Arkadaşlarla kullanıyoruz hauhuaha diye gülüyoruz ama bir arkadaşımız hiç hoşnut olmuyor ne yapalım o arkadaşa?
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta kendi çapında takılsın hocam bilmiyor ki DH hayattır Bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu ona söylemelimiyim sence ?
quote:Orijinalden alıntı: CaRbOnxx quote:Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta kendi çapında takılsın hocam bilmiyor ki DH hayattır Bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu ona söylemelimiyim sence ? yok çekilişe katıl
quote:Orijinalden alıntı: Nielsenquote:Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta kendi çapında takılsın hocam bilmiyor ki DH hayattır Bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu ona söylemelimiyim sence ? Alıntıları Göster bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun
quote:Orijinalden alıntı: Önder AYDINBoynunu kır çöpe at Alıntıları Göster vaaay ne kadar kuğulsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: Önder AYDINBoynunu kır çöpe at Alıntıları Göster usturama jilet takarım vücuduma derin façalar atarım alemim kralı olsan ne yazar senide mermi manyağı yaparım
quote:Orijinalden alıntı: Önder AYDINBoynunu kır çöpe at Alıntıları Göster Fark kalmadı zaten sizin yüzünüzden inciyle dh arasında
quote:Orijinalden alıntı: plusC bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun biz valla ankara fende yaydık replikleri herkes beyinbedava 40 yapar diye dolanıyor
quote:Orijinalden alıntı: oviedoquote:Orijinalden alıntı: plusC bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun biz valla ankara fende yaydık replikleri herkes beyinbedava 40 yapar diye dolanıyorAlıntıları Göster 5 karış boyunuz uzuyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: oviedo quote:Orijinalden alıntı: plusC bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun biz valla ankara fende yaydık replikleri herkes beyinbedava 40 yapar diye dolanıyor Adana Fen, durum aynı tamam
quote:Orijinalden alıntı: Halleluja usturama jilet takarım vücuduma derin façalar atarım alemim kralı olsan ne yazar senide mermi manyağı yaparım Oldu ozaman biz kalkalım.
quote:Orijinalden alıntı: kazzequote:Orijinalden alıntı: oviedo quote:Orijinalden alıntı: plusC bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun biz valla ankara fende yaydık replikleri herkes beyinbedava 40 yapar diye dolanıyor Adana Fen, durum aynı tamam Alıntıları Göster Liselilere yasak o replikler.
quote:Orijinalden alıntı: kazzequote:Orijinalden alıntı: oviedo quote:Orijinalden alıntı: plusC bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun biz valla ankara fende yaydık replikleri herkes beyinbedava 40 yapar diye dolanıyor Adana Fen, durum aynı tamam Alıntıları Göster Bizde de incici çok fazla, geçen ay söyleşiye gelen gazetecilere inci sözlüğe üyemisiniz diye sormuşlardı
quote:Orijinalden alıntı: CaRbOnxx quote:Orijinalden alıntı: frt-_-ctn Liselilere yasak o replikler. O zaman kullanma dostum
quote:Orijinalden alıntı: kazze quote:Orijinalden alıntı: oviedo quote:Orijinalden alıntı: plusC bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun biz valla ankara fende yaydık replikleri herkes beyinbedava 40 yapar diye dolanıyor Adana Fen, durum aynı tamam ne komünizm ne faşizm tek yol deheizm
quote:Orijinalden alıntı: oviedoquote:Orijinalden alıntı: kazze quote:Orijinalden alıntı: oviedo quote:Orijinalden alıntı: plusC bizim okulda incide dh de takılan yok onlar için sadece, ders dersbir replik kullanıyorum, yanımdaki diyor ne kadar saçma kelimeler kullanıyorsun biz valla ankara fende yaydık replikleri herkes beyinbedava 40 yapar diye dolanıyor Adana Fen, durum aynı tamam ne komünizm ne faşizm tek yol deheizmAlıntıları Göster DH repliklerini inci replikleriyle birlikte kullanırsan bi anlamı kalmaz. Sadece DH replikleri kullan.