedasız düzgün bi tipsen kabul etmezler. başka türlü tanışma imkânın da yok, olmaz bu iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıza dh nickinden bahsetmezsen şansın %50 artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.