Şimdi Ara

bu sene 3. senem ve hiç çalışmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece sınav değil başka sıkıntılar ve geçmişten gelen sıkıntılar sebebiyle aralık ayında majör depresyona yakalandım. bırakın ders çalışmayı, en temel ihtiyaçlarımı bile gideremez oldum. şimdi sınava 39 gün kalmış ve ben bir tane dahi deneme bile çözmedim. beynimin kimyası bozulmuş durumda. kaslarım istemsizce kasılıyor. yemek yiyemiyorum. sürekli üşüyorum. ağlama krizlerine giriyorum. ne yapacağım ben?

• Ailenin memnun olduğunu nereden biliyorsun yüzlerindeki gülümseme den yada sana söyledikleri sahte cümlelerdenmi. 3 yıl boyunca Ailene yük olup onların gerçekten mutlu olduğunu mu sanıyorsun kesinlikle yanılıyorsun yasıtlarin az çok bir şeyler başarmışken senin hala yerinde sayıyor olman acınası. Hiç mi ailenin yüzüne bakarken utanmıyorsun ben olsam utanırdım da...
  • benim de oyle ayni durumdayiz 3. yilim bende de hiperaktivite ve dikkat eksikligi var ilac kullansam da pek fark etmiyor acikcasi

hocam 2 3 4 ... kac yil hazirlanmis olursak olalim ne fark eder ki? tamam belki bazilarindan daha gec hayata atilcaz falan ama sonunda universiteye gitcez biz de ve hayatimiz boyunca surdurecegimiz bir meslegi yapacagiz. surada 35+ gun kaldi toplam. neyde iyiysen ya da hangi dersi seviyorsan ondan baslayarak ders calismaya basla. daha pozitif ol gercekten hic birsey canimizdan kiymetli degil. bu sacma sapan sinav sisteminin senin hayatini sagligini boylece kotu yonde ilerletmesine izin verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popgoestheworld -- 22 Mayıs 2018; 13:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer senelerde kaç yaptın merak ettim hocam.
  • aileyi nasıl ikna ettiniz 3.seneye babam askere yollarım diye tehdit ediyor
  • 4.senemdeyim bundan önceki 3 sene de çalışmadım hala çalışmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cclareon1302

4.senemdeyim bundan önceki 3 sene de çalışmadım hala çalışmıyorum
    Keşke şu kadar rahat olsam
  • popgoestheworld P kullanıcısına yanıt
    Hastalığının belirtileri neler ve hagi ilaci kullaniyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sene De Batırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim de 3.senem,benim baska bi rahatsızlıktan dolayı 12 ve ilk mezun senemin yarısı gitti,bu sene de çalıştım fakat fazla değil ayrıca hiç hazır hissetmiyorum,umarım kurtuluruz bu dertlerden

• ben çalıştımda ne oldu bende 3. senemdeyim birşey olmadı yani çalışınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUİN69556

ben çalıştımda ne oldu bende 3. senemdeyim birşey olmadı yani çalışınca
    Ailene yük oldun daha nolucak
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    olom bela mısın sen?
  • quote:

olom bela mısın sen?
    Yalan mı şimdi dogruları konuşmak lazım
  • ilaç kullanmak daha sonrasında seni daha kötü bir durumun içine sokucaktır.. antidepresanlar uyuşturucudur. ilk olarak bu psikolojik durumunun nedenini anlaman gerek.. sorunu çözdüğünde zaten bu psikolojinin içinden çıkıcaksın. eğer çözülemeyecek bir şey ise mesela ölüm.. kaderinle barış geçmişe üzülmek sana hiçbir şey katmıyor maalesef sadece sana köstek oluyor. benimde mezun olduktan sonraki 3. senem hiçbir şey için geç değil ister 15. senen olsun eğer bir hayalin bir amacın varsa şu hayatta onun için elinden ne geliyorsa yapmalısın yoksa insan olmanın bir anlamı yok.
    kendi adına konuş ailem gayet memnun herkesin hayatını kendinki gibi mı sandın
  • quote:

Ben 3.seneye kalmadım ki öyle bir sıkıntım olamaz zaten.
    yok ben onu demiyorum beyin kıvrım sayın az ya hani yük oluyorsundur
  • quote:

yok ben onu demiyorum beyin kıvrım sayın az ya hani yük oluyorsundur
    Senin çok fazla da neden 3 .seneye kaldın hocam açıkla
    çalışmadığım için olabilir mi
  • quote:

Ailenin memnun olduğunu nereden biliyorsun yüzlerindeki gülümseme den yada sana söyledikleri sahte cümlelerdenmi. 3 yıl boyunca Ailene yük olup onların gerçekten mutlu olduğunu mu sanıyorsun kesinlikle yanılıyorsun yasıtlarin az çok bir şeyler başarmışken senin hala yerinde sayıyor olman acınası. Hiç mi ailenin yüzüne bakarken utanmıyorsun ben olsam utanırdım da...

• quote:

çalışmadığım için olabilir mi
    2 sene çalışmamakta biraz show bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.