Şimdi Ara

Okul bilgisayar kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalıştığım okulda bir sistem kurmak istiyoruz.
    Forumlarda arama yaptım fakat pek tatmin edici şeyler yoktu.
    Öyle bir program veya ağ olmalıki. Bir bilgisayardan bütün bilgisayarları kontrol edebilmeli açıp kapayabilmeli ve açık bilgisayarların masa üstlerini veya yaptıkları işleri görebilmeli. Mümkünse ekranı bölerek diğer tüm bilgisayarların masa üstlerini ve ne yapıldığını görebilmeli.
    Bu mümkünmüdür değerli arkadaşlar. Değilse kontrol için başka önerileriniz varmı.
    Eğitime destek geleceğe destektir arkadaşalr. Bu bağlamda çocuklarımızın interneti ve bilgisayarı böyle bir uygulama ile en verimli şekilde kullanmalarını amaçlıyoruz.

Peşinen teşekkürlerimle çalışmalarınızda başarılar.

• easy cafe tam sana göre ama program satış temsilcisiyle görüşmen lazım
  • Başka Herhangi bir tavsiyesi olan varmı arkadaşlar.
    Bu forumda yazılımsal konuların açılmaması gerekliliğini biliyorum. Ben nasıl bir ağ kuramalıyız bunun teknik yardımını istemiştim ama iş yine programa kaçtı...
    Bu durumda hub-swichlerimizin bağlantılarından bahsedeyim zyxel modemimiz 4 port, bir port müdür odası, bir port 8 li bir hub-swich, diğeri bilgisayar odasındaki 16 lı hub-swich gitmekte. Bilg odasındaki bir bilg. server kurduk (apache2triad) fakat diğer bilgisayarlardan buna ulaşım sağlanamıyor. 8 li hub müdür yardımcıları atölyeler ve öğretmen odasına dağılmakta.
    Bu dağılımda bir terslik varmı. Bütçe yetersizliğinden ve ikamet ettiğimiz çoğrafyadan dolayı nebir yardım eden bulabiliyoruz nede para verip bir netwoork uzmanı tutabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N5K3G -- 26 Mart 2005, 1:54:29 >
  • Bütün bilgisayarlara PC anywhere veya SubSeven 1.3 Trojanını kurup anabilgisayardan ağ IP lerini kullanarak ağdaki bilgisayarlar kontrol edilebilir.
  • R.admin programını kur
  • R.admin remote admin mi demek oluyor aramalarında bir sürü program buldum sürüm ve tam adını öğrenmem mümkün mü?
  • easy cafe dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Easy cafe yi ücretsiz kurabiliyormuşuz fakat yetkililerle bunun için temasa geçtim geri dönmediler.
    Bakalım ne olacak. Programı bulsam deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^karizma^

easy cafe tam sana göre ama program satış temsilcisiyle görüşmen lazım

Easycafe kesinlikle bir numara. Ama Program Satış Temsilcisi'ni anlayamadım. ????

quote:

Orjinalden alıntı: #MaVeRiCk#

Easy cafe yi ücretsiz kurabiliyormuşuz fakat yetkililerle bunun için temasa geçtim geri dönmediler.
    Bakalım ne olacak. Programı bulsam deneyeceğim

Sana geri dönmelerini çok beklersin, çünkü dönmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 26 Mart 2005, 18:24:23 >

• easycafe
  • netop school tam senin istediğin türde bi program zaten okullarda kullanılmak için hazırlanmış.onu tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: #MaVeRiCk#
    R.admin remote admin mi demek oluyor aramalarında bir sürü program buldum sürüm ve tam adını öğrenmem mümkün mü?

Merhaba;
    Evet "Radmin" Remote Admin programıdır dostum. Bunu indirir ve bütün bilgisayarlara kurarsan, her bilgisayara erişme, kontrol, program kurma/kaldırma vs. vs.. yapabilirsin.
    Kolay gelsin ve başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 27 Mart 2005, 5:43:43 >
  • +1
    Bende NetOp kullanıyorum gayet güzel. Hatta sınavlarıda onu kullanarak yapıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: unknownrealmman

netop school tam senin istediğin türde bi program zaten okullarda kullanılmak için hazırlanmış.onu tavsiye ederim
  • bencede netopschool cunku hemen hemen butun labaratuarlarda bu kullanılıyor.universitelerden tutunda ilkögretimlere kadar.ve cok basarılı bir program.easy cafe internet cafeler icin ideal. diğer radmin administrator de internet cafelerin vazgecilmezlerinden ama okulda en iyisi netopschool
  • İlgi va alakanıza çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. netopschool adlı programı bulup denemek istiyorum. Sonuçlarını yakın zamanda sizlerle paylaşırım.
  • easy cafe kur easy cafe (tinasoft a ) fax yoluyorsun kaç makine kuracaksan söylüyorsun sana şifre veriyor kulanabiliyorsun
  • netopschool nerden indirebiliriz
    quote:

Orjinalden alıntı: unknownrealmman

netop school tam senin istediğin türde bi program zaten okullarda kullanılmak için hazırlanmış.onu tavsiye ederim
  • netopschool u sadece bir bilgisayara kurmak yeterli oluyor önceki bilgisayarımda mevcuttu fakat şimdi bulursam yeniden kurabilirim
  • www.netop.com adresinden indirebilirsiniz.
  • MEB size ücretsiz bir program sağlıyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.