Şimdi Ara

Okula Tavuk Pilav götürsem birşey olur mu ?Bodybuilding içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum okullar yarın açılıyor bende orta seviye bir özel lisede okuyorum.
    Kardeşimle birlikte bu sporu yapıyoruz şimdi okula yemek saklama kabına tavuk pilav veya ton balığı falan koysam derste kokar mı ki?
    Protein shake falanda alıcam yanıma 3 saatte bozulurmu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fakir diye dalga geçerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershaneye getiren arkadaşım vardı bozulmaz heralde.

• Kokmaz götürebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisi olmaz shacke su katma koycan kadar tozu koy okulda su katarsin ayrica koksa bile kimse laf edemez onlara ne ayrica sebzenide unutma yanina

• hocam dalga geçilme riskin var.onun dışında sorun olmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullmetal Chemist -- 27 Eylül 2015; 13:13:35 >
  • Çok güzel bir tarif görmüştüm zamanında , spor zamanıda sık sık kullanırdım.Bimden veya lor peyniri düzgün olan bir yerden lor peyniri alıyoruz.Sonra yoğurt alıyoruz ve en sonunda 150 gr civarı lor ile kıvamı içilecek seviyeye gelene kadar yoğurt ve suyu blendera atıyoruz.Mükemmel bir sporcu içeceği oluyor ama hiçbiri olmuyorsa süt iç hem tok tutar hemde besleyicidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Fakir diye dalga geçerler

Fakirin özel okulda ne işi var hocam dalga geçselerde birşey olmaz aksine benle birlikte spora bile başlayabilirler bicepslerimi görünce.

@dodomoco
    Hocam shake tozlu değil evde kendi hazırladığım lorlu karışım,protein tozunu spor sonrası kullanıyorum.

• Tupperware denilen, çok sağlam kapanan kaplar var, onlar dışarı koku yaymıyor hiç, bir şey olmaz. Lakin pirinç pilavının hiçbir spora yararı olacağını zannetmiyorum. Kepekli bulgur falan yersen hem daha lifli olduğu için kas gelişimini sağlar hem yağ oluşumuna neden olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Stifler

kokar tabi ve dalga geçerler

Saklama kabına koyup poşete sarsam gene kokar mı?Ayrıca millet dalga geçecek diye sporu yapmayalım ozaman biliyorsunuz beslenme olmazsa bu spor çöp

• Protein tozunu spor sonrası kullanacağına ek olarak okul zamanı süt ile karıştırıp yudum yudum içebilirsin sindiriminde gecikir protein ihtiyacınıda karşılarsın okula pilav tavuk vs götürmene gerek yok okulun kantini diye bir olay var tostunu yersin olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Tupperware denilen, çok sağlam kapanan kaplar var, onlar dışarı koku yaymıyor hiç, bir şey olmaz. Lakin pirinç pilavının hiçbir spora yararı olacağını zannetmiyorum. Kepekli bulgur falan yersen hem daha lifli olduğu için kas gelişimini sağlar hem yağ oluşumuna neden olmaz.

Bulgur ve esmer pirinci değişimli olarak kullanıyorum hocam başlıkta lafı uzatmak istemedim.

• Tavuk pilav canım cekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Protein tozunu spor sonrası kullanacağına ek olarak okul zamanı süt ile karıştırıp yudum yudum içebilirsin sindiriminde gecikir protein ihtiyacınıda karşılarsın okula pilav tavuk vs götürmene gerek yok okulun kantini diye bir olay var tostunu yersin olur biter

İnsanımız bilmediği konu hakkında akıl mıçmayı pek sever, şekilde A'da gördüğümüz gibi...

Sporcu adamın kasları kantin dediğin yerdeki tost ile, sandviç ile beslenir mi sanıyorsun.

Hangi tostun içine 20-30 gram protein bulunuyor bana bir söylersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 27 Eylül 2015; 12:56:18 >
  • Ben geçen sene götürüyorum ton balığı kokuyor yemeği bitirdikten 10 15dk sonra geçiyor kokusu. saklama kabini da buzdolabı poşetine falan koymani öneririm yoksa koku yayar yine

• quote:

Protein tozunu spor sonrası kullanacağına ek olarak okul zamanı süt ile karıştırıp yudum yudum içebilirsin sindiriminde gecikir protein ihtiyacınıda karşılarsın okula pilav tavuk vs götürmene gerek yok okulun kantini diye bir olay var tostunu yersin olur biter

Kaşarlı beyaz ekmekli tostla tavuk göğüsünü bir mi tutuyorsun,shake hazırlayacağım zaten.

• Çok erken kalkmam gerekecek en iyisi ton balıklı sandiviç ve shake mantıklı.

Sütle hazırlıyorum shake i acaba 3 saat dayanırmı?

• Olsada yesek

• JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    JesseBitchman kullanıcısına yanıt
    Ulan şöyle 5-6 senelik sporcu olsan anlarımda kalkıp 5-6 aylık bebeler şöyle bana çok bilmişlik yapmıyorlarmı çıldırıyorum resmen ben 2.5 senedir bb yapıyorum ki forumun vücut geliştirme bölümünde body builders konusunda gerek definasyon dönemimin gerekse bulk dönemimin resimleri mevcut zaten.Okuldaji tavuklu tosttan alacağın protein minimum 2 saat sana yeterli olacak ki etinin yulaflı protein bisküvileride mevcut 50 kuruş tanesi ve 1 tanesinde 6 gram bitkisel protein ve az bir kalori mevcut ki sen senelik sporcu değilsin konuşnalarından belli sen benim gibi günllük kilo başına 3 gram protein alacak zekayada sahip değilsin sana protein shake hazırla sütle karıştır yudum yudum iç alacağın 30 gram protein seni minimum 3 saat götürecek dememe rağmen hala boş boş kpnuşıyorsun burada sizin gibilete yardım mardım edilnez kalkıp body building bölümüne geçte 2-3 fotohrafımıza bak motivasyon olsun sanada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesalaksacmasorularbunlar -- 27 Eylül 2015; 13:24:46 >

• quote:

Ulan şöyle 5-6 senelik sporcu olsan anlarımda kalkıp 5-6 aylık bebeler şöyle bana çok bilmişlik yapmıyorlarmı çıldırıyorum resmen ben 2.5 senedir bb yapıyorum ki forumun vücut geliştirme bölümünde body builders konusunda gerek definasyon dönemimin gerekse bulk dönemimin resimleri mevcut zaten.Okuldaji tavuklu tosttan alacağın protein minimum 2 saat sana yeterli olacak ki etinin yulaflı protein bisküvileride mevcut 50 kuruş tanesi ve 1 tanesinde 6 gram bitkisel protein ve az bir kalori mevcut ki sen senelik sporcu değilsin konuşnalarından belli sen benim gibi günllük kilo başına 3 gram protein alacak zekayada sahip değilsin sana protein shake hazırla sütle karıştır yudum yudum iç alacağın 30 gram protein seni minimum 3 saat götürecek dememe rağmen hala boş boş kpnuşıyorsun burada sizin gibilete yardım mardım edilnez kalkıp body building bölümüne geçte 2-3 fotohrafımıza bak motivasyon olsun sanada

Bi Tavuklu tost alabilirmiyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.