Şimdi Ara

Okulda hala uzun saç yasak mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
3
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ezio

Hiçbir şekilde sana saçını kea diyemez Alo meb hattını ara ilk pazartesi okula geliyorlar
    tipis tipis mudur yardımcısına tutanak tutuyorlar

bundan 3 yil once kimya hocamiz saka yoluyla mebi arar hakkimda tutanak tutulirsa vay o ogrencinin haline gibi bir sey dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Okulda hala uzun saç yasak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 7 Eylül 2014; 9:26:26 >

Orijinalden alıntı: KristalMeth

Hakkaten anlayamiyorum, serbest biraksalar insanlar kafasina gore gelse okula , inaniyorum ki her sey daha iyi olur. insanlar her konuda baski altina alindigi icin simdi bu haldeyiz. bizim tek ihtiyacimiz ozgurluk

saç neysede knk.
    Alan var alamayan var.
    Kaliteli alan var alamalayan var.
    Kıskananan var kıskanmayan var.

Bizim okula gelcekti velilerin coğu istemedi gelmedi.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Okuldan okula değişir, bizim okulda bişey demiyorlardı mesela ben kaç sene uzun saçla gitmiştim :( Keşke geri gelse o günler...
    AMD RYZEN 5 3600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 2x8 3600MHZ | SAPPHIRE RADEON RX 5600 XT PULSE | SAMSUNG 970 EVO 500 GB NVME M2 | SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD | BE QUIET! PURE ROCK 2 | BE QUIET! PURE BASE 500DX | ZALMAN GIGAMAX 750W 80+ BRONZE
  • o değilde saç uzatmanın yasak olduğu eğitim sistemi yüzünden 18 yaşında saçlarımın dalgalı olduğunu öğrendim düşünün :/..Çok şükürlü bitirdimde kurtuldum..İnadına bıraktım 1 senedir uzuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 7 Eylül 2014; 11:19:58 >

Dokuz Eylül Üniversitesi - Mekatronik Öğrencisi / İnfiniti İ30 3.0 V6
  • Serbest kıyafet olayını ben desteklemiyorum.Ama saç sakala karışmamak lazım.Lisedeyken az çekmiyordum hocalardan.Saçım da öyle aşırı uzun değildi.Sadece kulaklarımı kapatıyordu.Niyeyse o hocalar aklıma gelir hala sinirlenirim.
  • yönetmelik geçen yıl değişti, sakala izin yok ancak saç uzatabilirsiniz arkadaşlar ancak bazı tip hocalar çıkıp saçını kes diyebilir elbette ama bu hakkı değildir, haddi değildir çok şükür liseden ve dengesiz hocalardan kurtuldum, sizi de Allah kurtarsın

Good morning, and in case I don't see ya: Good afternoon, good evening and good night!
  • Emperyoro kullanıcısına yanıt
    Onemli olan dusmanliklarini kendi cikarim icin kullanmak. Mudur yardimcisi baska bir olayda cok sinirimi bozmustu kafa atacaktim ama bu cozumden ziyade sorun getirir. Kendi basima cozmenin bi yolu yok maalesef.

• Serbest kıyafet olayını da uzun saç,sakal olayını da desteklemiyorum. Serbest kıyafet olayı başlı başına durumu kötü olanların moralini bozar. Uzun saç,sakal olayına gelirsek de kesinlikle yasak olmalı tüm devlet okullarında. Biraz disipline olmak lazım.

Edit: Tartıştığımız şeylere bakın beyler.. Ergenler için tartışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 7 Eylül 2014; 11:39:57 >

Feuer und Wasser kommen nicht zusammen
    Kann man nicht binden sind nicht verwandt
    In Funken versunken steh ich in Flammen

und bin im Wasser verbrannt

Im Wasser verbrannt
  • Bir şey olacağını sanmıyorum.Saç yönetmeliği değişti sanırım.Hatta bizim okulda formayı bile sallayan yok hazırlıklar dahil.

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

olum bu süper kafa dizaynlı amerikalılarda saç serbest, biz ekmek kafalıyız bi tane şöyle kafa yok ama ısrarla askerde okulda 3 numara diyorlar ya tav oluyorum.

Okulda hala uzun saç yasak mı?

Yea biri bana şu maykılın kafasından fırlatsın.Dümdüz olm arkası ya

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü

• Normalde serbest. Bizim okul bir şey dememişti. Okuldan okula değişiyor. Bizim ilçede bizim okuldan başka serbestliğe karışmayan okul bilmiyorum.

dostum bende lise sonum 1 seneden fazladır gitmedım berbere :D bısey demıyolardı bana okuldayken topluyodum acıyodum karısmıyolardı. bu senede oyle olur. bu arada bızım okuldakı kızlarda turbanlı gırıyp derslere ogrencıler. o yuzden bende kupe takıyorum bıde :D pıercıng takanlar felanda var

Orijinalden alıntı: arbak

Onemli olan dusmanliklarini kendi cikarim icin kullanmak. Mudur yardimcisi baska bir olayda cok sinirimi bozmustu kafa atacaktim ama bu cozumden ziyade sorun getirir. Kendi basima cozmenin bi yolu yok maalesef.

Çözümü var:

Sen doğru bildiğini yap eğer okuldan atacak olurlarsa bildirirsin şikayetini gerekli mercilere daha büyük fırtına kopar. Gündem bile değiştirirsin kafayı kullanırsan. :)
    bızım okulda takıyoruz hatta 2 tane var bende sol kulagımda. piercıng takanımızda var. normalde yasak ama ben savastım mudurle ve aldım bu konudakı ozgurlugumuzu :D cıddıtım ama soyle kı kız ogrencılerımızde turban takıyor. onu kullanarak aldım bu ıznı. mudur bana 1 hafta tak hevesını al dedı odasında bende pazarlık yapmıyoruz takıcam ben kupemı dedım

Cidden disiplinin ne olduğunu bilmiyor bizim zihniyet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dostum saçını kestirecekler,benimde son senem ancak bizim sınıfta bi çocuk vardı saçları kıvırcık bonus yani o da 7 aylık dı her hoca kafaya takıyordu hatta felsefeci sürekli çocuğa soru sorardı,en sonunda felsefeci buna dedi ki saçlarını kestir bizim emre de hocam yönetmelikte yok dedi,ama hoca üsteledi tabi ve şöyle dedi:Yönetmelikte temiz ve bakımlı olduğu sürece uzatılabilir saç,senin saçların bakımlı değil ki uzatasın dedi,aslında bi bakıma haklıydı çünkü düz saçlı arkadaşım omzuna kadar saç uzattı bişey demediler bugüne kadar ben de uzun saçla dolaşıyorum bişey demediler ama saçların kıvırcıksa düzleştir dostum başka çaren yok
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.