Şimdi Ara

Okul sorunu ciddi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atl meslek lisesinde okuyorum lise 2 bilgisayar bölümü okulun konumu olsun içindekiler olsun çok iğrenç bir yer yemin ederim okuyasım gelmiyor düz liseye geçmek istiyorum babam tamam geç diyor ama yok şöyle olmasın üniversite kazanama o olmasın bu olmasın içimi karartmaya başladı sizce ben düz liseye geçmelimiyim 2 senelik üniversite kazanması zor mu ? vede geliri ne olur kafamda çok soru işaretleri var haftada 45 saat ders görüyorum bunalmamın sebebide bu olabilir hem kültür dersleri var hem meslek inanılmaz sıkıcı ve çok boş insanlar var okula lanet okuyarak gidiyorum hep çok isteksizim Ayrıca zengin değiliz 1 evimiz var maaşımız çok şükür iyi geçinebiliyoruz ama bana öyle miras falan kalmayacak yani ben öyle düşünüyorum siz ne yapardınız benim yerimde olsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamìnLife

atl meslek lisesinde okuyorum lise 2 bilgisayar bölümü okulun konumu olsun içindekiler olsun çok iğrenç bir yer yemin ederim okuyasım gelmiyor düz liseye geçmek istiyorum babam tamam geç diyor ama yok şöyle olmasın üniversite kazanama o olmasın bu olmasın içimi karartmaya başladı sizce ben düz liseye geçmelimiyim 2 senelik üniversite kazanması zor mu ? vede geliri ne olur kafamda çok soru işaretleri var haftada 45 saat ders görüyorum bunalmamın sebebide bu olabilir hem kültür dersleri var hem meslek inanılmaz sıkıcı ve çok boş insanlar var okula lanet okuyarak gidiyorum hep çok isteksizim Ayrıca zengin değiliz 1 evimiz var maaşımız çok şükür iyi geçinebiliyoruz ama bana öyle miras falan kalmayacak yani ben öyle düşünüyorum siz ne yapardınız benim yerimde olsanız.

değil. görmedin mi ygs sorularını

• quote:

Orijinalden alıntı: ArFa_

quote:

atl meslek lisesinde okuyorum lise 2 bilgisayar bölümü okulun konumu olsun içindekiler olsun çok iğrenç bir yer yemin ederim okuyasım gelmiyor düz liseye geçmek istiyorum babam tamam geç diyor ama yok şöyle olmasın üniversite kazanama o olmasın bu olmasın içimi karartmaya başladı sizce ben düz liseye geçmelimiyim 2 senelik üniversite kazanması zor mu ? vede geliri ne olur kafamda çok soru işaretleri var haftada 45 saat ders görüyorum bunalmamın sebebide bu olabilir hem kültür dersleri var hem meslek inanılmaz sıkıcı ve çok boş insanlar var okula lanet okuyarak gidiyorum hep çok isteksizim Ayrıca zengin değiliz 1 evimiz var maaşımız çok şükür iyi geçinebiliyoruz ama bana öyle miras falan kalmayacak yani ben öyle düşünüyorum siz ne yapardınız benim yerimde olsanız.

değil. görmedin mi ygs sorularını

evet çok kolaydı

• düz liseye gittiğinde daha iyi olacağına emin olabilir misin? bölümün güzel, devam et derim.
  • hiç o okula gidesim bile gelmiyor nefret var içimde o okuldan üniversite kazanamam zaten hergün 5.30 çıkıyoruz eve gitmem 6yı buluyor dersane hayal zaten
  • Düz liseye kesinlikle gitmelisin. düzde üniversite kazanabilirsin ama şu anki ruh halinle o okulda hiç bi yeri kazanamassın. ben düz lise öğrencisiyim hedefim hukuk gayet de yapılabilir bir şey
  • aynı bende senin durumundaydım kardeş meslek lisesine başladığım ilk hafta gerçekten işkenceydi boş insanlar yok yere damar dinleyip jilet vuranlar güçsüzlük kompleksi olup milleti ezmeye çalışan belalı çete grupları ve hiç bir kafa dengi olmayan lanet olsaı arkadaşlar allah koruısun allah düşürmesin diyorum kimseyle arkadaşlık kuramazdım tek tabanca yani anlaşmak istersin anlaşamazsın anlaşırsın ama boş insandır kaliteli insanlar değildir yani v bizim dahada berbattı haftada 56 saat senin yine iyymiş okuldan kaçarsın aile baskısı allah göstermesin diyorum bu açıdan bakarsan berbat ama gerçketen okuyup elimse bi meslek olsun diyosan hiçbişey umrumda değil ben kazanacam diyosan mühendis olmak istiyosan hırslıysan ve bu uğurda gidiyosan bence devam et derim ama eğer hem okym hem hem eğleniyim okul bana cehennem gibi gelmesin diyosan kanına girmek gibi olmasın ama hiç durma derim ama sanırım düz lisedede aynısı olacak ama en azından meslek lisesi kadar değil yani bizimki öleydi yani yinede karar senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende teknik lisede elektrik-elektronik bölmünde okuyorum şimdi lise 4 teyim,lise 2 de aynen senin gibiydim acaba düz liseye geçsemmi diyordum ama geçmedim iikide geçmemişim sende düz liseye geçme bence 2 sene sonra mezun olduğunda elinde anadolu teknik lisesi diploman olacak ama düz liseye geçtiğin zaman elinde lise diploman olacak kardeşim elinde mesleğin var devam et bnce:)
  • Sen baştan hata yapmışsın, bilgisayar bana göre hiç bir şekilde garantisi olmayan meslek ve hayatından çok şey alıp götürür. Ben düz lisedeyim gayet güzel ortamı, dersleri eğitimleri vs. Şahsen 4 yıldır internet üzerinden ticaret yapıyorum ve geleceğinizi pc ile ilgili bir işe adapte etmenizi hiç ama hiç önermem.

Çok tanıdığım oldu pc bölümünden, 4 yıllık programlamacılığa geçipte iş bulamayan müşteri servislerinde, çağrı merkezlerinde çalışan. Yapmayın arkadaşlar yazık etmeyin o yıllarınıza + bütün hayatınız pc başında geçecek sosyallik vs çok kötü bir hâl alacak genede siz bilirsiniz.

Kardeş sana önerim kesinlikle düz liseye geçmen, sevmediği bir bölüm/okul da zaten istesende okuyamazsın geçemezsinde. Düz lisede bir yolunu bulursun gene.

2 yıllık üniyi kazanırsın, 4 yıllıkta kazanırsın hatta. Ama yok kazanamam diyorsan son yıl dershaneye gidersin biraz da kastınmı her türlü 2 yıllığı tutturursun, zorlarsan 4 yıllığı bile.

Tabii ben genel olarak konuşuyorum bu birazda ne olmak istediğin, hedeflerine bağlı değişken bir kavram.

• quote:

Orijinalden alıntı: WebEngineer

Sen baştan hata yapmışsın, bilgisayar bana göre hiç bir şekilde garantisi olmayan meslek ve hayatından çok şey alıp götürür. Ben düz lisedeyim gayet güzel ortamı, dersleri eğitimleri vs. Şahsen 4 yıldır internet üzerinden ticaret yapıyorum ve geleceğinizi pc ile ilgili bir işe adapte etmenizi hiç ama hiç önermem.

Çok tanıdığım oldu pc bölümünden, 4 yıllık programlamacılığa geçipte iş bulamayan müşteri servislerinde, çağrı merkezlerinde çalışan. Yapmayın arkadaşlar yazık etmeyin o yıllarınıza + bütün hayatınız pc başında geçecek sosyallik vs çok kötü bir hâl alacak genede siz bilirsiniz.

Kardeş sana önerim kesinlikle düz liseye geçmen, sevmediği bir bölüm/okul da zaten istesende okuyamazsın geçemezsinde. Düz lisede bir yolunu bulursun gene.

2 yıllık üniyi kazanırsın, 4 yıllıkta kazanırsın hatta. Ama yok kazanamam diyorsan son yıl dershaneye gidersin biraz da kastınmı her türlü 2 yıllığı tutturursun, zorlarsan 4 yıllığı bile.

Tabii ben genel olarak konuşuyorum bu birazda ne olmak istediğin, hedeflerine bağlı değişken bir kavram.

kesinlikle katılıyorum meslek lisesi çıkışlkı olanların iyi bi üniversite olarak okuyabileceklerini zannetmiyorum kimse eret çıkış yapmasın ama sadece adam akıllı mühendislik var ama düz lisede her koudan olduğu için hem senin için bi temel olr melsek lisesinde ağırlı olarak meselk dersi görüyosun diğer derslerde göz boyamalık ufaktan öğretiyolar işde

• dostum dişini sık biraz aynen lisene devam et düz lise sakın ha derim..en azından yarın bir gün üniv.kazanamasan bile mesleğin olur elinde (altın bilezik) teknik bölümlerde iş bulma sanşın artar..benden sana abi tavsiyesi dediğimi dinle yolundan şaşma
  • herkesin yorumları farklı bazıları devam et bazıları geç diyor ne yapcam bende bilmiyorum ben web tasarımı okuyacam devam edersem peki web tasarımıyla kadrolu iş bulunur mu ? ne avantajım olcak site yap sat işimi sadece
  • dostum devam et ilerlediğin yolda eğer işini gerçekten seviyosan işinin en iyisi olmaya çalışırsın o zaman da zaten başarılı olursun..
  • quote:

herkesin yorumları farklı bazıları devam et bazıları geç diyor ne yapcam bende bilmiyorum ben web tasarımı okuyacam devam edersem peki web tasarımıyla kadrolu iş bulunur mu ? ne avantajım olcak site yap sat işimi sadece

Sen bu kafayla anca 1-2 dil öğrenirsin karın tokluğuna çalışırsın..
  • yoldaşımsın..'15 DGS
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

herkesin yorumları farklı bazıları devam et bazıları geç diyor ne yapcam bende bilmiyorum ben web tasarımı okuyacam devam edersem peki web tasarımıyla kadrolu iş bulunur mu ? ne avantajım olcak site yap sat işimi sadece

Sen bu kafayla anca 1-2 dil öğrenirsin karın tokluğuna çalışırsın..

akıl ver ozaman
  • Meslekte oku bilgisayar üzerine en azından elinde bir mesleğin olur..
  • Evet belki ustalık belgesi vs meslek falan filan iyi bişey ama 4 sene geçti son 2 ay kaldı meslek lisesi bilişim bölümü ama pişmanım.Bölüm güzel,dersleri severdim son sene onlardanda sıkıldım.Geriye dönsem düz lise dil bölümüne girerdim köpekler gibi pişmanım.Hem ortamı olmayan hem rezil hocaların olduğu okulda senelerimi harcadım.Bulduğun ilk fırsatta kaydını başka okula aldır sana bu kadar söylüyorum.Tamam meslekti vs falan ama biyerden sonra öldürücü derecede sıkıyo bak benden sana en güzel tavsiye.
  • Düz liseyide kolay sanma sakın ,düz liseden çıkınca ne olarak çıkıyorsun biliyomusun ? Vasıfsız işci olarak ! Yani ne olursa yaparım olayı ve buda içler acısı. Düz liseden çıkınca elbet bi üni ye gidilir ama çıkınca iş imkanı olan bölümleri kazanmak çok emek istiyor çok.. Yerinde olsam dayanmaya çalışırdım elbet yaşamayınca sıkıntının boyutunu bilemem fakat gelecek için düşünüyosan düz lise tercihini iyi düşün derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Düz liseyide kolay sanma sakın ,düz liseden çıkınca ne olarak çıkıyorsun biliyomusun ? Vasıfsız işci olarak ! Yani ne olursa yaparım olayı ve buda içler acısı. Düz liseden çıkınca elbet bi üni ye gidilir ama çıkınca iş imkanı olan bölümleri kazanmak çok emek istiyor çok.. Yerinde olsam dayanmaya çalışırdım elbet yaşamayınca sıkıntının boyutunu bilemem fakat gelecek için düşünüyosan düz lise tercihini iyi düşün derim .

benim bölümümde iş imkanı fazla mı peki okumaya değer mi gördüğüm kadarıyla her yerde kurs var web tasarımıyla ilgili :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.