Şimdi Ara

Okul puanım 56 şuanda. Hiç mi umut yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yılın ortalaması 56. Sebebini soracaksanız imam hatip lisesinde kredisi yüksek meslek derslerinden düşük almam. Eğer imam hatipe gitmeyi düşünüyorsanız bir kez daha düşünün. mesleki dersleri çıkarıp ortalamamı hesapladığımda 70 küsür çıkıyordu.

Eşit ağırlıkçıyım bu obp beni kaç k geri atar? Hukuk düşünüyorum. Sizce bu sene dershaneye gitmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 bin olsan 8 bin geri atar.

• Yukari

• Yukarı

• beterin de beteri varmış... benim obp 70 düşünüyorum şimdi ne yapacam diye. hedefimdekilerin obpsi 80-90 arası
  • var kardeşim neden olmasın? benımde 61 idi 15k geri attı. 150 oldum 165 attı. sen daha iyi çalış hedefin 80k ise 60 lık çalışıcaksın 20k geri atıcak, hedefine ulaşmış olucaksın. çalışmakla ilgili herşey takamadan çalış bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

beterin de beteri varmış... benim obp 70 düşünüyorum şimdi ne yapacam diye. hedefimdekilerin obpsi 80-90 arası

Benimde şuan obp 70 hocam. Son sene var daha gerçi ama ne kadar oynar bilmiyorum. Hiç çalışmadım lise döneminde o yüzden böyle. Çok mu kötü ki 70
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KESİNLİKLE BU ARKADAŞ İMAMHATİPLERİ KÖTÜLÜYEN BİRİSİDİR YOK ÖYLE BİR SEY KARDESİM BEN TEVFİK İLERİ ANADOLU IMAMHATİP LİSESİ OGRENCISIYIM VE SUAN 3 SENENİN ORTALAMASI 80 ÜSTÜ BİR KERE BİLE KURAN DERSİ VEYA DİGER DERSLERDEN ZAYIF ALMADIM HATTA 3 ÜN ALTINA DUSMEDIM SEBEBİ İSTE O DERSLERİ SEVEREK GİRMEMDEN DOLAYI SEN IMAMHATİP RUHU NEDİR BİLMİYORSAN KOTULEYIP DURURSUN YA ZORLA O LİSEYE GELDİN YA DA CALISMAYI SEVMEYEN BİR OGRENCİSİN ARKADASLAR IMAMHATİP LİSESİ HER ZAMAN EN İYİ LİSEDİR ANCAK 28 SUBAT DARBESİNDEN SONRA BU LİSELER COK DEHSET BİR SEKILDE DUSUSE GECTİ YENİ YENİ TOPARLANIYOR ONCEDEN SUAN OKUDUGUM OKULDA EN DUSUK PUAN 480 Dİ SIMDI 420 ARADAKİ FARKA BAKIN AMA YİNE DE COGU ARKADASIM SUAN HACATTEPE TIPTA ODTÜ MUHENDİSLİKTE BUNLARA KESİNLİKLE INANMAYIN CALISIRSAN HER YERDE CALISIRSIN

VE BEN KIMSEYE IMAMHATİP RUHUMU KOTULETMESİNE İZİN VERMEM
  • kardeşim bende celalettin ökten anadolu imam hatip lisesine gidiyorum obp 75 şuanda 12 ye geçtim 85 olurdu fakat 9.sınıfta pek takmadım 59 geldi p düşürdü dersler çalışana kolay
  • Hüseyin avni sözen mezunuyum.5 yıl boyunca öyle sınavlara girdik ki aynı sınav sorularını dersane ögretmenlerine sordugumuzda çözemiyorlardı.Hele bir matematik sınavları vardı olimpiyat şampiyonu 30 almıştı.Ama şöyle bir durum vardı.Biz 30 alırken okul sınav zorlugu çok fazla oldugu için devlet katsayı veriyordu.Yani 30 alan adam aslında 100 almış gibi sayılıyordu.Sonra katsayıları kaldırdılar üniversite sınavında hiçbir şeyi beceremeyen imamhatipliler için.Bizim sınavların zorlugu hiç degişmedi.Bunlar zannettiler ki imam hatiplilere yüksek puan verirsek belki biryerlere yerleşirler diye.Bu yıl 800. oldum ,okul puanı yüzünden 1100 e geriledim.Sonuçta yine istedigim yere girdim.Sonuçta girdigim yerde bir tane bile imamhatip mezunu yok.Şimdi aglasınlar Kuran dersi çok zordu o yüzden kazanamadık diye.İslamı ezberleyeceginize biraz üzerinde düşünseydiniz , insan hakkı yemenin ayrımcılık yapmanın ne kadar günah olduguna kafa yorsaydınız keşke

• 59 puanla 14k dan 24k ya attı tm3.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neworldgames

KESİNLİKLE BU ARKADAŞ İMAMHATİPLERİ KÖTÜLÜYEN BİRİSİDİR YOK ÖYLE BİR SEY KARDESİM BEN TEVFİK İLERİ ANADOLU IMAMHATİP LİSESİ OGRENCISIYIM VE SUAN 3 SENENİN ORTALAMASI 80 ÜSTÜ BİR KERE BİLE KURAN DERSİ VEYA DİGER DERSLERDEN ZAYIF ALMADIM HATTA 3 ÜN ALTINA DUSMEDIM SEBEBİ İSTE O DERSLERİ SEVEREK GİRMEMDEN DOLAYI SEN IMAMHATİP RUHU NEDİR BİLMİYORSAN KOTULEYIP DURURSUN YA ZORLA O LİSEYE GELDİN YA DA CALISMAYI SEVMEYEN BİR OGRENCİSİN ARKADASLAR IMAMHATİP LİSESİ HER ZAMAN EN İYİ LİSEDİR ANCAK 28 SUBAT DARBESİNDEN SONRA BU LİSELER COK DEHSET BİR SEKILDE DUSUSE GECTİ YENİ YENİ TOPARLANIYOR ONCEDEN SUAN OKUDUGUM OKULDA EN DUSUK PUAN 480 Dİ SIMDI 420 ARADAKİ FARKA BAKIN AMA YİNE DE COGU ARKADASIM SUAN HACATTEPE TIPTA ODTÜ MUHENDİSLİKTE BUNLARA KESİNLİKLE INANMAYIN CALISIRSAN HER YERDE CALISIRSIN

VE BEN KIMSEYE IMAMHATİP RUHUMU KOTULETMESİNE İZİN VERMEM

Iste aradigin troll ruhu

• quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

beterin de beteri varmış... benim obp 70 düşünüyorum şimdi ne yapacam diye. hedefimdekilerin obpsi 80-90 arası

acaba hedefin nedir birde kaçıncı senen benim obp 80 idi 2k geri attı 7k dan 9k oldum
  • Kvot K kullanıcısına yanıt
    Adın ne? Nereye girdin? Ekin ışığı,egehan yumurtacıyı tanıyo musun? Niye KAL'a gitmedinki onların notları boldu tamamen.
  • İkiside yakın arkadaşım.Kala niye gideyim.Ben genel durumdan bahsettim.Odtüyü kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvot

Hüseyin avni sözen mezunuyum.5 yıl boyunca öyle sınavlara girdik ki aynı sınav sorularını dersane ögretmenlerine sordugumuzda çözemiyorlardı.Hele bir matematik sınavları vardı olimpiyat şampiyonu 30 almıştı.Ama şöyle bir durum vardı.Biz 30 alırken okul sınav zorlugu çok fazla oldugu için devlet katsayı veriyordu.Yani 30 alan adam aslında 100 almış gibi sayılıyordu.Sonra katsayıları kaldırdılar üniversite sınavında hiçbir şeyi beceremeyen imamhatipliler için.Bizim sınavların zorlugu hiç degişmedi.Bunlar zannettiler ki imam hatiplilere yüksek puan verirsek belki biryerlere yerleşirler diye.Bu yıl 800. oldum ,okul puanı yüzünden 1100 e geriledim.Sonuçta yine istedigim yere girdim.Sonuçta girdigim yerde bir tane bile imamhatip mezunu yok.Şimdi aglasınlar Kuran dersi çok zordu o yüzden kazanamadık diye.İslamı ezberleyeceginize biraz üzerinde düşünseydiniz , insan hakkı yemenin ayrımcılık yapmanın ne kadar günah olduguna kafa yorsaydınız keşke

okula daha gitmeden imam hatipli olmadığını nerden biliyosun

• Vena Portae kullanıcısına yanıt
    Bölümden biriyle konuşmuştum o yok demişti.Ben genelleme yapayım dedim de ifade edemedim.Elbette koskoca Odtüde imam hatipten gelen birileri vardır.Söylemek istedigim sırf imam hatipliler üniversiteye girebilsin diye yaptıkları şaklabanlıklar.Yok efendim eşit degilmiş sınav sistemi.Madem öyle bütün okul sınavlarını yök düzenlesin herkes aynı sınava girsin.Eger liseye girmek için sınav yapıyorsan, ögrencileri seviyelerine göre sıralıyorsan her okulun yaptıgı sınavı bir kabul etme.Meslek lisesinde ,imamhatip lisesinde okuyan birkaç akrabamdan girdikleri sınavları görüyorum resmen komedi ya.Sonra çıkıp ortalamam 50 geldi diyip aglıyorlar sinir oluyorum

Artık kabataş ve kal not verme politakalarını değiştirdi, inanılmaz yüksek notlar, hasal öyle değil. Egehan hangi bölüme girdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F92CEA8E2 -- 10 Ağustos 2015; 18:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

Artık kabataş ve kal not verme politakalarını değiştirdi, inanılmaz yüksek notlar, hasal öyle değil. Egehan hangi bölüme girdi?

Onu hatırlamıyorum da ygs si kötü geçmişti

fatih köse?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.